Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mühim olan bi şekilde dilinden anlamak değil mi zaten.

canım o 28 yaşında bir öğretim görevlisi...
o biiiirrrr ! gibi oldu beyaz show

Hmm, tmm. Ben de bir öğrenci daha buldum diye sevinmiştim. Ama bir ileri safhasını bulmuşum. O da olur.

bugün sabahtan akşama kadar uğrayan olmamış bizden başka.
bende napiyim oruç açtım şimdi kahvaltıyla.
gündüz bir ara girip takımlara davet bekleyenlere bakiyim dedim
ama araya başka şey girdi.

Afiyet olsun cnm. Allah kabul etsin. Eğer dünkü arkadaş 'Deaa' gelirse takımımız 11 kişi oluyor zaten. Sanırım saliha gelmeyecek, onu anladık zaten de. Toplamda 12 kişi olma hakkımız var sanırım. Bilgin olsun da gruptaki kişi sayısından, ona göre çağıralım. :112:

ben 600-700 gibi vermişim.
ama son iki gün bir şıkılaştırma atağı yapayım bakalım neolacak
tabi yapabilirsem

oldu canım.
ben çıkıyorum
görüşürüz..

ben 600-700 gibi vermişim.
ama son iki gün bir şıkılaştırma atağı yapayım bakalım neolacak
tabi yapabilirsem

Ne güzel.. :) Benim de dün sabahki tartımla bugünkü arasında 600 fark var ama bir günde bu kadar vermiş olamam. Herhalde şişmişim de o gitmiştir diye düşünüyorum. :112: Senin sıkılaştırma atağından kastın nedir? İşe yarar bir şeyse biz de deneyelim. :112:

oldu canım.
ben çıkıyorum
görüşürüz..

Tmm cnm, görüşürüz.

annemin tefal digital benimki arçelik digital ama sanırım anneminki 1.800 fazla gösteriyor o zman ona göre yazarım

çok şükür bugün iydim hem ruhen hem bedenen
sabah
kjahvaltıda
1 yumurta yedim
3 zeytin
2 dilim ekmek çay

öğlen bezelye yedim
salat 2 dilim ekmek

akşam 1 dilim fırrın makarna yedim küçük ama napımçok canım çekti...

bende tartımdan menunum 40 liraya almıştım tefalin nerde tartılıyosan hep orda tartılmak lazımmış...
diyetisyenim öle demişti

Afiyet olsun cnm. Doğrudur, ama biz de geçici çözüm bulmaya çalışıyoruz zaten. :112:

Bayanlar ben bugün sabaha 1 kase sütle kahv. gevrek yedim. Öğlene de 2 havuç rendeleyip, limonladım, onu yedim. Henüz acıkamadığım için akşam öğünüm aksadı. Bacak hareketlerimi yaptım 50 şer tane, şimdi de leslie yapıcam 5 mil. Sonrasında belki yine havuç yerim ve ya bu sefer yanına ton balığı da ekleyebilirim. Bekleyip görcez. :112:

selam kızlar..
bu aralar cok stresli geciyor. oğluşum diş cıkarıyor hiicc durmuyor buraya girmeye bile zamanım olmuyor
KAPTANCIĞIM beni geri dönmek üzere yazarmısın LÜTFEN......
biraz toparlayıp tekrar aranıza katılmak isterim...

günaydın arkadaşlar,
ben bildirimimi şimdiden yapıyorum,belki sonra giremeyebilirim.
geçen haftaki kilom 69.3
bu hafta 68.7

günaydın arkadaşlar,
ben bildirimimi şimdiden yapıyorum,belki sonra giremeyebilirim.
geçen haftaki kilom 69.3
bu hafta 68.7

tbrikler cnm msllah darisi basimiza

bu arada sllm kizlar nasilisniz ben dün baya bi bas agrisi mide bulantisi yasadim ama bugün iyiydi

dünkü menümde pirinc lapasi uyguladim bence cok ise yariyo herkeze tavsiye ederim regl sonrasi mükemmel benim bugün bitiyo regl haftaya daha iyi sonuclar alirim ins regl döneminde ben kilo veremiyorum hatta aliyorum yaaaaa malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…