Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yahu bazen akşama kadar kendini tutuyorsun tutuyorsun kahve bile içmiyorsun.
sonra hop akşam akşam komşudan hayır denemeyecek bir yemek geliyor
inanın dövecek gibi baktım kadına.
pişirilmiş köy eriştesi amaniin

Merhaba kızlar
pek aktif olamadım bu gün dünde giremedim nasılsınzı
bugün sabah
tost çay yedim
öğlen
bezelye 4 kaşık
4 kaşıkta pilav yedim
akşamada
barbunya yiycem 4 kaşık salat
2 dilim ekmek
birazdan yiycem

hastaydımçok boğazlarım ağırıyodu şükür iyim
yeni gelenler hoş gelmiş
kaptancım çabuk gel

yarışmaya katılmak istiyorum diye yazanları hemen kapıyor takımlar!!
acaba diyorum paylaşım yapmayanları şutlayıp yenisini mi alıyorlar
aynen öle yapiyolar galiba cnm
canım ben cuma gelmeden 1 kilo verdim bile....

msllah ins geriside gelir darisi bizim basimiza

iyidir canım sağol...garip olan ne :44:sanal olmasımı:26:
biraz zoraki gibi oldu ya ondan herhalde

Heidinin dediği cnm. Öyle biranda nasılsın muhabbetine girince garip oldum.

bende günde 5 mesaj yazmalı kuralını bilmiyordum.
ama burda siz 5'er mesaj yazıyor olsanız mesela,
valla ben 15 yazarım herhalde

Doğrudur maş.

iyi akşamlar hanımlar
ben kaçıyor...
bireysel birinciliğim geri alındı ikinciymişim
benden daha iyi kilo veren varmış ama gözden kaçmış
düzeltildi

Olsun cnm. Verdiğin kilolar sende kaldı nasılsa. Tekrar tebrik etmek istiyorum ben.

ben yazarım tatlım.ben hep kkdayım..ama karşılık pek bulamıyorum..yani topic genelde boş...

Sen de haklısın cnmcm. O yüzden bu çabamız zaten. :112:

Amman diyim.

canım ben cuma gelmeden 1 kilo verdim bile....

Off, ne güzel ya. Maş.

Fatooşş. Slmm. Ay çok sevindim yazılarınızı görünce ya. Çok geçmiş olsun bu arada.

kaptancım ben yazamadım birkaç gündür anneme gittim azıcık kaçırdım ipin ucunu bu haftada annemdeyim onun tartısı ile benim tartı birbirinden farklı gösteriyor ben nasıl bildirim yapıcam bu hafta

canımmm ben yazmaya utandım bu hafta ipin ucu kaçtı azıcık kilo almadım ama şu anda verme gibi bir durumda yok henüz ama artık girerim nete. birde çarşambaları dersim var o yüzden giremem diğer günler dikkat edicem artık

kaptancım ben yazamadım birkaç gündür anneme gittim azıcık kaçırdım ipin ucunu bu haftada annemdeyim onun tartısı ile benim tartı birbirinden farklı gösteriyor ben nasıl bildirim yapıcam bu hafta

annendeki ibreli tartı mı canım?
onlar daha farklı gösteriyor gerçekten.

Cnm, kaptanımız da bu hafta annesinde. :112: Tartıların birbirinden ne kadar farklı olduğunu biliyor musun?

haklısın canım ama bir yerden başlamak lazım...

Doğrudur.

bende tartımdan çok memnun değilim ama idare ediyor.
sinbonun ultra ince elektronik tartısı

Benimki de sinbonun ince bir tartısı. Daha alalı 2 ay olduğundan şimdilik doğru tarttığını düşünüyorum. Ama eğer fazla tarttığını da öğrenirsem çok üzülmem hani.

Cnm sen de mi öğrencisin? Sanırım ben senin kendini anlattığın mesajı kaçırdım, geçen hafta pek yoktum. Rica etsem tekrarlayabilir misin?

Benimki de sinbonun ince bir tartısı. Daha alalı 2 ay olduğundan şimdilik doğru tarttığını düşünüyorum. Ama eğer fazla tarttığını da öğrenirsem çok üzülmem hani.

evet bende senin gibi yeni aldım ama benim tartuda var bir anormallik.
bir kerede anlatamıyor derdini
bazen 1,5 kilo fazla tartıyor sonra yarım daire yani yarım sıfır işareti çıkıyor o işaretten sonra
doğru tartıyor.
bende artık dilinden anladımda işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…