günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbım gönlünüzdekini versin .....
aferin nazlıma .. maytap sanada kıs . maşallah .. malesef ben biraz geri almıım almışımmı şişmişimmi bilmiyorum ölçülerim azalmiş ama neysa bu hafta size fazlabir katkım olmayacak ama . özür ... 64. 5 yazın beni ......
pınar gelemeyacek bedişiş giderken bildirim yapmışmıydı 76 olmuştu ama ...... olmassa ben gelince bi mesaj çekerim ......
kızlar siz listeyi yapın benim eşim evde bende gidip yanına kıvrılacagım ..... o gidince gelirim kopyalamayı yaparım merak etmeyin ......bi sorun olursa bekleyin ben gelirim .... hoş özgede var bu hafta size yardımcı olur ......diyip kaçıyorum ......
günaydın aebenim sanada hayırlı cumalar canım. listeyi biz hallederiz. sen git kıvrıl kocişinin yanına.
saggol fıstıkım gelirim ben 11.. 12. ..gibi :1hug: aferin sanada bak kırıldı zincirin .....:lepi:
nazlıcık göbeğin düşmüş olmasın ağır bişiler kaldırdınmı hiç..
geçmiş olsun şeker
nazlıya sözüm yok e hade gerisi nerde yarışta olanların:)
he bide herkese günaydın...
ohh sanada tatlım
ben pırasayı çok severim ama eşim yemediği için hiç yapmıyorum evde pırasayı sadece börek için alıyorum pırasalı peynirli yiyorda beyefendikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
pırasalı peynirli börek mmmm
özge süpersin bende yapim de böyle yedirim kocişime o da pırasa özürlüsü yemez beyfendi adam tam etcil
bi etobur da bende var
özgenin dediği gibi ıspanak yemez,ıspanaklı börek yaparım ona
hiçbir sebze geçmiyor boğazından
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbım gönlünüzdekini versin .....
aferin nazlıma .. maytap sanada kıs . maşallah .. malesef ben biraz geri almıım almışımmı şişmişimmi bilmiyorum ölçülerim azalmiş ama neysa bu hafta size fazlabir katkım olmayacak ama . özür ... 64. 5 yazın beni ......
pınar gelemeyacek bedişiş giderken bildirim yapmışmıydı 76 olmuştu ama ...... olmassa ben gelince bi mesaj çekerim ......
kızlar siz listeyi yapın benim eşim evde bende gidip yanına kıvrılacagım ..... o gidince gelirim kopyalamayı yaparım merak etmeyin ......bi sorun olursa bekleyin ben gelirim .... hoş özgede var bu hafta size yardımcı olur ......diyip kaçıyorum ......
ağır bişeyde kaldırmadım ama üşütmüş olabilirim. butün gece yatakta ısınamadım. iki büklüm yattım durdum. şuan bile üşüyorum.
kızlar yaa ben dün akşam çok kötü yedim yine kaydirigubbakcemile
kayınvalide börek poğaça yapmış. çaya çağırdı. :1no2:
kilom sabah biraz fazla çıktı ama yediklerime bağlıyorum bunu. o nedenle aynı yazalım bu hafta.
dün eşimle alışverişe çıktık. ama ben hiç birşey alamadım kendime. yakışmıyor sinir oldum :çok üzgünüm: gerçekten benim acil kilo vermem lazım. bunu dün akşam daha iyi anladım :dilcikar:
naslım berabereyiz senle teh az daha dikkat etseymişim yemeseymişim iki akşamdır pilavları :roflol:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?