kaptan nasıl olduda saçını çekmedi. kız o patates kızartması nesi??
sabah aç karnına ılık su iç, arkasından 2-3 tane kuru kaysı. gün içinde de kaysı çayı kompostosu yap şekersiz
götür beni gittiğin yereeee. bende atta gitmek istiyom yaaaa.
cuma günü üst komşu cuma oturmasına alcakmış. bebiş ve kociş müsade ederse gitmek istiyorum. ben o kadar taşındım doğurdum kimse gelmedi ben gidincede canım sıkılıyor ama napıyım. köprüyü geçene kadar onlara muhtacım. hele bi işe başlıyım. zaten çok akadaşa ihtiyacım olmuycak. boş vakitlerimi mağazalarda geçircem :))
burdada güneş var ama dışarısı nasıl bilmiyorum. çıkıp yürüycem. sabah 3mil lesli başladım ama oğlum ağlayınca 2milde bitirmek zorunda kaldım.Günaydınnnnnnnnnnnnn Dünyanın 8. harikalarıııı,,,,,,,
Yaa patates kızartması istedi eşim bende dayanamadım ama çok yemedim ki azıcık yemiştim
eee nasılsınız bakalımmm ben çoook iyiyim Bursada Güneşşşşş varrrrrr
Kahvaltımı daha yapmadım yapınca yazıcam
canım aç karnına zeytinyağıda işe yarar.Denicem canım olmadı eczaneden ilaç alıcam :18::18:
anlat anlat ben dinlerim :)Bende istiyorum ama gündüz çıkamıyorum hiçbir yere anca akşam oturmasına gidebiliyorum ee o da kocalarla oluyo şöyle kız kıza oturup dertleşmek istiyorumm
ayy canım nolur deme böyle şeyleri burda. ben tv bile izlemiyorum. allah korusun herbiri benim evimden ailemden biriymiş gibi yüreğim yanıyor. nefesim daralıyor. ben çok hassasım bu konuda. lütfen böyle şeyler demeyelim. hastalanıyorum resmen.Yüksekova ve Çukurca’da 24 şehidimiz var. Allah belalarını versin. Bunlara yardım eden kim varsa taş atanlarda dahil artık tek tek öldürsünler. Bunlar kardeş filan değil. Bizim vatandaşlarımız kimler gayet belli oldu.
günaydn arkadaşlar dün yoktum,şimdi de yeni fırsat bulabildim, nette gezerken bişey buldum
16 ayda 51 kilo veren İlayda anlattı - Sağlıklı Yaşam - Diyet - Cafe Ruj
paylaşmak istedim.sevgilerimle
darısı başımıza. bazen şakayla karışık göğüslerimi küçültcem diyomda eşim kızıyor. bakalım bakalım
ahahhahahhhah adam istemez tabii
benım kilo verdikçe küçülüyolarr
110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz
bende sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olacağım teşekkürlervalla ben kabul ettim gitti. ama kaptancığımızda mühürlesin tam olsun:)
şimdiden zayıflama kararın için tebrik eder başarılar dilerim.
110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?