Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben bu gün yine sütaşın o bir dilimini bitirdim artık 3 kk mı oluyo 4 kk mı

Ben de günleer sonra bugün kahvaltıda peynir yiyebildim. Yapma gözünü seveyim, ne 4 kk sı!! 2-2,5 hadi bilemedin hatrın için 3 olsun ama ne 4 ü ya! Benim her gün size 1 kk diye yazdığım onun yarısı işte. Şimdi ben yanlış bilgi mi vermiş oldum?! Neyse, bundan sonra 1,5 kk diyim bari. :112:

kendimi saymamışım 6 kişi kalıyoruz...

caprisliyim gelmişti, onu da saymamışın, bi de nejla vardı. Burdayım valla, bir yere de gidesim yok. Gerçi şu günler kota sorunu yaşıyorum ama girebildiğim kadar burdayım. :112:

Yaa arkadaslar utanarak söylüyorum ama bu akşam çok kötü kabız olmuşum bu konuda bana önerebilecegınız biseyler varsa yorumlarınızı beklıyorum gerçekten çok kötü oldum

Eğer elinde varsa abartmadan sinameki falan deneyebilirsin cnm.

kızlar yaa yarın diyetisyen günüm var ve ben yine şişkinlik sorunu yaşıyorum. bu kadın yine moralimi bozcak beniiiim (
pirinç lapası kürü yapmayı istiyorum ama sadece bu günlük ne dersiniz?

Sen istemezsen kimse bozamaz moralini. Boşveer. :103: :112:
O kür ne işe yarıyo? Eğer işe yarıyorsa ben de yapim derim.

senin adına çok sevindim güle güle kullan

Sen istemezsen kimse bozamaz moralini. Boşveer. :103: :112:
O kür ne işe yarıyo? Eğer işe yarıyorsa ben de yapim derim.

özellikle mens öncesi ödemi sökmeye çok iyiymiş diye okudum. ama bugün için vazgeçtim. çünkü sabahta pirinç yemek gerekiyormuş. ben emziriyorum hala.

selamlar
ayşegül hiç girmiyor mezun olacak diyemi.mydarling serap oda yok nerelerde.
bende bu cuma son zaten
yinede yazayım yediklerimi
sabah
1 ev poğaçası

öğlen
az pilav,
1 tabak salata
ayran

canım benim ayrılmayı istemiyor yaa ondan böle 3-4 kk peynir ekmek oh oh devam et canım benim için hiç sakıncası yok

Günayydınn. Hoşgeldin. :112:

kahvaltımı yaptım geldimmm

bir haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 şekersiz çay

Tatlım 1 kk peynir ile 1 yumurta birbirlerinin yerine geçebilen besinler. İkisini aynı gün yiyeceğine bi gün peynir ye bi gün yumurta. :112:

110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz

valla ben kabul ettim gitti. ama kaptancığımızda mühürlesin tam olsun:)
şimdiden zayıflama kararın için tebrik eder başarılar dilerim.

yst ye katılıyorum. Son söz kaptancığımızın amma ben de hoşgeldin diyorum.

Anam dünden beri ne kadar çok şey yazılmış. Oku oku bitiremedim daha. Bak kaptancığım, bir de aktif değilsiniz diyordun. Neyse ben okumaya devam edim. :112:

Hayırlı uğurlu olsuunnn. Güle güle kullan inşş.

bu gece ufaklık hic durmadı 2 saatlik uykuylayım, burnu tıkalı ondan uyuyamıyor, serum fiz. veriyorum ama pek işe yaramıyor sizin bana önereceğiniz bir damla varmı?

Yeğenlerim küçükken okyanus suyu kullanıyordu ablamlar. İşe yarar mı bilmem. :112:

özellikle mens öncesi ödemi sökmeye çok iyiymiş diye okudum. ama bugün için vazgeçtim. çünkü sabahta pirinç yemek gerekiyormuş. ben emziriyorum hala.

Anladım cnm. Tam da benim ihtiyacım olan şey yani. :)) Rica etsem kürün ayrıntılarını da yazabilir misin??

Bu arada sabah kahvaltı; 1,5 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, 4 zeytin, domates, salatalık, yeşillik. :112:
Büyük olasılıkla öğle yemeği yemicem, gerisini akşam yazarım yine de. Çıkıp joker paket almam lazım net için.

Bu arada kızlar, pilates topu almak istiyorum. Kaç cm liği makbul, bileniniz var mı??

canım topundan da al ama bi de pilates lastiği var o çook daha güzel bacaklarını kollarını gerdirmek için kullanılıyo ben bi ara internetten sipariş vermiştim internette yazan fiyatta gelmediği için geri gönderdim

O lastikten bende vardı, bi yerlerden eşentiyon. Ama nereye gitti bilmiyorum. Peki, onu da arayıp bulurum da top da alicam. Boyut bilen?

O lastikten bende vardı, bi yerlerden eşentiyon. Ama nereye gitti bilmiyorum. Peki, onu da arayıp bulurum da top da alicam. Boyut bilen?

internetten araştırabilirsin canım lastiklerden bende alıcam çok güzel onlar yat yere bacaklarını kaldır süper yardımcı oluyo o lastikler topun normal boyutunu al dene bakalım

şekerciğim mobilyaların hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan. eskileriylede bayram önü birilerini sevindir.
Yeğenlerim küçükken okyanus suyu kullanıyordu ablamlar. İşe yarar mı bilmem. :112:

Anladım cnm. Tam da benim ihtiyacım olan şey yani. :)) Rica etsem kürün ayrıntılarını da yazabilir misin??

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
burdan inceleyebilirsin canım. sabah öğlen akşam 1 çay bardağı pirinci haşlayıp yoğurt ve salatayla tüketiyolar. aslında hayvansal gıda kullanmamak gerekiyormuşta yoğurtlada güzel oluyordur. ayrıca su tutulumunu en aza indirmek için tuz kullanmayacaksın ve bol su

Teşekkür ederim canımm çok sağol eski deildi valla 1 yıllık evliyim ama hoşuma gitmiyolardı onları da görümceme vercem onun koltuk takımı yoktu zaten iyi oldu

Ödem için bu sabah doktorlar tuzu kullanmayın çok azla yetinin diyolardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…