Afiyet olsun canım 4sarmayla kaldiysan iyiKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Akşam 4 adet yaprak sarma, yarım tabak menem, salata.
Si 2 litre içdim akşama 3.5 olur.
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Benimde bir kac gundur oyle uzerimde bir yorgunluk var havadan olabilirBiri gelsin çamaşır işlerimi halledip ütüleme yapsın . Camım hiç birşey yapmak istemiyor bugün
KaldımAfiyet olsun canım 4sarmayla kaldiysan iyi
Ooo kalpazan ben 1 makinayi katladim,yerlestirdim,simdi 2.ci makina yikaniyorBenimde bir kac gundur oyle uzerimde bir yorgunluk var havadan olabilir
Benimde bir sepet camasir var dige camasirlarin kurumasini bekliyorum serip kurutacam
Normaldede ben olsam ooo tencerenin dibini görürdüm.Bravooooo
Ben olsam ooooo
Azcik mis gibiOhh miss gibi
Benimkiler kurumadiki daha yagmurda yagiyor bir gunes bir yagmurOoo kalpazan ben 1 makinayi katladim,yerlestirdim,simdi 2.ci makina yikaniyor
Camasirlari sana veriyim kurut o zamanYağmuru çok severim.Hergün yağsa ses etmem
Bugün 3 makine yıkadım kurutdum (ama katlamadımCamasirlari sana veriyim kurut o zaman
Söylemes yeterKatladimiki camasirlari tesekkur ettin
Gel gelSizin orda havalar serindir. Ben ütü yapmaya gelirim.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Oo maşallah çok güzel incelmişsin.
C.tesi bende tatile gidiyorum 1 haftalığına hırvatistana bana da emoji yolla emiBurda yasak degilde yagmurdan yapamiyoruz canim :)
Afiyet olsun canimHaftaya tatilemi gidiyorsun canim
O tatilcilere ozel emoji
Afiyet olsun canimKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Hic yürüyüşe gidemem valla cok yorgunum
Oh ne guzelBugün 3 makine yıkadım kurutdum (ama katlamadım). Burası hafif rüzgarlı güneşli çabuk kuruyor ver bakiyim.
iyi tatiller canim en guzel imojeleri atarim sanaC.tesi bende tatile gidiyorum 1 haftalığına hırvatistana bana da emoji yolla emi
Zaten zayifsin bugunde yayil otur canimHic yürüyüşe gidemem valla cok yorgunum
3 gündür fazla yedim oturamam kilo aldimZaten zayifsin bugunde yayil otur canim
Menuyu erken yazmissinKahvaltı- 2 hş yumurta, salatalık, domates , peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Spor yapıyoreee
E Elif_EylulZipzip-
Aman en fazla 56 dir3 gündür fazla yedim oturamam kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?