Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnnnnnnnnnnn Dünyanın 8. harikalarıııı,,,,,,,

Yaa patates kızartması istedi eşim bende dayanamadım ama çok yemedim ki azıcık yemiştim

eee nasılsınız bakalımmm ben çoook iyiyim Bursada Güneşşşşş varrrrrr

Kahvaltımı daha yapmadım yapınca yazıcam

Bende istiyorum ama gündüz çıkamıyorum hiçbir yere anca akşam oturmasına gidebiliyorum ee o da kocalarla oluyo şöyle kız kıza oturup dertleşmek istiyorumm

Yüksekova ve Çukurca’da 24 şehidimiz var. Allah belalarını versin. Bunlara yardım eden kim varsa taş atanlarda dahil artık tek tek öldürsünler. Bunlar kardeş filan değil. Bizim vatandaşlarımız kimler gayet belli oldu.

burdada güneş var ama dışarısı nasıl bilmiyorum. çıkıp yürüycem. sabah 3mil lesli başladım ama oğlum ağlayınca 2milde bitirmek zorunda kaldım.
Denicem canım olmadı eczaneden ilaç alıcam :18::18:
canım aç karnına zeytinyağıda işe yarar.
Bende istiyorum ama gündüz çıkamıyorum hiçbir yere anca akşam oturmasına gidebiliyorum ee o da kocalarla oluyo şöyle kız kıza oturup dertleşmek istiyorumm
anlat anlat ben dinlerim :)
ayy canım nolur deme böyle şeyleri burda. ben tv bile izlemiyorum. allah korusun herbiri benim evimden ailemden biriymiş gibi yüreğim yanıyor. nefesim daralıyor. ben çok hassasım bu konuda. lütfen böyle şeyler demeyelim. hastalanıyorum resmen.

darısı başımıza. bazen şakayla karışık göğüslerimi küçültcem diyomda eşim kızıyor. bakalım bakalım

110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz

110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz

valla ben kabul ettim gitti. ama kaptancığımızda mühürlesin tam olsun:)
şimdiden zayıflama kararın için tebrik eder başarılar dilerim.

ee kızlarr anlatın kaptan kızınca paylaşım şart diyoz hep bir ağızdan da hepimiz burdayız ama ses yok

selam kızlar
büyük oğlumla kac gündür ilgilenmek zorundaydım buraya hic giremedim,rahatsızlandı (kusma, ishal) bugün daha iyiydi ve okula gönderdim.

sabah 2 dilim ekmek,yeşil cay,azcık peynir ve salatalıkyedim birazdan k-flakes yiyecem, akşamada hamsi buğlama ve bol bol salata

aramıza katılmak istediğin için teşekkür ederiz arkadasım hoşgelmişsennn kaptanımız da onay verirse hep birlikte zayıflarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…