- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
GÖRÜŞÜRÜK HAYDE GET YAT DELÜÜÜÜşakkıdıkızlar
acayip hastyım
grip oldum
dün akşam oturuken öyle birden bire hapşurmaya başladım bugün başımı tutamıyorum
dün bugün biraz kaçtı galiba...
GEÇMİŞLER OLSUN.....senağlama
doktorum bana l-carnitine ve chromium un sistemimi etkilediğini ve bu nedenle adet olamadığımı söyledi...
çarşambadan beri almıyorum hapları
bi de ilaç verdi bakalım ne olacak??
öptüm canlar
dün:
1 bardak portakal suyu
8 çatal çökelek
akçam 10-15 adet etli sarma
4/1 lavaş ekmek
bugün:
sabah 4/1 lavaş ekmek 4-5 sarma
bir van çöreğinin yarısı (orta boy yuvarlak lahmacun büyüklüğünde bir büyüklüğü var onun yarısı)
2 dilim kepek 10-12 sarma
bir çanak (2 kase kadar ) kornflaks
yarım dilim normal ekmek
3 çatal kemek kadayıfı
5/1 şeker sucuğu (bizim orda maraş sucuğu derler pekmez ve cevizden yapılır bilrsiniz )
acayip kaçtı yaaa
bi de acayip bir şişlik var
1 günde 2 kilo fırtlamış görünüyorum az önce tartıya çıktım...
çok korkunç yaa...BİGÜNDE GÜZEL BİR HABER VERSEN ŞAŞACAM FATUM YAAA......sırnaşık şeydelikafadulden:1no2:laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
neyse görüşrüz kızlar...
fatu pınara katılıyorum felaket telleli gibisin kıs ....
else canım bırakma zaten . yazda geliyo kızlar . sıkmak lazım ama benim içimden ne spor yapmak nede diyet geliyo ben acaip koptum ..... 1 aylına sonamı yazılsam diyorum . aletler serbest akşama kadar . gerçi haavada güzelleşti . ama bende içimde tık yok . hevesimde kalmadı en kötüsü bu işte ....
bahar temizliginden çok yorgunlugu var galiba ..kaydirigubbakcemile3günaydın aebencim
bugün alışverişe gitçem 1-2 bana olmayan şey deniyimde gaza geleyim tekrarkaydirigubbakcemile3
bahar tembelliği var buara galiba herkestemirmirmirmir
günaydınlar . nazlım hoş geldin kıs gözlerimiz hep seni arada cadı ......
evet burdan uzak olunca kilolara yakın olunuyo malesef kiloların yerleşmeden gönder .. yatıya kalmasınlar .....
:CüvCüv: canım hoş gelmişin ......:ecrin_bebek: emziren arkadaşlar bizdede var canım allah kolaylık versin umarın tez zamanda istedigin kiloya kavuşursun .....:1hug:a.s.merhaba arkadaslar ben yeni katildim bu kulube
2 ay once dogum yaptim sezeryanla kilo veremiyorum iyicede aldim:çok üzgünüm:79 kiloyum 5 aylik hamileyken 68 kiloydum yazdiginiz bilgilerden faydalinicam insallah tesekkur ederim paylastiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?