Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım bugün istanbulda cok güzel güneş var.kac gün neydi öyle hep yağmur..

ee kızlarr anlatın kaptan kızınca paylaşım şart diyoz hep bir ağızdan da hepimiz burdayız ama ses yok

canım kusura bakmayın benım kocişimmm bana süpriz yaptı bugün heyecandan eve gittim koşa koşaa kaç aydır misafir odamdakı koltuklarımı değiştirmek istiyordum.Kocam sağolsun eve git beğencen mi dedi perdelerime halıma uygun koltuk takımı almışşş seviyom bu adamı yaa

ay ne güzel işte gülle gülle kullan canım.

ay ne güzel işte gülle gülle kullan canım.

teşekkür ederim canımm en güzelleri sizin olsunn inşallahh

bende cok yanlızım burada ailemde uzakta.komşularda pek iyi değil burada anlayacağınız yanlızım. kafa dengi biri olsa ne güzel olurdu

benım ailem burda ama dükkandan bir yere gidemiyorum dükkanımda annemlerin evinin altında annemle hep yanyanayızz.Kaynanamı da çok seviyorum çok iyiler hastayım diye kadın kaç kutu ilaç getirmiş çok şükürr hepsinin desteği oluyo ama arkadasım yok hepsi uzak yerlere gitti evlendilerr ablamlarda uzaktaa

bu gece ufaklık hic durmadı 2 saatlik uykuylayım, burnu tıkalı ondan uyuyamıyor, serum fiz. veriyorum ama pek işe yaramıyor sizin bana önereceğiniz bir damla varmı?

oh ne güzel bi aradasınız.ama dertleşmek icin dediğin gibi arkadaş, abla, kardeş daha iyi oluyor.

oh ne güzel bi aradasınız.ama dertleşmek icin dediğin gibi arkadaş, abla, kardeş daha iyi oluyor.

evet canım ailemle iç içeyim ama inan arkadas çok önemli dertleşeceğim,üzüntümü sevincimi paylaşacağım biri yok akıl danışacağım kimse yok görümcem var bi tane istanbulda onunla 6 yıllık arkadaslığımız var telefonda sürekli konuşuyoruz her konuştuğumuz da 1 saat geçiyo gelin görümce değiliz iki dosttuz

bak buda cok güzel, benimde 2 görümcem var ama ben acılamıyorum onlara.

bak buda cok güzel, benimde 2 görümcem var ama ben acılamıyorum onlara.

benım 3 tane görümcem var 2 si istanbulda biri burda çok yakın bana.Burdakiyle de abla kardeş gibiyiz herşeyımı anlatırım rahatlıkla istanbuldaki zaten bambaşka evlenmeden öncede çok yakın arkadastık en büyük görümcemle sorunum yok ama öyle fazla konuşmuşluğumuz da yok

Aile çok önemli evlilikte arkadaslar biz eşimle 5 yıl sevgili olarak kaldık ama hep ailesinin içindeydim onların sıcaklığı bana olan sevgileri olmasaydı belki de eşimle uzun yıllar devam edemezdim çünkü eşim çok iyidir ama çok sinirlidir ailesi hep benım yanımda arkamdalar eşimde bu konuda çok mutlu huzur dolu..Kaptan bu konuları burda konuştuğumuza kızmazz inşallahhh

Aile çok önemli evlilikte arkadaslar biz eşimle 5 yıl sevgili olarak kaldık ama hep ailesinin içindeydim onların sıcaklığı bana olan sevgileri olmasaydı belki de eşimle uzun yıllar devam edemezdim çünkü eşim çok iyidir ama çok sinirlidir ailesi hep benım yanımda arkamdalar eşimde bu konuda çok mutlu huzur dolu..Kaptan bu konuları burda konuştuğumuza kızmazz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…