Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım sen 57 kilodayken bişey yakışmıyosa ben gidip intihar ediyim bari hiç uğraşmadan

elde doğru diyon kız..bende hemen kilosuna baktım..
57 kilo yaaaa..anacım sıraya girelim..en önde benim dizilin arkadaşlar arkama..denize doğru gidiyoruz.

yaa kızlar öyle demeyin. artık meşhur oldu bu lafım ama yine söyleyeyim ben
benim problemli bölgem karın, göbek, mide, simit Çok üzgünüm çoook
eee ben altıma bir kot giydiğim zaman hemen üst taraf fırlıyor ve çok iğrenç duruyor. dengeli bir kilo olsa 65 de bile çok şey yakışır. bazen bakıyorum kadınlara. benden çok kilolu ama yakışıyor giydiği. bense bu halimle birşey bulamıyorum üzerime

günaydın kızlar ben malesef 1 kilo almışım:mymeka:

else seninle kesin başlıyoruz yarışa ne öyle kendini atmak falan vururum valla sizi evet elseciğim yarın yarıştayız yediğin herşeyi yazmanı istiyorum canım sıkınca oluyor. Bak ben 1,5 vermişim bu hafta.

asi o zaman düzenli spor yap canım..
şu basen göbek eritme yarışmasına katıl sende

hadi bakem kim tutar sizi

biliyorum canım ya geçen hafta biraz dikkat ettim 1,5 kilo gitti
bu haftada gidicek hiç kaçarı yok
hava ısındı ya yazlıkları giycez 1 aya kadar nerdeyse

günaydın kızlar. bu hafta sopalıklardanda biri benim çünkü yarım kilo fazla çıkıyorum. ben şu küsürat işlerinden hoşlanmıyorum şunu ya buçuk yada tam yapalım. yani 63.5 olsun kilomkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar 74.300 üm
malesef yanlızca 1300 gram vermişim :) Nazlım ve Hayalim beni geçtiniz gözünüz aydınnn((

selamlar,ben bu hafta aynıyım kilo verememişim anlıcanız:çok üzgünüm: ee bu hafta okadar kaçamak yaptımki haktır bana:mymeka:

asi o zaman düzenli spor yap canım..
şu basen göbek eritme yarışmasına katıl sende

akrepcim mümkün değil. gerçi sende çalışan kadınsın ama vaktim yok benim yaa. benim kendime ayıracak vaktim hiç yok. aslında benim işim spora kaldı. aylardır kilo veremiyorum. 2 ileri 2 geri. eşimle anlaştık. havalar ısınınca yürüyüşe başlıcaz :sm_cool:

merhaba günaydın kızlar,öksüre öksüre yazıyorum...hesaplamayı yapacak olan fatu hanım neredeler acaba? hatundan başka herkez burada...yapamam dememişti,yardımlarla yaparım demişti ama ortada yok yada birazdan gelecek.....

biliyorum canım ya geçen hafta biraz dikkat ettim 1,5 kilo gitti
bu haftada gidicek hiç kaçarı yok
hava ısındı ya yazlıkları giycez 1 aya kadar nerdeyse

sorma ya kışın kapatıyoruz montlarla felan ama yazın yedik naneyi..kapatamayızda fırlar artık heryerimiz ne gıcık yaaaa..

olur nazlım bana uyar ben bugğünden başladım :roflol:
refe evet şker şimdilik 3.sün hıh :)))
fatu nirdesin...

günaydın kızlar 74.300 üm
malesef yanlızca 1300 gram vermişim :) nazlım ve hayalim beni geçtiniz gözünüz aydınnn((

bravo refimm tebrik ederim seni. Sende iyi vermişsin kız. Bakalım fatuyu bekliyoruz. Ne kadar verdi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…