günaydın canlarımmmm...
sonunda gelebildim valahi çatladım sizden ayrıyken...
nasılsınız görüşmeyeli...
bu hafta 1. olduk başta şekerkız ve ecz imisi sonrada bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
harikasınız kılarrrr....
geçmişi telden arada okudum ama bi türlü giriş yapıp yazamadım size...
aklımda kalanlar papatyacım liste için çok teşekkür ederim eline sağlık...
ecz.imis evet bu hafta listeye girecektin ama ben papatyaya söylemeyi unuttum kusura bakma canım.... listeyi değiştirme konusunda papatya için sorun yoksa benim için de yok eline sağlık...
yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoş geldiniz...demmir_can baya paylaşımın var canım eline sağlık...listeye giremediğin için sitem etmişsin sanırım... listeye girmek için en az 1 hafta takımda olman gerekiyo canım o yüzden cuma listeye giremezdin kurallar gereği ama inşallah bu hafta listedesin takip ettiğim kadarıyla baya azimli bi arkadaşımızsın....
şeker kız canım takımdan ayrılmadığın için çok teşekkür ederim...
baya toparlamışsınız siz takımı inşallah daha da toparlanacağız...
kız yst benim peynirlerime kızmışın ya anacım ben dukan yapıyom sınırsız peynir yeme hakkım var ama ekmek yemiyorum zaten...
aklımda kalanlar bunlar...
habersiz kaybolduğum için herkesden özür dilerim ama internet bozuktu yeni geldi...
bu arada ben annemlere gidemedim çocuklar hasta oldu... bayramdan sonraya kaldı artık...
Canım çok teşekkür ederim
canım inan ben 6. takımı çok sevıyorum ama bütün gün pc başında olduğumdan canım sıkılıyordu bir de sen gitttin iyice boşladık sandım ama hayır biz çok başarılı bir takım oldukk
Çocuklar için çok üzüldüm geçmiş olsun canım Allah şifa versinn
o bilgisayarın bir daha bozulmasınnn yaa seni çok özledikk
günaydın canlarımmmm...
sonunda gelebildim valahi çatladım sizden ayrıyken...
nasılsınız görüşmeyeli...
bu hafta 1. olduk başta şekerkız ve ecz imisi sonrada bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
harikasınız kılarrrr....
Günaydınnnnnnn Hürrem Sultanlarımmmm
Dün akşam yediklerim
Hamsi Balık ızgara
Kocaman bol yeşillikli salataa
2 dilim kepek ekmeği
Akşam akşam çok oldu sanırım ama çok lezzetliydi
Günaydınnnnnnn Hürrem Sultanlarımmmm
Dün akşam yediklerim
Hamsi Balık ızgara
Kocaman bol yeşillikli salataa
2 dilim kepek ekmeği
Akşam akşam çok oldu sanırım ama çok lezzetliydi
ecz.imis evet bu hafta listeye girecektin ama ben papatyaya söylemeyi unuttum kusura bakma canım.... listeyi değiştirme konusunda papatya için sorun yoksa benim için de yok eline sağlık...
yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoş geldiniz...demmir_can baya paylaşımın var canım eline sağlık...listeye giremediğin için sitem etmişsin sanırım... listeye girmek için en az 1 hafta takımda olman gerekiyo canım o yüzden cuma listeye giremezdin kurallar gereği ama inşallah bu hafta listedesin takip ettiğim kadarıyla baya azimli bi arkadaşımızsın....
kız yst benim peynirlerime kızmışın ya anacım ben dukan yapıyom sınırsız peynir yeme hakkım var ama ekmek yemiyorum zaten...
habersiz kaybolduğum için herkesden özür dilerim ama internet bozuktu yeni geldi...
bu arada ben annemlere gidemedim çocuklar hasta oldu... bayramdan sonraya kaldı artık...
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz....
kaç gündür yoktun sesimi çıkartmadım ama bak bu puan olayı güme gidiyo söyliyim...6. takım puan listesi
07papatya 10
fatos0808 10
yst38 10
bulbul 10
dineva 10
havvaesen 10
sumifer 10
mydarlıng 10
lazgulu83 10
maibeyaz 10
evettt puan listemizde hayırlı olsun bakalım...
evet kızlar benim standart kurallarım...
1. hergün en az 5 mesaj yazılacak
2. hergün menüler paylaşılacak...
3. hergün birbirimizin menülerine yorum yapılacak
4. hergün bitki çayları ve yeşil çay içilecek
5. hergün mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalışılacak
6. mümkün olduğunca spor yapılacak ve yazılacak
ve puan listemiz olacak...
puan listesinde neye göre puan alıp/kaybediyoruz
herkesin halihazırda 10 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 7 puan
haftanın birincisine 10 puan ayrıca ilk üçe girene 20 puan bonus..
kilo alan 10 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
puanı sıfırlanan diğer hafta eksiye düşersediskalifiye olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bu arada cuma bildirimleri çok önemli... saat 10 a kadar mutlaka bildirimler bitmiş olmalı...
saat 10 a kadar giremem diyenler perşembe akşamı yapsınlar bildirimleri...
bildirim konusunda hiç affım yok geçerli mazereti olmayan diskalifiye olur bunun özellikle altını çiziyorum...
hoş geldin canim özledik seni.
evet canım toparlamışsınız takımı aferin size...hoşgeldin kaptan yaa nerelerdesin yaa özlettin kendini. gizliden takipteyim boş koymadım diyorsun yani. bak bizde çalıştık çabaladık yokluğunu hissettirmemeye çalıştık. bu aralar sporu biraz boşladım ama diyet iyi gidiyor. bugün kocacığım atta götürcek beni
senin annenlere gidememene çok üzüldüm canım. çocuklarada geçmiş olsun. bayramda anne yemeklerine aman dikkat.
günaydın arkadaşlar
sabah yine fix menü kahvaltımı ettim, ama bugün müthiş başım ağrıyor.
2 gündür regl olmayı bekliyorum sanırım o yüzden sıkıntım.
bugün yemeyi planladıklarıma gelince;
öğlen biraz tavuk göğsü ızgara, cacık,
akşam da muhtemelen kabah yemeği ve yoğurt yerim.
haa bir de arada bir öğüne 1 kase light puding sıkıştırıcam
hoşbuldum canımteşekkür ederim
ama ben liste konusunda bişey demedim ki
hoşbuldum
kaç gündür yoktun sesimi çıkartmadım ama bak bu puan olayı güme gidiyo söyliyim...
bu aralar yeni gelen arkadaşlar oluyor bunu sık sık güncellemekte fayda olduğunu düşünüyorum
gruplara bölmüştün tekrarlayacakmıyız iptalmi??
arkadaşlardan biri çıkmak istemiş çıkarttıkmı?
grup sayımız tammı??
ne çok sorum varmış vayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?