Günaydınnnnnnnnnnnnn Dünyanın 8. harikalarıııı,,,,,,,
Yaa patates kızartması istedi eşim bende dayanamadım ama çok yemedim ki azıcık yemiştim
eee nasılsınız bakalımmm ben çoook iyiyim Bursada Güneşşşşş varrrrrr
Kahvaltımı daha yapmadım yapınca yazıcam
ee kızlarr anlatın kaptan kızınca paylaşım şart diyoz hep bir ağızdan da hepimiz burdayız ama ses yok
Bende istiyorum ama gündüz çıkamıyorum hiçbir yere anca akşam oturmasına gidebiliyorum ee o da kocalarla oluyo şöyle kız kıza oturup dertleşmek istiyorumm
canım bugün istanbulda cok güzel güneş var.kac gün neydi öyle hep yağmur..
canım kusura bakmayın benım kocişimmm bana süpriz yaptı bugün heyecandan eve gittim koşa koşaa kaç aydır misafir odamdakı koltuklarımı değiştirmek istiyordum.Kocam sağolsun eve git beğencen mi dedi perdelerime halıma uygun koltuk takımı almışşş seviyom bu adamı yaa
aynen yaa içim sıkılmıştı artık bugün hava güzel moralım tam gaz yerındee akşam kocama bende süpriz yapsam mı acaba bu hasta halimde nasıl olcak bilmiom ama hak etti :)))))
ay ne güzel işte gülle gülle kullan canım.
bende cok yanlızım burada ailemde uzakta.komşularda pek iyi değil burada anlayacağınız yanlızım. kafa dengi biri olsa ne güzel olurdu
tam yazacaktım süpriz sırası sende diye...
teşekkür ederim canımm en güzelleri sizin olsunn inşallahh
benım ailem burda ama dükkandan bir yere gidemiyorum dükkanımda annemlerin evinin altında annemle hep yanyanayızz.Kaynanamı da çok seviyorum çok iyiler hastayım diye kadın kaç kutu ilaç getirmiş çok şükürr hepsinin desteği oluyo ama arkadasım yok hepsi uzak yerlere gitti evlendilerr ablamlarda uzaktaa
bu gece ufaklık hic durmadı 2 saatlik uykuylayım, burnu tıkalı ondan uyuyamıyor, serum fiz. veriyorum ama pek işe yaramıyor sizin bana önereceğiniz bir damla varmı?
çok geçmiş olsun canım valla çocuğum yok bilmiyorum bu konuları
oh ne güzel bi aradasınız.ama dertleşmek icin dediğin gibi arkadaş, abla, kardeş daha iyi oluyor.
yuşa uyurken bende biraz uyuyayım bari. görüşürüz kızlar...
evet canım ailemle iç içeyim ama inan arkadas çok önemli dertleşeceğim,üzüntümü sevincimi paylaşacağım biri yok akıl danışacağım kimse yok görümcem var bi tane istanbulda onunla 6 yıllık arkadaslığımız var telefonda sürekli konuşuyoruz her konuştuğumuz da 1 saat geçiyo gelin görümce değiliz iki dosttuz
bak buda cok güzel, benimde 2 görümcem var ama ben acılamıyorum onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?