Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar...
dün okuldan çok geç geldik giremedim sabah da erkenden tekrar gittik daha şimdi girdim eve hiç işe güce bakmadan buraya uğradım...
herkes iyidir inşallah...
ben de şimdi kayınvalideme gideceğim belki tekrar giremem...
yeni gelen arkadaşlar... lütfen yarın saat 10 a kadar takıma giriş kilonuzu yarın sabah ki kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın... listeye ekliyim...
10 dan sonra gelen listeye giremiyo sonra demedi demeyin..
hadi ben kaçtın görüşürüz...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yazayim yediklerimi

2 dilim kepekli ekmek (kizartilmis )
2 yumurta tavada
2 minik domates
birazcik peynir
1 fincan meyve cayi

afiyet olsun canımm

günaydın canım.
oh ne güzel uyu bebek olunca uyuyamazsın, (bende uyumak istiyorum). öğle yemeğine sayarsın.

ayyy bebeğim olsun ben uyumam yaa razıyımmmm

ben geldım canlarımm nasılsınız bakalımmm
Sabah kahvaltımı yaptımm
1 haşlanmış patates
az yağlı peynir
3 tane zeytin
1 fincan şekersiz çay

1,5 lt su içtimmm

oohh şimdiden 1,5 lt su içmişsin ne güzell

ben daha hiç içmedim

evet kizlar bende kendimi su an itibriyle takimin bekcisi ilan ediyorum ne gelen var ne giden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gece nöbeti de bende Tuğba.

ben geldım canlarımm nasılsınız bakalımmm
Sabah kahvaltımı yaptımm
1 haşlanmış patates
az yağlı peynir
3 tane zeytin
1 fincan şekersiz çay

1,5 lt su içtimmm

yarın tartıdaa kilo vermişimdir inşallahhhh yoksa eşimde kaptanda saçlarımı çekecek bileyrummm
Ama göbek möbek kalmadı
bakalım yarın sabahh eeşiimiii geçebilcem mii
Ecz.imis nerdesın gı senn

Ben burdayım eşim de ben bu hafta nerdeyse hiçç kilo veremedim. E o kadar yersem olacağı buydu tabii. Yanii sen beni haydi haydi geçmişindir sevgili eşim.

Gece nöbeti de bende Tuğba.

Ben burdayım eşim de ben bu hafta nerdeyse hiçç kilo veremedim. E o kadar yersem olacağı buydu tabii. Yanii sen beni haydi haydi geçmişindir sevgili eşim.

inşallahh tatlımmm bakalım yarın görcezz saçından çekmek güzel olcakk

Bu arada kızlar bende pc başındayım sanmayın bu başka yerlerde pc m bozuk donuyo kapanıyo sürekli elimden geldiğince yanınızda olmaya çalışıyorum şekerparelerım benımm oyssttttt cnm tatlı çektii

öğlen
çorba
1 haşalnmış but
salata yedim

hep yazacam unutuyom
YENİ GEELN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ SEFAGETİRDİNİZ CANLAR

tabi ki canım istersen bitiyor işte. yoksa buraya yazıp tam tersini yapsan kim görüyor kim biliyor ki. zaten öyle bir niyetim olsa aranıza katılmak istemem. motivasyonlarınız çok güzel hergün yediklerinizi yazmanız da öyle çünkü insan net olarak görebiliyor o zaman herşeyi.... bu arada aranızda mıyım değil miyim :26: hala cevap yok ki

Akşam tazefaulye yedim 4 kaşık
4 kaşık makarna
salata yedim

yarın buyuk gün bakalım ak kara belli olacak

Dayanamadım komşuya gittim kahveye

spor yaptım sabah 30 dk lessi

Ne güzel ya. Ben de yapsamm. Ah bi yapsam. Her seferinde yapicam diyorum sonrasında yine kalıyor. Bi kere spor kıyafeti bile giydim sonra yine oturdum. Ama bi gün yapmayı muhakkak başaricam.

gel canım gel muhabbeti azmi bol arkadaşlar arıyoruz hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan...
6. takıma hoşgeldin...

Aramızdasın canımcım. Kaptanımız 309. sayfada hoşgeldin demiş ya. :112: Kesinlikle. Ben deo yüzden burdayım. :112: Bu arada kalorisepeti. com a bi gir istersen. Günlük aldığın kaloriyi o kadar net görmek de iyi oluyo. Biraz moral bozucu olabiliyor ama işe yarıyor bence.

Bu arada kaptancım, benim sabah erkenden çıkmam lazım evden, o sebepten ben sana bu haftaki kilomu şimdiden söyleyeyim. :112: Bugün 75.8 çıktım. Geçen hafta da 76.2 ydim zaten. Eğer yarın 10 dan önce girebilirsem yenilerim kilomu ama eğer giremezsem beni 75.8 sayarsın. :112:

Bu arada bugün 1 kase sütle kahv. gevrek yedim. Akşamı henüz bilmiyorum. :112:

Son düzenleme:
Bu arada bugün 1 kase sütle kahv. gevrek yedim. Akşamı henüz bilmiyorum. :112:

ıyı akşamlar hatunnnlarrr

akşam yemegımı anca yedımm

bugün tvde bı doktor çorba tarıfı verdı ondan yaptım
patateslı
havuçlu
unlu
yumurtalı
lımon suyu
çorbanın ıcınde bunların hepsı var patatesle havucu rendeledım

karnıbahar yemegı

2 dilim kepek ekmegı

oyyy karnım şiştiii

canımmm eşimm yıne gıtmıs 400 gr olsunn yarın sabah ben eczanede tartılıp gelcem bakalımmm inş vermısımdır bende

kızlarr süreklı takıp ettıgınız dizi var mı ben yer gök aşk ve lale devrını çok sevıyorum
ayrıca muhtesem yüzyıla bu hafta sınır oldumm bu ne yaww adam ondan onaa atlıyoo hürrem kafayı sıyırır kesın hihihihihi
ama Osmanlı tarihimizi, padişahımızı hep kadınlarla ilgili anlatmışlar

slm kizlar ben geldim yine

yediklerimi yazayim hemen

1 kepce domates corbasi
peynirli kepekli makarna
yogurtlu salata biraz

aradada yogurt meyveli yemistim

simdide yesil cay kuru kayisi ve bol su icmeyi düsünüyorum

olsun cnm ya gitsinde 400 gr gitsin
bakalim ben yarin kac cikacam 10 kadar bildirim oluguna göre ben 9 da yapmam lazim saat farkindan ya ben 9 da anca kalkiyorum yataktan
artik saat kurcaz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…