- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
selam 6.takım ben 13.takımdan geliyorum umarım herkes iyidir.çok güzel kilo vermiş herkes tebrik ediyorum.yalnız aranızda kütahya isimli arkadaşımız 3 kilo birden vermiş umarım sırrını bizlerlede paylaşır.teşekkürler ve tebrikler.
Bittiniz kızlar beni hafife almayın :)) hahahahhhalınacak gibide değilim 74300 kiloyummmmmmmmmmmmmm hahahhh bu hafta yumukumda gelmiş hepinizi yencemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ............................ ama sınav haftam bu hafta spor yapamayabilirim
reficim bu hafta bende varım evet bkalım kim daha çok verecekhihoyyyt izmir ısınıyor güneş geldi bu hafta yürüyüşte var yandınız:jeyyar:delikafadulden
o arkadaşımız dişinden rahatsızdı,diş çektirdi bu hafta
yemek yiyemedi hiç
öyle olsun bakalım görücez yumuk hanım .
veremessem diline düştük demektir nazlım:roflol::roflol: Ama yarış iyi kilo verdiriyo bak 57.5 oldun bile bravo canımkaydirigubbakcemile5
canım kütahya zatan 2 hafta önce 77 düşmüştü geçen hafta biraz geri aldı oda gitti dişindende yiyemeyince 1 kilo daha gitti ......delikafadulden süper oldu .....geçmiş olsun.yazık üzüldüm valla,ama işe yaramış yememesi.gerçi o kesinlikle memnun değildir diş yüzünden kilo verme işinden ama vermiş valla.üzgünüm ama tebrikler. :teselli:
şu anda 2. Görünüyoruz tüm takımlar bildirimini yapsın bakarız ...
nazlım bireyseldede galiba bediş 1. sende 2. olacaksın .delikafaduldenbirinciliği kaçırdık inşallah 2. Oluruz.
evet kızlar ...... 2. yizzz................. kutlarım ayrıca bireyseldede bediş 1. nazlımda 2. çokkkkk çokk tebrik ederim oonlarıda kilo veren kızlarıda................
tebrik ederim hepinizi katkım olmasada bu hafta çok sevindim 2. Olduğumuza kütoyla nazlı ikinizide kutlarım süpersinizkaydirigubbakcemile5:teytey:
merhaba,
grubunuza üye alımı yapıyormusunuz ?
sevgili nazlı güleç,
cevabın için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?