Hiç gitmemesinden iyidir tabii de ne bilim, daha ikinci haftadan bu kadar az gitmesine üzldüm.Ama oh olsun bana, o kadar yersem müstehak bana. Böylece bu hafta daha da dikkat ederim inş. :112:
Bu arada kaptancığım girebilme fırsatı bulunca tekrar teyit edim dedim, dün akşamkini sayar mısın saymaz mıyım bilemedim.Geçen hafta 76.2 ydim, bugün de 75.8 çıktım. :112:
canım tebrikler cok güzel ilerliyorsun
Teşekkürlerr canımmmmmmm çok sağoll valla siz olmasaydınızz diyeti başlamadan bırakırdım ben o kadar dayanamazdım aamaa buranın sayesınde koyvermiyorumm iplerii
evet tatlım az kaldı yaa bayramda bu verdiklerimizi almayalım daa başka bişi istememm ben kırmızı eti çok seviyorumm dayanamam yemeden bakalım netcezzz
Geçen hafta ki kg:76.9
Bugünki kg :74.4
Toplam fark: 2.5
günaydin
baslangic 87
bu hafta 86.2
hedef 79
tebrikler canım sende güzel vermişsin..
sekerkizz tebrikler canim, super kilo vermissinnn
herkese günaydın arkadaşlar... herkes güzel kilo vermiş görünüyor bakalım ben bi koşu listeyi kapıp gelem...
BİTMEDİ senin paylaşımın çok az canım o yüzden bu hafta listeye alamayacağım... haftaya çoğaltırsan haftaya girersin...
geçtiğimiz haftalarda idare edelim diye birini aldım ama sağolsun beni yarı yolda bıraktı...o yüzden paylaşımı az olanı listeye almıyorum artık...
İKİZ81 canım benim seni de haftaya alacağım çünkü listeye girmek için en az 1 hafta takımda olman lazım...yanlış anlama olur mu...
DEMMİR CAN hedef kilonu yazmamışsın sanırım ya da ben göremedim baştan yazar mısın...
tebrikler.........
***6.TAKIM 229.ETAP ***
fatos0808 (128.5/
yst38 (93
lazgulu (94.3 )
maibeyaz (53.5/53/0,5/0,93%)
olu_gelin(65,7) kendi isteğiyle ayrıldı
sekerkizz2009(76.9/74,4/2,5/3,25%)
Ecz.imis(76.2
54tugba(87/86,2/0,8/0,92%) Yeni üye HEDEF=79
6.TAKIM TOPLAM YUZDE
herkese günaydın arkadaşlar... herkes güzel kilo vermiş görünüyor bakalım ben bi koşu listeyi kapıp gelem...
BİTMEDİ senin paylaşımın çok az canım o yüzden bu hafta listeye alamayacağım... haftaya çoğaltırsan haftaya girersin...
geçtiğimiz haftalarda idare edelim diye birini aldım ama sağolsun beni yarı yolda bıraktı...o yüzden paylaşımı az olanı listeye almıyorum artık...
İKİZ81 canım benim seni de haftaya alacağım çünkü listeye girmek için en az 1 hafta takımda olman lazım...yanlış anlama olur mu...
DEMMİR CAN hedef kilonu yazmamışsın sanırım ya da ben göremedim baştan yazar mısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?