:1hug: gardaşım hala toparlanamadım mı ya ... Şeniziyileş artık ...bende dr. agittim,boğazlarım geçecek gibi görünmüyordu,faranjit olmuşum yine zaten kronik bende o..neyse şu boğazımın yırtılcakmış gibi acısı geçse rahatlıyacağım ama balgam söktürücüde vermiş ki buda demek oluyor 2 gün daha öksürecem offff of... hepinizi öptüm kendimi yatağa atıyorum bayyyyy.....
günaydın güzeller ................................
günaydın ceylinim . kol bastı ha . laf armızda bende mizigi çıktıgı zaman . ( tabi kimse yokken ) lülülülülülüyapmaya çalışıyorum acaip terletiyo . kafamçokkarıştıgünaydın herkeseeee
kızlarr ikinciligimiz kutlu olsunnn:sm_cool:
nazlıyla kütomu ayrıca tebrik ediyorummma.s.:enbuyukkk:
dün akşam sporda kol bastı öğrenmeye başladık ve nolduysa ondan sonra oldu bana bir enerji geldi anlatamam müzigi açıp açıp ögrendigimiz hareketleri yapıyorum çok komik annem de gülmekten ölüyoo:roflol:
hava bugün istanbulda çok güzel birazdan dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapacagım,sonrada eve gelip tekrar spor yaparımmnaniknanik
bizim oyda eski mahallede ... 2 senedir bir ouyumuzu aldırmadık ha buraya terzi kendi sökügünü dikemez misali nasıl siyasetçi isek ....-tatlicadiarzu-günaydın kızlar. artık ne kadar aydın olabilirse:a015:
bireysel dereceye giren kütomuŞeniz ve nazlımı tebrik ederŞeniz 2. liğimizi kutlarım:hooray:
hafta sonunuda çok güzel bir biçimde geçirmeniz dileğimle.:1hug:
en geç pazartesi görüşmek üzerea.s
hafta sonum çok yoğun geçecek. memlekete doğru yola çıkacağız yarın. okullarda olmadığı için pazartei dönerim artık. sengözlerimebaksanab
pınar tekrar çok geçmiş olsun canım. hem çocuk hem sen hasta olman çok zor yaaa.:1hug:
günaydın ceylinim . kol bastı ha . laf armızda bende mizigi çıktıgı zaman . ( tabi kimse yokken ) lülülülülülüyapmaya çalışıyorum acaip terletiyo . kafamçokkarıştı
önümüzdeki haftada 1. olacagız başka yolu yok ona göre hafta sonunu geçirin ....:dance:
aman canım dikkat saglık herşeyden önemli ......:1hug:sorma aebenimm ne kilolu kadınlar yapıyor bir görsen:=))
ben iki çeşit ilaç kullanıyorum biri vitamin diğeri antibyotikmiş vitamin iştahımım çok açıyor zaten doktor da söylemişti ama bağışıklık sistemin zayıf diyet yapma bu aralar dedi böyle demesine ragmen ben kendimi tuttum 500 gr gitmiş ama zor duruyorumm bakalım önümüzdeki hafta nolacakk....
selamlar nasılsınız kızlar ablama geeldim ama pc yavastanda yavas burda kalcam gece okumayacalısırım gecmişi artık kaçıncı olduk cok merak ettim acılırsa bakayım
mer haba kütom nasıl oldun dişin geçtimi biraz....
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/266428-yag-gercekleri-testi.html bir göz atın kızlar..................
evet dogru bildigimiz birçok yanlış var aslında . ben o suruların hepsini yazamamadım daha 25 tane idi ve hepsinin acıklamasıda var ama üşengeç ben yazamadım hepsini ....kaydirigubbakcemilebaktım canım çok güzel bir paylaşım gerçekten bazılarına kırmızının dışında yanıtlar verebilceğimi gördüm ve bu konularda gerçekten çok fazla bilgi sahibi değiliz sürekli araştırmalı ve okumalı,yeme düzenimizi yaşam biçimmiz haline getirmeliyiz aslında.ancak ozaman kontrollü beslenebiliriz,mesela bel ölçüsünün ideal 82 olması beni çok şaşırttı:1shok: yıllarca kafamıza kazınan şu 90-60-90 zırvası gerçek olamayacak kadar imkansız zaten göğüs ve basen tamam ama gençkızlığımda 36 beden giyerken bile bel ölçüm 64-65 ti 60 cm bir beli düşünemiyorum bile..
kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?