Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende elimden geleni yapıcam

eczacımız:)
şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun canım.
ben de aynı şekilde tek mesajda cevaplamak isterim de.
bir püf noktası var galiba beceremiyorum.

Mesajların altında 'alıntı ile cevapla' yazıyor ya cnm, hah işte onun hemen yanında bi yer daha var, baloncuk içerisinde tırnak işareti ve + işareti var. Alıntı yapmak istediğin tüm mesajlarda ona tıkla, istediğin tüm mesajları seçmiş olunca da aşağıdan konuya cvp ver de. Toplu alıntı yapmış oluyorsun böylece. :112:

bende elimden geleni yapıcam

Anlaştık o halde.

KIZLAARR. SİZ DE GELİN AMAA.

Grup listesini yazdım, şimdi de eski mesajlara dalıyorum. Kimlerin mazereti varmış diye. Mazereti olmayanlara nasıl ulaşacaksam artık.

bak bunu hiç bilmiyordum.hemen deniyim teşekkürler

Grup listesini yazdım, şimdi de eski mesajlara dalıyorum. Kimlerin mazereti varmış diye. Mazereti olmayanlara nasıl ulaşacaksam artık.

bayağı çalışkan çıktın sen

Bu arada Deaa, bence imza kısmında çıkan kilo çizelgelerinden sen de yapmalısın. Bence süper bi şey. Ne kadar verdiğini(Ve ya benim durumumda veremediğini) kanlı canlı görebilmek. Başka insanların verdikleri kiloları görüp o kadar kilonun verilebileceğine inanmak. Benim hedefim 20 kilo vermek. Ama hönk diye '20' sayısıyla karşılaşınca bunu yapamam gibi geliyor. Ama o kadar çok var ki forumda 15-20 ve hatta çok daha fazlasını verenler. İnsanın yapabilirim diyesi geliyor. :112: Sanırım biraz duygusala bağladım bu mesajı , o yüzden hemen kesiyor ve sana çizelge yapmak istediğin takdirde nasıl yapabileceğini anlatan linki veriyorum:112:; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım eczacılık okuyorsun herhalde değil mii?
sevdiğim bir bilim dalıdır :)

Evt cnm. :112: Ben sevdiğim değil de içinde bulunmaya alıştığım bir alan desem daha doğru olur sanırım. Temelde kendisiyle pek hoşlaşmasamda Eczacı kimliğine epey epey alıştım sayılır. :112:

bence çok güzel bir meslek.
işini iyi yapan üyelerinden olursun inşallah

Ben de grubun yarısından fazlası mazeretli sanıyordum. Meğersem hepicik topucuk kaptanımızla birlikte 3 kişinin mazereti varmış. Ben anlamadım ki bi şey. Hani kaptanımızın kuralları vardı ya, günde en az 5 mesaj yazılacak, herkes o günkü menüsünü yazacak diye. Hatırlayan var mı bayanlarr!!
fatos0808
lazgulu
ikiiizz nerdesiniz arkadaşlar ya??
ecntrk sen de bir görünmüşsün bir kaybolmuşsun. Hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. Gel de biraz sohbet edelim canımcım. :112:

Deaa, sen de burdan okumuş oldun. Kaptanımızın bi kaç kuralı daha vardı galiba ama şimdilik benim hatırladıklarım bunlar.
-Günde en az 5 mesaj yazılacak.
-Herkes o günkü menüsünü paylaşacak. Böylece menüsnde hata yapan olmuşsa diğer arkadaşlar uyarabilecek. :112:
-Bi de cumaları saat 10.00 dan önce kilo bildirimi yapılacak.
Benim hatırladıklarım bunlar, kaptanımız gelince devamını da anlatır. :112:

ben bu kurallar bilmiyordum..ama genelde kimsede olmuyor topicte..ben takipteyim yoksa...:44:

bende günde 5 mesaj yazmalı kuralını bilmiyordum.
ama burda siz 5'er mesaj yazıyor olsanız mesela,
valla ben 15 yazarım herhalde

yarışmaya katılmak istiyorum diye yazanları hemen kapıyor takımlar!!
acaba diyorum paylaşım yapmayanları şutlayıp yenisini mi alıyorlar

iyi akşamlar hanımlar
ben kaçıyor...
bireysel birinciliğim geri alındı ikinciymişim
benden daha iyi kilo veren varmış ama gözden kaçmış
düzeltildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…