Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haklısın ama canım bende üstüme alınmıyorum bende düzenli gelip paylaşım yapmaya özen gösteriyorum

Yediklerimide yazayım
sabah
domates
salatalık
peynir
çay
2 dilim ekmek
ara1 elma 1 amndalina
öğlen
4 yemek kaşığı pırasa
misafirlikte
4 kaşık kısır
akşam
1 kepçe çorba
salata

Ay bu hafta amma geziyom ha yarında komşum çağırdı
orya gitçem
kociş gelmedi hala
ayşegül gelmiyo mezun olacak diyemi

Yediklerimide yazayım
sabah
domates
salatalık
peynir
çay
2 dilim ekmek
ara1 elma 1 amndalina
öğlen
4 yemek kaşığı pırasa
misafirlikte
4 kaşık kısır
akşam
1 kepçe çorba
salata

Afıyet olsun canımmmm ohh bol bol gez sohbet muhabbet valla özledım komşularıma gitmeyi dükkan elimi kolumu herseyden çekıyor...

Akşam yemegımde

1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış but
yogurt
1 dilim k. Ekmegi

canım çay istiyor kocam da kahveye gitti tek başıma tv seyredıom

Yediklerimide yazayım
sabah
domates
salatalık
peynir
çay
2 dilim ekmek
ara1 elma 1 amndalina
öğlen
4 yemek kaşığı pırasa
misafirlikte
4 kaşık kısır
akşam
1 kepçe çorba
salata

Afyt olsun canım ohh ne güzel işte insan bazen bayan arkadaslarına bile ihtlyaç duyuyor konuşacak dertleşecek birını arıyoruz...
Benım dükkandan çıkıpta bi yere gittigim yok...

Canım sıkılıyor yaa ayyy şu kahvelerın kapatılmasını istiyorummm eşim hep arkadasları yüzünden gitmek zorunda kalıyo görümceme çıkayım bari

Canım sıkılıyor yaa ayyy şu kahvelerın kapatılmasını istiyorummm eşim hep arkadasları yüzünden gitmek zorunda kalıyo görümceme çıkayım bari

benim eşim de havuza gitti...ben de yanlızım..
hala ayakkabı beğenemedim kendime nette modellere bakıyorum...
çok zor beğeniyorum yaa hiç sevmiyorum bu huyumu...

papatya mezun
fatoş
dineva mezun
sumifer ayrılıyor
yst
lazgülü
ölü gelin haber yok
şeker kız
ecz.imis yeni üye

bu haftanın sonunda 5 kişi kalıyoruz arkadaşlar...
ölü gelin gelir geçerli bi sebep sunarsa 6 oluruz...
sağolsun beni baya zor durumda bıraktı...
böyle yapacağını bilseydim almazdım listeye..
ecz. imis sen bu hafta listeye giriyosun ama sonra sen de kaybolmazsın değil mi...
kızlar yeni üyelerin başvurduğu sayfaya göz atın sık sık ben burda yokken siz görürseniz çağırın takıma...
ya da yst senin 90 topiğinde arkadaşların falan gelirse çağır takıma
diğerlerinin takıldığı başka topiklerde gelmek isteyenleri çağırın takıma...
bol paylaşım yapacak çenesine yetişemeyeceğim arkadaşlar arıyorum...
5 kişi lazım şimdilik...
herkes kaçtı

kendimi saymamışım 6 kişi kalıyoruz...
bi de bana yardımcı lazım...
var mı gönüllü aranızda.. ben mi seçim..

kendimi saymamışım 6 kişi kalıyoruz...
bi de bana yardımcı lazım...
var mı gönüllü aranızda.. ben mi seçim..

canım gidenlerin yolu açık olsun mezun olanları da tebrık ederızz gönülden onları da anlıyoruzz

yardımcı olacak kısıyı sen seç canım daha iyi olur

benim eşim de havuza gitti...ben de yanlızım..
hala ayakkabı beğenemedim kendime nette modellere bakıyorum...
çok zor beğeniyorum yaa hiç sevmiyorum bu huyumu...

ayy çok kızıyorum benı yanlız bırakınca...
Deliriyo bu saatte telefonla ugrasıyorum dıye ohhhhhh olsunnn.tatlım ayakkabı konusunda bende öyleyım sen nasıl bısey istiyorsun.kışlık günlük kullanmak ıcın mı, özel günlerde şık bisey mi???

Yaa arkadaslar utanarak söylüyorum ama bu akşam çok kötü kabız olmuşum bu konuda bana önerebilecegınız biseyler varsa yorumlarınızı beklıyorum gerçekten çok kötü oldum

günaydııııııııııııın bacılaaaar
kendimi seda sayan gibi hissettiiim.
dur ablan kurba olsun diyimde tv klasiği yerine gelsin demi :)dün mamalar yedim oh oh filan desemde inanmayın yok öle bişiiii.
akşam but vardı. arasını açtım iyice güya ızgara yapım dedim. üstüne azcık yağlı kekik filan sürdüm. üstünün derisinide attım. fırının ızgara bölümüne sürdüm. en alt rafada bir tane tepsi yerleştirdim içinede su koydumki tepsi yanmasın diye. istediğim gibi çıtır çıtır bi tavuk olmamıştı ama yağları aktığı için çok hafif olmuştu. 4 tane pişirdim. birini ben 3ünü kociş yedi. yesin anacım. kv vah oğlum zayıflamışın diyecek yoksa :))
azcık siteye bakıyım lesli yapıp kahvaltıya gitcem. geçen eşim yufka almıştım anacım bir bayat çıktı. bugün adama gözleme yaptım. daha tavaya koymadan elimde parçalandı. sinir oldum. bide baksan günlük yufka. neyse diyetisyen ekmek yerine evde yapılmış yufka böreği yiyebilirsin demişti. yapıyım bari.
kızlar yaa yarın diyetisyen günüm var ve ben yine şişkinlik sorunu yaşıyorum. bu kadın yine moralimi bozcak beniiiim (
pirinç lapası kürü yapmayı istiyorum ama sadece bu günlük ne dersiniz?

kaptan nasıl olduda saçını çekmedi. kız o patates kızartması nesi??
akşam yemeğinde barbunya yemeğim var ama yanına ne yapsam bilmiyorum pilava aslaa diorumm

ekmeğimde bitmiş akşam inşallah eşim gelirken unutmaz yoksa ekmek yemicem

Yaa arkadaslar utanarak söylüyorum ama bu akşam çok kötü kabız olmuşum bu konuda bana önerebilecegınız biseyler varsa yorumlarınızı beklıyorum gerçekten çok kötü oldum

sabah aç karnına ılık su iç, arkasından 2-3 tane kuru kaysı. gün içinde de kaysı çayı kompostosu yap şekersiz

Ay bu hafta amma geziyom ha yarında komşum çağırdı
orya gitçem
kociş gelmedi hala
ayşegül gelmiyo mezun olacak diyemi
götür beni gittiğin yereeee. bende atta gitmek istiyom yaaaa.
cuma günü üst komşu cuma oturmasına alcakmış. bebiş ve kociş müsade ederse gitmek istiyorum. ben o kadar taşındım doğurdum kimse gelmedi ben gidincede canım sıkılıyor ama napıyım. köprüyü geçene kadar onlara muhtacım. hele bi işe başlıyım. zaten çok akadaşa ihtiyacım olmuycak. boş vakitlerimi mağazalarda geçircem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…