Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar görüyorumki bu hafta süpersiniz güzel kilo verilmiş çok imrendim sizlere.

aebenim sana ne desemkii çok tatlısın.bu gün bize çok emeğiniz geçti tşkler canım.biliyordum zaten sizler varken sırtımız yere gelmezzŞeniz

Takım olarak başarınızdan dolayı

vee bireyseldeki derecelerinden dolayı kütahya ve nazlıgüleç canı gönülden tebrik ederim sizleria.s.

bugün yediklerim

sabah simit (artık simit olayı bitmiştir)

öğle kısır 1 domates 1 saatalık turşusu

akşam yarım kase çorba ve yarım kase light yoğurt

canım her zaman her konuda elimden geldigi kadar .her kese her zaman . kocaman yüregimizle hazırız ....a.s.

noreusum sanada teteşekkürler canım bende 13. takımı kutlarım . 1 . dolayı . tebrikler . az vermiş ama tüm takım hep birlikte vermiş ve 1.ligi haketmişiniz .......a.s.

kızlar tebrik ederim..
ve bireyselde derece alan arkadaşlar kütom ve nazlıcım kocaman öpüyorum sizi..
tebrikler şekerler

MENÜMEDE YAZIP KAÇAYIM ... KıNSE YOK ...

2 dilim ekmek. --peynir ----2 zeytin ....tere yag .
15 fındık . 1 muz ..
tost ---- 1 bar. greyfurt suyu -- 2 bak.. dilimi kadar kadayıf ...
yarım portakal ....

akşam yemegi düşünmüyorum artık . tokum ekmek çok tok tutuyo insanı .... yogurt çorbası yaptım içersemde belki ondan ...

ben bugün sabahtan itibaren

yarım simit
10 siyah zeytin
3 salatalık
2 üçgen peynir (55 calori)
5 sosis (180 calori)
2 dilim kepeke ekmek
2 muz....
eşimin kemek arası sucuğundan ladığım 2 ısırık

Son düzenleme:
dayanamıyon dimi kız..sucuk ekmek mmm nefis olur..neyse biz bi ısırıklara razı olalım artıkım

iyi geceler,,şöyle bir baktım sevindirik oldum,2. olmuşuz takımım kutlarım hepinizi...kaydirigubbakcemile5
ayrıca kütom:hooray: ve nazlım:hooray: sizleri ayrıca kutluyor ve öpüyorum......:hooray::teytey::dance:

bende dr. agittim,boğazlarım geçecek gibi görünmüyordu,faranjit olmuşum yine zaten kronik bende o..neyse şu boğazımın yırtılcakmış gibi acısı geçse rahatlıyacağım ama balgam söktürücüde vermiş ki buda demek oluyor 2 gün daha öksürecem offff of... hepinizi öptüm kendimi yatağa atıyorum bayyyyy.....

pınaaaaaaarrrrrr nasıl oldun bi taneeemmmmmmmmmmmmm
oğluşun nasıllllllllll

oğluş baya iyi yanlız bu gün kazazede oldu yavrum...dedesi traş losyonu sürerken gözüne kaçmış bütün akşam onla uğraştık.senağlama.ben daha düzelemedim canım....mirmirmirmir:bbo:

oğluş baya iyi yanlız bu gün kazazede oldu yavrum...dedesi traş losyonu sürerken gözüne kaçmış bütün akşam onla uğraştık.senağlama.ben daha düzelemedim canım....mirmirmirmir:bbo:

aay btanem dikkat et kendine nazar değidi size bol bol dua oku...
öpüyorum canımmm

bende öptüm şimdide öksürerek uyandı ve balgam çıkaramadı öğürdü kustu onları temizledim,ayyy halim yok ya valla 1 evde tek kişi hasta olsun hatta hiç olmasın,2 kişi ve ben de dahil olunca zor oluyor işte iyi geceler canım öptüm seni sağol....okuyup yatıcam oğluşu....

günaydın kızlar. artık ne kadar aydın olabilirse:a015:
bireysel dereceye giren kütomuŞeniz ve nazlımı tebrik ederŞeniz 2. liğimizi kutlarım:hooray:
hafta sonunuda çok güzel bir biçimde geçirmeniz dileğimle.:1hug:
en geç pazartesi görüşmek üzerea.s
hafta sonum çok yoğun geçecek. memlekete doğru yola çıkacağız yarın. okullarda olmadığı için pazartei dönerim artık. sengözlerimebaksanab

pınar tekrar çok geçmiş olsun canım. hem çocuk hem sen hasta olman çok zor yaaa.:1hug:

günaydınlar 6. takımın fıstıkları 2. olmuşuz inşallah haftaya 1. biz olucaz ayrıca tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

günaydın kızlar hepinize
nazlıcım kütahyacım tebrikler
2.liğimizden dolayı kendimi kötü hissediyorum(

Takım olarak başarınızdan dolayı

vee bireyseldeki derecelerinden dolayı kütahya ve nazlıgüleç canı gönülden tebrik ederim sizleri

günaydın güzeller ................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…