O şekilde yazışmak için kaptan yardımcısı olmaya gerek yok bence heidin. Canlandırıcaz bu takımı, başka yolu yok.Gerçi uğramayanı nasıl motive etcez bilmiyorum ama, milletin hastalıkları bir şifa bulsun da inş en acilinden, yaparız inş bi şeyler. :112:
eczacımız:)
şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun canım.
ben de aynı şekilde tek mesajda cevaplamak isterim de.
bir püf noktası var galiba beceremiyorum.
bende elimden geleni yapıcam
Mesajların altında 'alıntı ile cevapla' yazıyor ya cnm, hah işte onun hemen yanında bi yer daha var, baloncuk içerisinde tırnak işareti ve + işareti var. Alıntı yapmak istediğin tüm mesajlarda ona tıkla, istediğin tüm mesajları seçmiş olunca da aşağıdan konuya cvp ver de. Toplu alıntı yapmış oluyorsun böylece. :112:
Grup listesini yazdım, şimdi de eski mesajlara dalıyorum. Kimlerin mazereti varmış diye.Mazereti olmayanlara nasıl ulaşacaksam artık.
E işim gücüm yok, napim.
canım eczacılık okuyorsun herhalde değil mii?
sevdiğim bir bilim dalıdır:)
Evt cnm. :112: Ben sevdiğim değil de içinde bulunmaya alıştığım bir alan desem daha doğru olur sanırım.Temelde kendisiyle pek hoşlaşmasamda Eczacı kimliğine epey epey alıştım sayılır. :112:
bence çok güzel bir meslek.
işini iyi yapan üyelerinden olursun inşallah
Ben de grubun yarısından fazlası mazeretli sanıyordum. Meğersem hepicik topucuk kaptanımızla birlikte 3 kişinin mazereti varmış. Ben anlamadım ki bi şey.Hani kaptanımızın kuralları vardı ya, günde en az 5 mesaj yazılacak, herkes o günkü menüsünü yazacak diye. Hatırlayan var mı bayanlarr!!
fatos0808
lazgulu
ikiiizz nerdesiniz arkadaşlar ya??
ecntrk sen de bir görünmüşsün bir kaybolmuşsun. Hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. Gel de biraz sohbet edelim canımcım. :112:
Deaa, sen de burdan okumuş oldun. Kaptanımızın bi kaç kuralı daha vardı galiba ama şimdilik benim hatırladıklarım bunlar.
-Günde en az 5 mesaj yazılacak.
-Herkes o günkü menüsünü paylaşacak. Böylece menüsnde hata yapan olmuşsa diğer arkadaşlar uyarabilecek. :112:
-Bi de cumaları saat 10.00 dan önce kilo bildirimi yapılacak.
Benim hatırladıklarım bunlar, kaptanımız gelince devamını da anlatır. :112:
selam canım nehaber............
ben bu kurallar bilmiyordum..ama genelde kimsede olmuyor topicte..ben takipteyim yoksa...:44:
İyilik nolsun. Senden naber?Böyle de garip oluyormuş yahu.
iyidir canım sağol...garip olan ne :44:sanal olmasımı :26:
bende günde 5 mesaj yazmalı kuralını bilmiyordum.
ama burda siz 5'er mesaj yazıyor olsanız mesela,
valla ben 15 yazarım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?