Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben 23 yaşımdayım 92.9 kg'ım 1.69 boyundayım...kendimi bildim bileli diyet yapıyorum evede bir sürü aleti doldurdum kullanmadığım ilaç kalmadı hayatımda şimdi tekrardan bir diyete başlamaya karar verdim seneler önce bi başka gruptaydım ve grupla beraber çok güzel kilolar vermiştim çok zevkli ve motive edici oluyor...şimdi birde yürüyüş bandı kattım evdeki aletlerimin arasına etkisinin iyi olacağını düşünüyorum...çnkü sıkılmadan yapabildiğim tek şey dans ve yürüyüş...umarım sizinle beraber yine başarılı bir şekilde kilo vericem ve geri almıycam...yalnız şöle kötü birşey var ben yarın istnbula gidiyorum 1-1.5 ay kadar kalıcam ve hep istnbuldan döndüğümde her sene 10 kilo almş olarak dönüyorum bu yüzden gitmeden bu sefer kilo almamı engellesin diye 2 tane ilaç aldım onları kullanmaya başladım...yani b u sefer istnbuldayken de diyete başlıycam fakat tam olarak evime döndüğümde yani ocağın ilk haftası başlıycam...yani demek istediğim aralık ayı boyunca pek kilo veremeyebilirim fakat ocak ayının ilk haftasından itibaren hızlanıcam spor ve diyetle

anladım canım.sorun değil,eğer nete girebiliyorsan ve paylaşımların devam edecekse senden yoğun bi şekilde
kilo vermeni beklemeyiz biz
gram gram olsun ama artılara gitme

bu arada hangi ilaçları aldın kimyasal mı bitkisel mi??

tabi ki hergün girerim ben düzenli olarak bildiğim bilgileri falanda paylaşırım zaten sizlerle belki yararı dokunur...yalnız istnbulda tartılma sorunum olablr çnkü babanemin evinde tartı yok...dayımlara gidip perşembeden tartılmam lazım...aldığım ilaçlara gelince biri yağ atıcı biri karbonhidrat önleyici...isimlerini verilebiliyormu bilmiyorum fakat biri sağlık bakanlığından onaylı biride FDA 'dan onaylı

haa evet o ilaçların tv'de de reklamı çıkıyor,dikkatimi çekmişti
tartı olmayınca biraz zorluk olucak sana.
istanbula gezmeye mi geliyorsun

haa evet o ilaçların tv'de de reklamı çıkıyor,dikkatimi çekmişti
tartı olmayınca biraz zorluk olucak sana.
istanbula gezmeye mi geliyorsun

ben normalde istanbulluyum fakat 5 sene önce bodruma taşınmıştık o yüzden kışları 2-3 ay kadar istnbulda kalıyoruz hemde takı tasarımı yaptığım için malzeme alıyorum istanbuldan...ama işte hep en az 10 kilo alıyorum çnkü bütün akrabalar habire zorla yemek yediriyor...artık bende yiyo gibi yapıp tabakla çatalla oyalanıp kandırıcam onları napiyim...dönüştede sporla beraber ******* çıkmış eczacım tavsiye etti herkes çok memnunmuş onu kullanmaya başlıycam yağ atıcı ilacımı bırakıp...bu arada yağ atıcı ilacımın adı **** karbonhidrat önleyici ilacımın adı ****...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bugünkü menüm şöyleydi:
kahvaltı: karışık ve üzeri salçalı tost-çay
öğle: diyet bisküvi ve kahve
akşam: patlıcan musakka-bol yeşil salata-biraz da pide:)

selam canım..nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum..ben karatay diyeti yapıyorum..karatay topiği var bakmak istersen...topiğimizde 32-33 kilo veren var ,karatayla..

ya evet o ye diye zorlayanlar yokmu işte.o yüzden en güzel diyet evde yapılıyor:)
sen bayağı donanımlısın canım hem yan ürünler var hem koşu bandı var.
hadi bakalım neler olucak İstanbul'dan dönünce.
burdada dışarda yürüyüş yaparsın bol bol

selam canım..nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum..ben karatay diyeti yapıyorum..karatay topiği var bakmak istersen...topiğimizde 32-33 kilo veren var ,karatayla..

önerin için çok teşekkr ederm cnm ama ben belirli böle günlük yemek listeleri olan şeyleri uygulıyamıorum kendim günlük olarak sbhtan belirliyorum mesela bugün sbh simit yiyim öğlen köfte akşamada pırasa yiyim gibi ...daha rahat ediyorum...ama oradaki ipuçlarına bakıcam gruba gelip çok teşekkr ederm

canım bizde listeye uymuyoruz kendi menümüzü yapıyoruz.sadece önemli ipuçlarına dikkat ediyoruz...sadece kahvaltımız klasik..

sorma kendileri zayıf tabi hava hoş geliyor...aslında inat edip yemicem demek lazım ama bnmde iradem o kadar sağlam değil...evde o kadar çok şey varkii...yürüyüş bandı,kondisyon bisikleti,step tahtası,twister,dumbeller,ab circle,atlama ipi şimdi birde jillian micheals 30 gnde incel dvd'sini aldım

canım bizde listeye uymuyoruz kendi menümüzü yapıyoruz.sadece önemli ipuçlarına dikkat ediyoruz...sadece kahvaltımız klasik..

aa tamam o zaman cnm uğrıyıp bakıcam gece şimdi komşuya gidiyoruz yarın yolculuk var diye allahısmarladığa

aynen bende senin gibiyim.başkasının verdiği listeye uyamam, o gün ne yiyeceğimi sabahtan düşünür ve belirlerim.canım ne istiyorsa o.
bol su içerim.

Son düzenleme:
bende kondüsyon bisikleti vardı ama çok sıkıcıydı yapamıyordum.
yıllarca öylece bekledi
en sonunda bir arkadaşıma verdim.
en son pilates topu aldım.
dvd ler benimde ilgimi çekiyor

evet kondüsyon bisikleti çok sıkıcı ya o yüzden koşu bandı aldım şimdi mesela 45 dk yürüyüş 15 dk bisiklet 20 dk jillian'ın dvd'sini yapıcam hergün...masaj kemerim var bide spordan sonra onu kullanıcam 15er dk fazlalık olan bölgerimde

dün akşam ilk defa inceldiğimi farkettim ayna karşısında
azıcık ama olsun..
ayrıca bu sabah tartıdan da oldukça memnun ayrıldım,birdenbire nasıl oldu bu
anlamadım doğrusu
allahım yılbaşında şu hedefime ulaşabilirmiyimki
neyse fazla uçmayalım

evet ya bisiklet tv karşısında bile yapılmıyor çünkü tamamen senin gayretin gerekiyor
bir sürükleyiciliği yok :)
canım genç ve kilolu bir arkadaş daha çağırdım takıma
bakalım gelecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…