ben bu gün yine sütaşın o bir dilimini bitirdim artık 3 kk mı oluyo 4 kk mı
Topik kapanmasın canım
bencede yaaa kapanmasınn.......
hala ayakkabı beğenemedim kendime nette modellere bakıyorum...
çok zor beğeniyorum yaa hiç sevmiyorum bu huyumu...
ecz. imis sen bu hafta listeye giriyosun ama sonra sen de kaybolmazsın değil mi...
kızlar yeni üyelerin başvurduğu sayfaya göz atın sık sık ben burda yokken siz görürseniz çağırın takıma...
ya da yst senin 90 topiğinde arkadaşların falan gelirse çağır takıma
diğerlerinin takıldığı başka topiklerde gelmek isteyenleri çağırın takıma...
bol paylaşım yapacak çenesine yetişemeyeceğim arkadaşlar arıyorum...
5 kişi lazım şimdilik...
herkes kaçtı
kendimi saymamışım 6 kişi kalıyoruz...
Yaa arkadaslar utanarak söylüyorum ama bu akşam çok kötü kabız olmuşum bu konuda bana önerebilecegınız biseyler varsa yorumlarınızı beklıyorum gerçekten çok kötü oldum
kızlar yaa yarın diyetisyen günüm var ve ben yine şişkinlik sorunu yaşıyorum. bu kadın yine moralimi bozcak beniiiim(
pirinç lapası kürü yapmayı istiyorum ama sadece bu günlük ne dersiniz?
canım kusura bakmayın benım kocişimmm bana süpriz yaptı bugün heyecandan eve gittim koşa koşaa kaç aydır misafir odamdakı koltuklarımı değiştirmek istiyordum.Kocam sağolsun eve git beğencen mi dedi perdelerime halıma uygun koltuk takımı almışşş seviyom bu adamı yaa
Sen istemezsen kimse bozamaz moralini. Boşveer. :103: :112:
O kür ne işe yarıyo? Eğer işe yarıyorsa ben de yapim derim.
canım benim ayrılmayı istemiyor yaa ondan böle 3-4 kk peynir ekmek oh oh devam et canım benim için hiç sakıncası yok
kahvaltımı yaptım geldimmm
bir haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 şekersiz çay
110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz
valla ben kabul ettim gitti. ama kaptancığımızda mühürlesin tam olsun:)
şimdiden zayıflama kararın için tebrik eder başarılar dilerim.
canım kusura bakmayın benım kocişimmm bana süpriz yaptı bugün heyecandan eve gittim koşa koşaa kaç aydır misafir odamdakı koltuklarımı değiştirmek istiyordum.Kocam sağolsun eve git beğencen mi dedi perdelerime halıma uygun koltuk takımı almışşş seviyom bu adamı yaa
bu gece ufaklık hic durmadı 2 saatlik uykuylayım, burnu tıkalı ondan uyuyamıyor, serum fiz. veriyorum ama pek işe yaramıyor sizin bana önereceğiniz bir damla varmı?
özellikle mens öncesi ödemi sökmeye çok iyiymiş diye okudum. ama bugün için vazgeçtim. çünkü sabahta pirinç yemek gerekiyormuş. ben emziriyorum hala.
senin adına çok sevindim güle güle kullan
Hayırlı uğurlu olsuunnn. Güle güle kullan inşş.
Bu arada kızlar, pilates topu almak istiyorum. Kaç cm liği makbul, bileniniz var mı??
O lastikten bende vardı, bi yerlerden eşentiyon.Ama nereye gitti bilmiyorum. Peki, onu da arayıp bulurum da top da alicam. Boyut bilen?
Yeğenlerim küçükken okyanus suyu kullanıyordu ablamlar. İşe yarar mı bilmem. :112:
Anladım cnm. Tam da benim ihtiyacım olan şey yani. :)) Rica etsem kürün ayrıntılarını da yazabilir misin??
şekerciğim mobilyaların hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan. eskileriylede bayram önü birilerini sevindir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
burdan inceleyebilirsin canım. sabah öğlen akşam 1 çay bardağı pirinci haşlayıp yoğurt ve salatayla tüketiyolar. aslında hayvansal gıda kullanmamak gerekiyormuşta yoğurtlada güzel oluyordur. ayrıca su tutulumunu en aza indirmek için tuz kullanmayacaksın ve bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?