Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kılzarrrr
Pınarcım sana ve oğluşuna hepinizeee çok çok geçmiş olsun geçmişi pek okuyamadım umarım başka hasta olan yoktur. Ceylincim senin iyi olmana sevindim. Kütocum ve NAzlıcım tebriklerrr.

Kızlar benim fena gitmiyor ama sınav stresleri beni mahvettiii spor flan yapamıyorum umarım bu haftada 1 kilo olsun veririm bakalımm. Sizi seviyorum ve artık çıtır bir kız olmak istiyorummmm :)))

kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm

Allah rahmet eylesin canım tabiki okuruz..

bugün ki yediklerimi yzayım bende

sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
yarım domates
maydonoz
şekersiz çay

öğlen
nesfit bir kase+light süt

ara
yeşil elma

akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
bir tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık yoğurt
3 taze soğan

ara

yeşil çay

bu arada soğan suyuna başladım bugün bakalım faydası olacakmı:uhm:

pazartesi ve salı günde pirinçlapası diyeti yapıcam geçen hafta çok kaçırdım dengeyi bulmam lazım:lepi:

Kızlarrr Abenim sen kesin bilirsin veya sizlerden birileriiiii :) ben bu aralar acayippppp pestil yiyorummmm içinde çok az fındık varrrr acabaaa sakıncalımıdırrrrrrrrrrrr???????????????

Yumukum canım ben bu pirinç lapasını1 defa 1 gün uyguladım 1 kilo verdim ve anında geri aldım bu da yetmezmiş gibi 1 ay kabız oldum ayıptır söylemesi :))) ben tavsiye temem canım naçizane önerimdir. zati ananem bebeklere ishalleri dursun diye verirdik biz o lapayı dedi ve deliii kız dedi (

:)) dikkate almak lazım ozaman:roflol:

ıyi akşamlar kızlar biraz ders çalışıcam çıkıyorummmmm dua edin ne olur vereyim şu sınavlarııııı :)) aminnnnnnnnnnnnnnn........

selam kuzular nassınız çok okuyamadım pınarım hastamı oldunus gecmiş olsunnn

maşallah hepiniz güzel vermişiniz ha bu hafta yaa bende hayalle yarıştaydım banane ben kazandım ben carsamba persembeye kadar kalmaya karar verdim cumada aebenım doram ben geliyorum yanınıza diyete gelirsek 2 gundur dişim gecti iyi oldu millete göre bişe yemiyorum ama evdekine göre fazla yiyorum almadan atlatırım inş. ve reglim antibiyotik agrı kesici bondardımanından olsa gerek gelmeden gitti :S ne arızalıyım ben yaa işte böle deişiklik yok yarın anneme gitcez daha görüşmedim onlarla başkaaaa akşıma bişi gelmiyo şimdilik fırsat olursa ugrarım yine benn çokk öptüm sizi

İyi pazarlar,
Takım olarak ikinciliğinizi, kütahya ve nazlıgüleçi bireyselde gösterdikleri başarılarından dolayı kutlarım.

merhaba kızlar bu gün biraz toparladım,ne biçim hastalıkmış gitmek bilmedi,3 -4 gündür kendime mi bakayımik oğluşa mı bakayım kusmuk mu temizleyeyim şaşırdım...neyse ikimizde bu gün iyiceyiz,oyumu kullandım,hayırlı kimse o başkan olsun artık...
fatucum fatiha yı okudum inşallah ruhuna ulaşır canım...
diete gelince gümledi tabiii...hastalık yedirmez sözü çok yanlış,toparlanmak için yedim,tatlı tuzlu,et kaymak bal,pişmanım ama yemeseydim hiç ayaklanamazdım,ellerim ayaklarım hiç ısınmadıydı..neyse yarın karbonhidrat dietini denemeye başlıyorum 2 hafta ....sonra biaralar yaptığım muzaffer kuşhan dietini yapıcam 2 hafta..yarın arkadaşla yürüyüşede başlıyorum,artık düzenli veririm ama önce önümüz hafta eksi vermemek için çalışaacağım....

bugün
sabah
2 salatalık
4-5 çatal çökelek

atıştırma
3-4 çatal tavuk sote mantarlı bezelyeli
1 bardak koca

ikindi (öğle yemeği)
2 kaşarlı pide (orta büyüklükte)
1 cappy şeftali suyu
eşimin yediği tavuk şişten 2 parça
2-3 lokma pide ekmek
bir yudum kola....

akşam
3 yemek kaşığı sebzeli pilav
1 yemek kaşığı tavuk sote

1 büyük bardak portakal suyu
dün 1 saat 40 dk. spor yaptım....

yarın da evdeyim....
tatil iş yok....

dua edenlerin Allah duasını kabul et sin Allah sizden razı olsun kızlar...
inşallah babamın ruhuna gitmiştir...

Son düzenleme:
kızlar yarım saattir sitede dolanıyorum,ve jeans lere baktım..kaç senedir doğru dürüst kot alıp giyemediğimi farkettim..ben bu yaz 10 kilo daha verip güzel bir kot alıp doya doya giymek istiyorum yaaa.:sm_cool:.ama büyük beden değil 48-50-52 den bıktım.......şöyle 44 içine rahat girsem yeter..çok şey mi istiyorum allahım ne olur yardım et....:Saruboceq:

kızlar ben kendimi saldım mı ne çabuk kilo alıyorum şaşıyorum yaaa.. 1 haftada 2 kiloya yakın alınır mı yaa?83 e yakınım vay halime..bu hafta 1 kilo verip eksi bakiye vermemem lazım,yarın o yüzden yürüyüşe başlıyorum kesin...arkadaşı aradım ve başlıyoruz itiraz yok dedim,1 saat çocukları ablalarına bırakıp çıkıcaz artık akşamüzerleri...yürüyüşle çok güzel vereceğimden eminim,yarıda kestiğim kremlerimede devam edicem ve gitsin kilolar..yine gaza geldim ben iyiyki bakmışım o kotlu hatunlara.....

Oooo gelipte beni furacak biri yok mu yahu?hep fatu yu furacak değiliz ya benide furun benide furun...istemeden ve çok kısa zamanda oldu.napayım...kaç saat oldu 1 kişi gelip yazmamış....iyi tatil yapıyonuz vallahi.......

yaa hadin gelin yahu..avatarımla çizelgemi bilem değiştirdim gelen giden yok...offff......oğlum yaz sende şu teyzelerine 2 satır:
wesaqwedrftgyhujıkolpşğiü,
ft5tyoı8kkkk7lşşşşi7hhhhhhhhhhhhhçkhfkv b hvbhyv7df0y b8yuvbg7huoj**kpopö lş şöç ş ç ö ö ö şpkyu nj0ppşlpğ lükp

Geldim geldim Pınarımmmm :)) hiç yakştıramadım 2 kiloyuuuu yazıklarrr olsunnnnnnnnnn tüüüüüüüüüüüüüü :))) şaka şaka canım verirsin merak etme yürüy
üğnce ,
bu da benim oğlummmmmmmmmmlaelaelaelaelae
mmnjv

ben geldim kızlarrrr

pınarım çok geçmiş olsun canımmm ben de aynı durumdayım vitmin hapları içip duruooruu kısamıorm da annem babam başmda bbeklioo bu hafta bende kilo alıcam malesef bu arada dün akşama kadar herşey iiyidi ama akşam mc menü yedimm

olsun canım sağlığın önemli boşver diet 2. planda şuan senin için...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…