Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın ekiiiip ben geldim. 2 gündür spor yapmadığımı itiaf edeyim ama nedense çok takmıyorum. neyse onu geçelim bugünki kilo bildirimimi yapayım hemencecik 92 kg olmuşum. güzel gidiyo maşallah

nick:ikiz81
başlangıç tarihi:03.10.2011
bildirim tarihi:28.10.2011
başlangıç kilo: 67
şuanki kilo:62.300
geçen hafta:63.800
bu hafta ki fark:1.500
toplam fark:4.700
beden:40-42
boy:1.65
spor:hergün
arkadaşlar ben diyete başlayalı 4. haftam..aranıza bu hafta katılıyorum bunlar bilgilerim.ister bugünkü kilomu isterseniz tüm bilgilerimi kullanın...

128 olmuşum bende 500 gr yani vermişim aslında daha çok olurdu amam adet olucam onun şişliğidevar

Kahvaltrıda kepek ekmeğine tost yeidim salatalık çay bide

oğlan uyuyoken accık evi topluyayaım görüşürüz öçptüm

günaydın kızlar

kaptancım ben de bildirim yapacak mıyım?
yapacaksam yapıyorum

başlangıç kg : 86 kg
geçen hafta : 78.3 kg
bu sabah : 77.5 kg

toplam giden : 8.5 kg
bu hafta giden : 800 gr

Son düzenleme:
Sevgi Hak Edenin, Umut Sabredenin, Zafer İnananın, Mutluluk Bekleyenin, Bunların Tümü Sizin Ve Sevdiklerinizin Olsun..!
DOSTLAR HEPNİZE GÜNAYDINLAR OLSUN...!

Canlarımm nasılsınız bakalımmm
Bugün ki kg:74.4
Tartı bunu gösterindee şoook oldum beklemiyordum bu kadarını

Çooooookkkk mutluyumm

canımmm eşimm yıne gıtmıs 400 gr olsunn yarın sabah ben eczanede tartılıp gelcem bakalımmm inş vermısımdır bende

olsun cnm ya gitsinde 400 gr gitsin

Hiç gitmemesinden iyidir tabii de ne bilim, daha ikinci haftadan bu kadar az gitmesine üzldüm. Ama oh olsun bana, o kadar yersem müstehak bana. Böylece bu hafta daha da dikkat ederim inş. :112:
Bu arada kaptancığım girebilme fırsatı bulunca tekrar teyit edim dedim, dün akşamkini sayar mısın saymaz mıyım bilemedim. Geçen hafta 76.2 ydim, bugün de 75.8 çıktım. :112:

BUGÜN ETTİĞİMİZ HER DUA,
DERDİMİZE DEVA,
HASTALARIMIZA ŞİFA
GÖNÜLLERİMİZE HUZUR
GEÇMİŞLERİMİZE RAHMET,
EVİMİZE BEREKET GETİRSİN

Hayırlı Cumalar Bacılarımm

İstediğin kadar saçımı çekebilirsin sevgili eşimcimcim.

Gel bakammmm sennn

Bundan sonra yemicen içmicennnn ona göreeee saçlarını tek tek yolarım bakkk heee

kıyamam sanaaa eşim benımm
Bundan sonra daha dikkat kızlar bayrama 1 hafta kaldı sayılırr

cok güzel vermişsin canım...

evet tatlım az kaldı yaa bayramda bu verdiklerimizi almayalım daa başka bişi istememm ben kırmızı eti çok seviyorumm dayanamam yemeden bakalım netcezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…