inşallah canım beklemedeyim...
bende yazayim yediklerimi
2 dilim kepekli ekmek (kizartilmis )
2 yumurta tavada
2 minik domates
birazcik peynir
1 fincan meyve cayi
günaydın canım.
oh ne güzel uyu bebek olunca uyuyamazsın, (bende uyumak istiyorum). öğle yemeğine sayarsın.
ben geldım canlarımm nasılsınız bakalımmm
Sabah kahvaltımı yaptımm
1 haşlanmış patates
az yağlı peynir
3 tane zeytin
1 fincan şekersiz çay
1,5 lt su içtimmm
evet kizlar bende kendimi su an itibriyle takimin bekcisi ilan ediyorum ne gelen var ne giden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben geldım canlarımm nasılsınız bakalımmm
Sabah kahvaltımı yaptımm
1 haşlanmış patates
az yağlı peynir
3 tane zeytin
1 fincan şekersiz çay
1,5 lt su içtimmm
yarın tartıdaa kilo vermişimdir inşallahhhh yoksa eşimde kaptanda saçlarımı çekecek bileyrummm
Ama göbek möbek kalmadı
bakalım yarın sabahh eeşiimiii geçebilcem mii
Ecz.imis nerdesın gı senn
Gece nöbeti de bende Tuğba.
Ben burdayım eşim de ben bu hafta nerdeyse hiçç kilo veremedim.E o kadar yersem olacağı buydu tabii. Yanii sen beni haydi haydi geçmişindir sevgili eşim.
inşallahh tatlımmm bakalım yarın görcezzsaçından çekmek güzel olcakk
Ama ben sana bi şey söyliyim mi. Bu iş aslında öyle inşaallah la maşaallah la olacak cinsten değil. Bi kere kafanda bitireceksin olayı. Canın ne kadar isterse istesin, yemezsen ölmüyorsun ya. Artık kaçamak yok diyip bitir tüm kaçamakları. :112: bi gün yemezsem ertesi gün yiyorum dersen sen zaten diyeti bırakmanın ucunu açık bırakmış oluyorsun. O diyet bozulmaya mahkum olarak başlıyo zaten. Biz burda birbirimizi motive ediyoruz gaza getiriyoruz, doğrudur ama nihayetinde tüm iş sende bitiyor. Kimsenin gelip de elini kolunu bağladığı yok yani.
Dayanamadım komşuya gittim kahveye
spor yaptım sabah 30 dk lessi
gel canım gel muhabbeti azmi bol arkadaşlar arıyoruz hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan...
6. takıma hoşgeldin...
Bu arada bugün 1 kase sütle kahv. gevrek yedim. Akşamı henüz bilmiyorum. :112:
Bu arada kaptancım, benim sabah erkenden çıkmam lazım evden, o sebepten ben sana bu haftaki kilomu şimdiden söyleyeyim. :112: Bugün 75.8 çıktım.Geçen hafta da 76.2 ydim zaten. Eğer yarın 10 dan önce girebilirsem yenilerim kilomu ama eğer giremezsem beni 75.8 sayarsın. :112:
Bu arada kaptancım, benim sabah erkenden çıkmam lazım evden, o sebepten ben sana bu haftaki kilomu şimdiden söyleyeyim. :112: Bugün 75.8 çıktım.Geçen hafta da 76.2 ydim zaten. Eğer yarın 10 dan önce girebilirsem yenilerim kilomu ama eğer giremezsem beni 75.8 sayarsın. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?