iyi akşamlar hanımlar
ben kaçıyor...
bireysel birinciliğim geri alındı ikinciymişim
benden daha iyi kilo veren varmış ama gözden kaçmış
düzeltildi
ben yazarım tatlım.ben hep kkdayım..ama karşılık pek bulamıyorum..yani topic genelde boş...
neyse bu hafta inşaallah 1. olursun.
canım zaten belli mesaj sayından.
hep kk'dasın
maşallah 10.00o e dayanmış.
zaten zayıflamada az bişey yolun kalmış
ama en zor kısmı da son bikaç kilodur
Ya ben durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya. Saatlerdir kimse yok hakkaten.Neyse, ben tatlımın sonucunu yazayım, çok da fena olmadı, yani başta fazla pişirmiş oldum ama sonrasında annemin öğretmenliğinde bir şekilde telafi ettim. Sonuç yine de fena değildi yani. Ben şeker oranından çok korkmuştum, onu halletmişim çok şükür. Neyse, yarın burda birilerini görebilmek umuduyla arkadaşlar. İyi geceler.
aynen öle yapiyolar galiba cnmyarışmaya katılmak istiyorum diye yazanları hemen kapıyor takımlar!!
acaba diyorum paylaşım yapmayanları şutlayıp yenisini mi alıyorlar
canım ben cuma gelmeden 1 kilo verdim bile....
iyidir canım sağol...garip olan ne :44:sanal olmasımı :26:
biraz zoraki gibi oldu ya ondan herhalde
bende günde 5 mesaj yazmalı kuralını bilmiyordum.
ama burda siz 5'er mesaj yazıyor olsanız mesela,
valla ben 15 yazarım herhalde
iyi akşamlar hanımlar
ben kaçıyor...
bireysel birinciliğim geri alındı ikinciymişim
benden daha iyi kilo veren varmış ama gözden kaçmış
düzeltildi
ben yazarım tatlım.ben hep kkdayım..ama karşılık pek bulamıyorum..yani topic genelde boş...
yahu bazen akşama kadar kendini tutuyorsun tutuyorsun kahve bile içmiyorsun.
sonra hop akşam akşam komşudan hayır denemeyecek bir yemek geliyor
inanın dövecek gibi baktım kadına.
pişirilmiş köy eriştesi amaniin
canım ben cuma gelmeden 1 kilo verdim bile....
Merhaba kızlar
pek aktif olamadım bu gün dünde giremedim nasılsınzı
bugün sabah
tost çay yedim
öğlen
bezelye 4 kaşık
4 kaşıkta pilav yedim
akşamada
barbunya yiycem 4 kaşık salat
2 dilim ekmek
birazdan yiycem
hastaydımçok boğazlarım ağırıyodu şükür iyim
yeni gelenler hoş gelmiş
kaptancım çabuk gel
Ben de grubun yarısından fazlası mazeretli sanıyordum. Meğersem hepicik topucuk kaptanımızla birlikte 3 kişinin mazereti varmış. Ben anlamadım ki bi şey.Hani kaptanımızın kuralları vardı ya, günde en az 5 mesaj yazılacak, herkes o günkü menüsünü yazacak diye. Hatırlayan var mı bayanlarr!!
fatos0808
lazgulu
ikiiizz nerdesiniz arkadaşlar ya??
ecntrk sen de bir görünmüşsün bir kaybolmuşsun. Hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. Gel de biraz sohbet edelim canımcım. :112:
Deaa, sen de burdan okumuş oldun. Kaptanımızın bi kaç kuralı daha vardı galiba ama şimdilik benim hatırladıklarım bunlar.
-Günde en az 5 mesaj yazılacak.
-Herkes o günkü menüsünü paylaşacak. Böylece menüsnde hata yapan olmuşsa diğer arkadaşlar uyarabilecek. :112:
-Bi de cumaları saat 10.00 dan önce kilo bildirimi yapılacak.
Benim hatırladıklarım bunlar, kaptanımız gelince devamını da anlatır. :112:
sağol canım...msllah ins geriside gelir darisi bizim basimiza
haklısın canım ama bir yerden başlamak lazım...Heidinin dediği cnm. Öyle biranda nasılsın muhabbetine girince garip oldum.
Sen de haklısın cnmcm. O yüzden bu çabamız zaten. :112:
Off, ne güzel ya. Maş.
kaptancım ben yazamadım birkaç gündür anneme gittim azıcık kaçırdım ipin ucunu bu haftada annemdeyim onun tartısı ile benim tartı birbirinden farklı gösteriyor ben nasıl bildirim yapıcam bu hafta
kaptancım ben yazamadım birkaç gündür anneme gittim azıcık kaçırdım ipin ucunu bu haftada annemdeyim onun tartısı ile benim tartı birbirinden farklı gösteriyor ben nasıl bildirim yapıcam bu hafta
canımmm ben yazmaya utandım bu hafta ipin ucu kaçtı azıcık kilo almadım ama şu anda verme gibi bir durumda yok henüz ama artık girerim nete. birde çarşambaları dersim var o yüzden giremem diğer günler dikkat edicem artık
haklısın canım ama bir yerden başlamak lazım...
bende tartımdan çok memnun değilim ama idare ediyor.
sinbonun ultra ince elektronik tartısı
canımmm ben yazmaya utandım bu hafta ipin ucu kaçtı azıcık kilo almadım ama şu anda verme gibi bir durumda yok henüz ama artık girerim nete. birde çarşambaları dersim var o yüzden giremem diğer günler dikkat edicem artık
Benimki de sinbonun ince bir tartısı. Daha alalı 2 ay olduğundan şimdilik doğru tarttığını düşünüyorum. Ama eğer fazla tarttığını da öğrenirsem çok üzülmem hani.
Cnm sen de mi öğrencisin? Sanırım ben senin kendini anlattığın mesajı kaçırdım, geçen hafta pek yoktum. Rica etsem tekrarlayabilir misin?
Slm bayanlarr.Nasılsınız bugünn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?