Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vereceğim de 1 haftada nasıl aldım?gerçi benimetabolizma 1 haftada 3 kiloyuda gördü ama,şu anda olmamalıydı,herkez kilo verir hastayken ben aldım....:CüvCüv:
seninde oğluşun küçük parmaklarını yerim ben....
aeben teyzeleri ile küto teyzeleri burda olsa cevap yazarlardı bizimkilere...kaydirigubbakcemile5

yaa hepiniz birara gelip birden nereye kayboldunuz*bende buradasınız diye habire cevap yazıyom aşağıya bi baktım kimse yok...

ben burdayımda herkes kayboluyor
temizlik yaptım, pazara gidip geldim yoruldum valla
sen nasılsın?biraz daha iyileşmişsin
oğluşun kaç yaşında

aslında iyiyim dememem lazım,çevremde bu gribe yakalanıp ta geçti deyip tekrardan hasta olan çok kişi var.gidiyor derken geri geliyor hain meret hastalık..dikkatli olmam lazım..refff sende hoş geldin...

refff gidiyom kız altta görünüyon ama yoksun...allah allah açık bıraktın gittin herhal..hadi kızlar ben kaçar,yarın görüşürüz öptüüümmmmm....

günaydın kızlar. dün bende diyet filan yapamadım. zaten ortamda yapacak gibi değildi.
ama dağ havası alıp çiğdem kazdık. orda belki yakmışımdır diyecem ama çok zorrrrrrrr.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli:1hug::asigim::asigim::asigim:

bu aralar mecburiyetten sizleri ihmal ediyorum biliyorum ama işler çok yoğun mesela cumartesi izmirdeydik yine ve saat 9 da toplantıya girdik ve 2.5 ta çıktık zaten mesai akşam 5 e kadar ve nasıl geçti gün bilmiyorum hiç bu arada burada benim oy verdiğim parti kazandı :lepi::lepi::lepi::lepi:

dün ne yedim hemen yazıyorummmmm

sabah klasik bir kahvaltı kayınvalidem hazırladı:1rolleyes:
öğlen tarhana çorbası
akşam da tavuk ve köfte ızgara bol salata

bitti:1rolleyes::1rolleyes:

günaydın güzellerim...dün yazdığım gibi karbonhidrat dietine başladım bakalım...
sabah:
1 dilim kızarmış ekmeğe tereyağı sürdüm ve 50 gr. kadar peynir yedim
tatlandırıcılı çay içtim,9 puan oldu... bakalım 41 puanlık neler iyebilirim akşama kadar?
aeben karnın acıkınca neler atıştırmıştın az puanlı?elma deme o bile 16 puan...şöyle 2-3 puanlık söyle....

özgecim merhaba bizim burada benim attığım parti kazanamadı,kocamın attığı kazandı,neyse ben zaten adama atmıştım partiye değil,genel seçime değiştirmem artık....

mutfak talan, gidip orayı bi adam edeyim daha süpürge,yer silme,toz alma var ohhh oh....öğleden sonrada dıştan arkadaşım gelmiş ziyaretine gidicem 1 saat kadar,akşamüstüde yürüyüşe başlıyorum allhahın izniyle...herkezi öptüm....
aeben mesela misafirliğe gittin mi ne yedin?yada hiç yemedin mi?çünki 1 dilim kek bile dünyanın puanı..1 yudum mu alıcaz tadımlık?beni aydınlat canım.....

günaydın kızlar herkese
haftasonu eşimle birlikte olduğumuz için biraz kaçamak oldu
cumartesi karışık sandviç yedim,pazar günü de dondurma malesef
ama iki günde boş durmadım cts çok yürüdük eşimle
pazar günüde hem yürüdüm,hemde evde derin bir temizlik yaptım

herkese günaydınlar ya yeni saate alışamadım ben biraz önce uyandım okulda yok bi uyumuşum sormayındelikafadulden,hafta sonum hep dışarda geçti diyete uymaya çalışsamda dün akşam yemeğinde yiyebileceğim hiçbişey bulamadım mecbur yedim,
sabaha bir kase nesfitle başladım %0 yağlı sütle canım kahvaltı istemedi tabi geç kalkınca öğünlerimde karıştı:bbo:-tatlicadiarzu- neyse hepinize güzel haftalara.s.

ya ben bu ara öyle derinlemesine temizlik yapmıyorum haziran en geç temmuzda ev bitecek ben de bu ay yavaş yavaş temizleyerek toplanmaya başlayacağım o yüzden biraz sallamış durumdayım

ya ben bu ara öyle derinlemesine temizlik yapmıyorum haziran en geç temmuzda ev bitecek ben de bu ay yavaş yavaş temizleyerek toplanmaya başlayacağım o yüzden biraz sallamış durumdayım

geçen hafta hastayım diye temizliği sallamıştım,arada da sadece süpürüyorum ben
iyice toz olmuştu heryer
camları falan sildim,heryeri kaldırdım temizledim
mis gibi oldu ama heryanım tutulmuş .cam kapı açıktı terledikçe tutulmuşum
bi de sürekli oturduğum için işte,biraz hareket yoruyır beni malesef

sabah
2 salatalık
1 domates
1 mink kase (reçel kasesi gibi gerçekten küçük) çökelek...

1 kase yoğurtla kornflaks

2-3 servis kaşığı (küçük servis kaşığı) bezelyeli nohutlu havuçlı pirinç pilavı 2-3 kaşık yoğurtla

tavuklu pirinçli havuçlu pırasa

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben gelmedim diyemi sayfamız 2. sayfaya düşmüş nerdesiniz bakıyım ................

kızların pc de işi var ben sonra gene gelirim bu arada ben diyette hiç iyi degilim hafta sonu berbat geçti diyet enlamında . bu hafta eksi vermemek için ugraşıcam ...... öyle kaçırmadımda ama tatlı gene beni vahvetti ve edigimde öyle çok dagil ama baskül çıldırdı . bana doktor yolu göründü anlaşılan ......
geçmişi okuyamıyorum şu ana ama fazlada yok gibi hayalet takıma dönmüş burası ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…