Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba Kızlarr anca girebildimmm

Nasılsınız bakalımm????

Bugün hava çok güzel kocacım hasta ya hala uyuyo evde sözde gezmeye gitcektik

Canım sıkılıyorr dün akşam sadece patates salatası yedim

Bugünde canım bişey istemedi şekersiz nescafe içtim

Kızlar, önce yediklerimi yazayım bu sefer. :112:
Sabah(eğer yanlış hatırlamıyorsam, biraz hafıza kıtlığı var da), 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, 2-3 lokma domates, salatalık, hmm, bi de az bi omlet var. Sonra da (yine ikindin), 1 lahmacun. Bu kadar. Başka bir şey de yiyip içmem diye düşünüyorum bugün. Hala karnım aşırı dolu çünkü, ve bugün daha sadece 1 lt su içtim. Geçtiğimiz hafta günde 3 lt den fazla su içtiğimi gözönüne alırsak şu an susuzluktan kavruluyor olmam da bi anlam kazanmış olur.

Bu arada kızlar çook uzun yıllardır cnm saçıma su dalgası yaptırmak istiyor. Tv de gördüğüm saçlara filan accayip imreniyorum. Ama el becerim özellikle de kendi saçımın üzerinde hiç ii değildir. Bi de saçlarım uzun falan, kolum ağrıyo, o kadar sabrım da yok yani. :112: Ancak çevremden permayla kesinlikle o görüntüyü elde edemezsin tepkileri ve benim deaynadaki yanaklarımı gözönüne katışım bu zamana kadar denememi engelledi. Bugünse ablam saçımı kestirirken bi yerde loreal prof un bi reklam resmini gördüm. Bi de bu kuaföre sorim dedim. Meğerse dulcia diye perma benzeri bi şey çıkmış. Adam 2 ay önce sorsaydın bu soruyu ben de olmaz derdim sana ancak şimdi öyle demem, böyle böyle bi şey çıktı diyerek anlattı biraz. 2 ay süreli bi şeymiş. Ama parası nerdeyse permayla aynı. :S Ablam dönüşte epey ters tepti, 'üstelik bi de 2 aylık, o kadar para' vs diyerek. Biliyorum, haklı. :/ Ama bu benim senelerdir süren bir isteğim. O yüzden ben de biraz kumarvari bi şey oynicam. Yarın zaten 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. Olayı biraz daha zorlaştırıp, cuma sabahı (yani aslında diyete göre 4 gün sonra oluyo) tartıda 70 çıkarsam yaptırıcam, yoksa bir süre daha yaptırmam.
Tabii bu arada başka şeyler de kafamı karıştırmıyor değil. Mesela, bu kuaföre güveniyorum evt ama bu yeni çıkan bi şeyse adam bunu ilk benim saçlarımda deneyecek. Özellikle bu zihnimde koccaman bir soru işareti oluşturdu.

Ve bugüne dair bir şey daha. Yarın spora başlayacağım için sporcu sütyeni almak istedim. Geçen sene önüme gelen bi çamaşırcıdan almıştım ama yine de uçlarını belli ettiği için memnun kalmadım. E telli de terleyince çok rahatsız ediyo. Bugün tekrar bakim dedim, hem telsiz hem de süngerli bi şey bulabilir miyim diye. Ama yok. Nette en çok nike ın modellerine rastlamıştım, bir nike mağazasına gittim orda da yok. Üstelik çalışanlar ne olduğunu bile bilmiyor. Kısacası bocalamış durumdayım. :44:

günaydın canlarımmmm...
sonunda gelebildim valahi çatladım sizden ayrıyken...
nasılsınız görüşmeyeli...

bu hafta 1. olduk başta şekerkız ve ecz imisi sonrada bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
harikasınız kılarrrr....

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmişi telden arada okudum ama bi türlü giriş yapıp yazamadım size...
aklımda kalanlar papatyacım liste için çok teşekkür ederim eline sağlık...
ecz.imis evet bu hafta listeye girecektin ama ben papatyaya söylemeyi unuttum kusura bakma canım.... listeyi değiştirme konusunda papatya için sorun yoksa benim için de yok eline sağlık...
yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoş geldiniz...demmir_can baya paylaşımın var canım eline sağlık...listeye giremediğin için sitem etmişsin sanırım... listeye girmek için en az 1 hafta takımda olman gerekiyo canım o yüzden cuma listeye giremezdin kurallar gereği ama inşallah bu hafta listedesin takip ettiğim kadarıyla baya azimli bi arkadaşımızsın....
şeker kız canım takımdan ayrılmadığın için çok teşekkür ederim...
baya toparlamışsınız siz takımı inşallah daha da toparlanacağız...

kız yst benim peynirlerime kızmışın ya anacım ben dukan yapıyom sınırsız peynir yeme hakkım var ama ekmek yemiyorum zaten...

aklımda kalanlar bunlar...
habersiz kaybolduğum için herkesden özür dilerim ama internet bozuktu yeni geldi...
bu arada ben annemlere gidemedim çocuklar hasta oldu... bayramdan sonraya kaldı artık...

Canım çok teşekkür ederim

canım inan ben 6. takımı çok sevıyorum ama bütün gün pc başında olduğumdan canım sıkılıyordu bir de sen gitttin iyice boşladık sandım ama hayır biz çok başarılı bir takım oldukk

Çocuklar için çok üzüldüm geçmiş olsun canım Allah şifa versinn

o bilgisayarın bir daha bozulmasınnn yaa seni çok özledikk

Günaydınnnnnnn Hürrem Sultanlarımmmm

Dün akşam yediklerim

Hamsi Balık ızgara

Kocaman bol yeşillikli salataa

2 dilim kepek ekmeği

Akşam akşam çok oldu sanırım ama çok lezzetliydi

anladım canım... inşallah daha da iyi olacağız... ben de sizi çok özledim...
hergün okudum telden ama yazamadıkça canım sıkıldı...

yine mesajım kac kere cıkmış
kızlar kahvaltımı yaptım, biraz egzersiz de yaptım. oğluşumun sebze corbasını koydum ocağa,
birazdanda evimi toparlarım biraz.
öğleye sebze haşlayacağım
akşamada balık yapacağım galiba.

hoşgeldin kaptan yaa nerelerdesin yaa özlettin kendini. gizliden takipteyim boş koymadım diyorsun yani. bak bizde çalıştık çabaladık yokluğunu hissettirmemeye çalıştık. bu aralar sporu biraz boşladım ama diyet iyi gidiyor. bugün kocacığım atta götürcek beni
senin annenlere gidememene çok üzüldüm canım. çocuklarada geçmiş olsun. bayramda anne yemeklerine aman dikkat.

aa kızlar günaydın demeyi unutttuuuum ee vakit öğlen olunca günaydınmı kalır demi :))
şekerciğim biz hürreme yetişemeyiz canım. adam yakınından geçse hamile kalıyo. ve her doğumdan sonra ilkgünkü güzelliğiyle ortada.
dün eşime dedimki. senin bende gördüğün güzelliği zayıflayınca herkes görcek buna hazzırmısın dedim. homurdandı durdu :))
arada kıskançlık iyidir
rüyalarımda güzel güzel ciciler alıyorum:)
eski kıyafetlerim çok güzel bollaştı çok mutluyum:)
daha ne anlatsam bilemedimki :))

günaydın arkadaşlar
sabah yine fix menü kahvaltımı ettim, ama bugün müthiş başım ağrıyor.
2 gündür regl olmayı bekliyorum sanırım o yüzden sıkıntım.

bugün yemeyi planladıklarıma gelince;
öğlen biraz tavuk göğsü ızgara, cacık,
akşam da muhtemelen kabah yemeği ve yoğurt yerim.
haa bir de arada bir öğüne 1 kase light puding sıkıştırıcam

hoşbuldum canımteşekkür ederim
ama ben liste konusunda bişey demedim ki

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz....

hoşbuldum

6. takım puan listesi

07papatya 10
fatos0808 10
yst38 10
bulbul 10
dineva 10
havvaesen 10
sumifer 10
mydarlıng 10
lazgulu83 10
maibeyaz 10

evettt puan listemizde hayırlı olsun bakalım...
kaç gündür yoktun sesimi çıkartmadım ama bak bu puan olayı güme gidiyo söyliyim...

bu aralar yeni gelen arkadaşlar oluyor bunu sık sık güncellemekte fayda olduğunu düşünüyorum
gruplara bölmüştün tekrarlayacakmıyız iptalmi??
arkadaşlardan biri çıkmak istemiş çıkarttıkmı?
grup sayımız tammı??
ne çok sorum varmış vayy

hoş geldin canim özledik seni.

hoşbulduk canım ben de sizi özledim

evet canım toparlamışsınız takımı aferin size...

öyle mi mesajlar karıştı ozaman kusura bakma...

canım şu an az kişiyiz o yüzden eşleme yapayım diyorum ne dersiniz...
bir de puanlamaya sıfırdan başlayalım herkes gitti yeni arkadaşlar geldi... takıma sıfırdan başlayalım artık...
o çıkmak isteyen arkadaş geçen listede diskalifiye olacaktı şansına ben giremedim... giden gitsin boşver takıma uğramyan diskalifiye bundan sonra...
grup sayımız tam mı derken ne demek istedin anlayamadım...

merhaba arkadaşlar...13.09.2011 den bu yana sizlere hiçbirşey yazamadım...çünkü binada ortak kullandığımız internetimizi kestiler.şimdi yeniden internet aldık. umarım birdaha sorun yaşamam...bu arada diyetime devam ettim...en son bildirimimde 99.5 kg dım. bu 97.5 kg kadar oldu...amaaaaa mecburiyetten bırakmak zorundakaldım...çünkü hamileyim....sizlere hiçbirşey yazamadığım için özür dilerim...inanın hiç imkanım olmadı...affınıza sığınıyor, kilosuz günler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…