Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar yatmadan bi uğrayayım dedim..sabah kalkamazsam diye yatıp yatıp yedim,iştahım kesilceğine açıldı hasta hasta,jimnastikte yok yaa kilom 81.8 çıktı özürrrrr...gözüm bile acıyor boğazlarımda,hepinizin o güzel geçmiş olsunlarınızı okudum..zencefil ve balı kocama yapıyorum aeben cim ama ben içebilirmiyim ki? deniyeceğim bediş kütahya ya gitmiş,güle güle gider gelir inşallah...herkezi çook öpüyorum...benim oğlanda yazcakmış biraz da onu okuyun bayyy....ııııı897787t6r gnbcmk k0ı,rı c9ı09opıukujrftduvf9 u7y0oıgv op9ı9ıvb9o9ııu9jbv090,vg,
3ık,0 ık vbıjuıojbh09gy0oyuh*pıjuh*pğ
kj
kl
lpş
iş,i

günaydın 6. takımın fıstıkları kilom 57,5 yani 1,5 kilo vermişim.

6. TAKIM * *97. ETAP SONUÇLARI*

asibulut ( 56,5 / )
dora ( 62,8 / )
aeben 64.9 / )
kütahya ( 79,0 / )
pınarım ( 81,0 / )
cceylin ( 59,0 / )
fatunuz ( 85,0 / )
referans ( 75,6 / 7 )
nazlıgüleç ( 59.0 / )
mmmf27 ( 66.0 / 65.0 /1.0/1.52%) )
else ( 68.7 / )
yumukum ( 78.5/ )
ozgekrd ( 72,5 / )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( )
günaydın kızlar bi işe yaramıyorum bari listeyi getireyim dedim

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbım gönlünüzdekini versin .....

aferin nazlıma .. maytap sanada kıs . maşallah .. malesef ben biraz geri almıım almışımmı şişmişimmi bilmiyorum ölçülerim azalmiş ama neysa bu hafta size fazlabir katkım olmayacak ama . özür ... 64. 5 yazın beni ......

pınar gelemeyacek bedişiş giderken bildirim yapmışmıydı 76 olmuştu ama ...... olmassa ben gelince bi mesaj çekerim ......

kızlar siz listeyi yapın benim eşim evde bende gidip yanına kıvrılacagım ..... o gidince gelirim kopyalamayı yaparım merak etmeyin ......bi sorun olursa bekleyin ben gelirim .... hoş özgede var bu hafta size yardımcı olur ......diyip kaçıyorum ......

günaydın aebenim sanada hayırlı cumalar canım. listeyi biz hallederiz. sen git kıvrıl kocişinin yanına.

kızlar ya benim miğdem bu cumada çok kötü. karnımda bir ağrı midem bulanıyor. başımda dönüyor hafiften açım ama bişey yemeye korkuyorum daha kötü olurum diye.

nazlıcık göbeğin düşmüş olmasın ağır bişiler kaldırdınmı hiç..
geçmiş olsun şeker

nazlıcık göbeğin düşmüş olmasın ağır bişiler kaldırdınmı hiç..
geçmiş olsun şeker

ağır bişeyde kaldırmadım ama üşütmüş olabilirim. butün gece yatakta ısınamadım. iki büklüm yattım durdum. şuan bile üşüyorum.

ohh sanada tatlım
ben pırasayı çok severim ama eşim yemediği için hiç yapmıyorum evde pırasayı sadece börek için alıyorum pırasalı peynirli yiyorda beyefendikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

pırasalı peynirli börek mmmm
özge süpersin bende yapim de böyle yedirim kocişime o da pırasa özürlüsü yemez beyfendi adam tam etcil

bi etobur da bende var
özgenin dediği gibi ıspanak yemez,ıspanaklı börek yaparım ona
hiçbir sebze geçmiyor boğazından

kızlar benim eşim de aynı. sebze özürlü. bekarken hiç yemiyormuş. şimdi az da olsa sevmeyerek yiyor. geçen hafta portakalağacından bir pırasa tarifi aldım. eşim 2. dilimi istedi. böreği de iyi tabii ama bu bize de uygun. pırasaları çok ince olmayacak şekilde dilimleyip tuz ve karabiber ilavesiyle azıcık soteliyoruz. daha sonra içine peynir, yumurta, dereotu, maydonoz, pulbiber ekleyerek fırında pişiriyoruz börek gibi oluyor.

oy oy oy
eşinin yanına kıvrılırmış şakkıdı
plates kaçacak hatunnn :jeyyar:

ağır bişeyde kaldırmadım ama üşütmüş olabilirim. butün gece yatakta ısınamadım. iki büklüm yattım durdum. şuan bile üşüyorum.

geçmiş olsun canım. dün hava birden soğudu ya onun için de üşütmüş olabilirsin CADIARZU

kızlar yaa ben dün akşam çok kötü yedim yine kaydirigubbakcemile
kayınvalide börek poğaça yapmış. çaya çağırdı. :1no2:
kilom sabah biraz fazla çıktı ama yediklerime bağlıyorum bunu. o nedenle aynı yazalım bu hafta.
dün eşimle alışverişe çıktık. ama ben hiç birşey alamadım kendime. yakışmıyor sinir oldum :çok üzgünüm: gerçekten benim acil kilo vermem lazım. bunu dün akşam daha iyi anladım :dilcikar:

canım sen 57 kilodayken bişey yakışmıyosa ben gidip intihar ediyim bari hiç uğraşmadan

bu tarifde iyiymiş bende denerim en kısa zamanda umarım benimki de sever

elde doğru diyon kız..bende hemen kilosuna baktım..
57 kilo yaaaa..anacım sıraya girelim..en önde benim dizilin arkadaşlar arkama..denize doğru gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…