Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın herkeseeee
kızlarr ikinciligimiz kutlu olsunnn:sm_cool:
nazlıyla kütomu ayrıca tebrik ediyorummma.s.:enbuyukkk:

dün akşam sporda kol bastı öğrenmeye başladık ve nolduysa ondan sonra oldu bana bir enerji geldi anlatamam müzigi açıp açıp ögrendigimiz hareketleri yapıyorum çok komik annem de gülmekten ölüyoo:roflol:
hava bugün istanbulda çok güzel birazdan dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapacagım,sonrada eve gelip tekrar spor yaparımmnaniknanik

:1hug: gardaşım hala toparlanamadım mı ya ... Şeniziyileş artık ...

günaydın ceylinim . kol bastı ha . laf armızda bende mizigi çıktıgı zaman . ( tabi kimse yokken ) lülülülülülüyapmaya çalışıyorum acaip terletiyo . kafamçokkarıştı

önümüzdeki haftada 1. olacagız başka yolu yok ona göre hafta sonunu geçirin ....:dance:

bu arada unutmadan yzayım aebnim iyi ki hatırlattın
pınarım çok mu bagırıyorsun sen ufaklıklara bakayım fataranjit genelde ses tellerini çokm zorlayınca oluyo da biraz rahat bırak kendini belki etkisi olur,tekrar geçmiş olsunnn.. ufaklıgın da gözü geçmiştir umarım,yerinde duramaz şimdi o:=)) benm de kardeşim küçükken eline çakmak alıpp yorganları tutuşturmuştu ve biz yangın daha yeni başladıgında Allahtan farketmiştikkyerimseniben

bizim oyda eski mahallede ... 2 senedir bir ouyumuzu aldırmadık ha buraya terzi kendi sökügünü dikemez misali nasıl siyasetçi isek ....-tatlicadiarzu-

sorma aebenimm ne kilolu kadınlar yapıyor bir görsen:=))

ben iki çeşit ilaç kullanıyorum biri vitamin diğeri antibyotikmiş vitamin iştahımım çok açıyor zaten doktor da söylemişti ama bağışıklık sistemin zayıf diyet yapma bu aralar dedi böyle demesine ragmen ben kendimi tuttum 500 gr gitmiş ama zor duruyorumm bakalım önümüzdeki hafta nolacakk....

benim yarın ilk oyum kızlarrr çok heycanlıyımmm:1rolleyes: bir savaş gibi düşünüyorum resmen.illaki benim oy verecegim parti kazanmalı :roflol::roflol:

aman canım dikkat saglık herşeyden önemli ......:1hug:

çocuklar sırada kızlar görüşürüz ......................

yanlız şunu yazmayı unuttum akşam demiştim çorba içebilirim diye . küçük 1 kase içtim sorun bu degil benimki gelirken bide evdeki kadayıfın üztüne unutmuş bide tulumbayla şeker pare almış ..... gerisini yazmıyorum bile anladınız . az yeyim derken kaçtııııııııııı............ yuh bana ...... size yazmak istedim .. sizden gizlim yokkk...

selamlar hepnize iyi hafta sonları diliyorum,nasılsınız 6. takımın güzelleri,pinarim geçmiş olsun canım,kahvaltımı ettim kızımı kursa götürmeden önce bi merhaba diyim dedim yediklerimi akşam liste halinde veririm öptüm hepinizi hoşçakalın...

selamlar nasılsınız kızlar ablama geeldim ama pc yavastanda yavas burda kalcam gece okumayacalısırım gecmişi artık kaçıncı olduk cok merak ettim acılırsa bakayım

selamlar nasılsınız kızlar ablama geeldim ama pc yavastanda yavas burda kalcam gece okumayacalısırım gecmişi artık kaçıncı olduk cok merak ettim acılırsa bakayım

2. olduk küto sizlerin sayesinde süper kilo vermişsiniz bu haftaa.s.:hooray:

mer haba kütom nasıl oldun dişin geçtimi biraz....

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/266428-yag-gercekleri-testi.html bir göz atın kızlar..................

baktım canım çok güzel bir paylaşım gerçekten bazılarına kırmızının dışında yanıtlar verebilceğimi gördüm ve bu konularda gerçekten çok fazla bilgi sahibi değiliz sürekli araştırmalı ve okumalı,yeme düzenimizi yaşam biçimmiz haline getirmeliyiz aslında.ancak ozaman kontrollü beslenebiliriz,mesela bel ölçüsünün ideal 82 olması beni çok şaşırttı:1shok: yıllarca kafamıza kazınan şu 90-60-90 zırvası gerçek olamayacak kadar imkansız zaten göğüs ve basen tamam ama gençkızlığımda 36 beden giyerken bile bel ölçüm 64-65 ti 60 cm bir beli düşünemiyorum bile..

evet dogru bildigimiz birçok yanlış var aslında . ben o suruların hepsini yazamamadım daha 25 tane idi ve hepsinin acıklamasıda var ama üşengeç ben yazamadım hepsini ....kaydirigubbakcemile

sabahtan bu yana

1 yumurta ve 3 küçük sosisle yapılmış omlet
yarum dilim kepek ekmeği
2 salatalık
1 domates
bir dilim kaşar 1 dilim beyaz peynir
2 muz

tavuk bezelye mantarla yapılmış sote (2,5 servis kaşığı kadar)
bezelyeli havuçlu nohutlu pirinç pilavı (2,5 servis kaşığı)
3-4 kaşık yoğurt
1 bardak zero cola

kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm

Son düzenleme:
kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm

Canım yeniden başın sağolsun ne demek tabiki okuruz Allah nur içinde yatırsın inşallah allah rahmet eylesin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…