Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En son Deaa diye bir ark da gelmişti ama sonrasında kaçtı sanırım kaptancığım. Neyse, bi kaç ark daha gelmiş galiba dün. :112:

kizlar 3. olduk sanirimmm :118::118::118::118::118:

E hadi gözümüz aydın yine de.

6ncı takıma bekleriz demişsiniz geldimmmmmmm katılabilirmiyim aranıza

Hoşgeldiinn.

evet evet
ben çağırdım kaptanın verdiği yetkiye dayanarak

:81:

Burda bir dip not belirtmek istedim arkadaşım. İlacın bitkisel olması zararlı etkilerinin olmayacağı anlamına gelmiyor. Bitkisel diye gözünüz kapalı almayın yani. Aman diyim. :112:

Bak sağlık bakanlığından onaylı olması gerçekten büyük bir artı. Çünkü eczanede de satılsa çoğu takviyeler sadece tarım bakanlığından onaylı oluyor malesef.

Ne güzel ya. Ben de istiyorumm. Aslında gözüm öncelikli olarak yürüyüş bandında ama öğrenci evine yürüyüş bandı almam çok saçma olacağından göz bile süzemiyorum aletlere.

selam ekip ben geldim. artık evimdeyim ve yine sizlerleyim. yarın yeni başlangıcımı yazarım. bugün çok giremeyebilirim. malum yoldan geldik. ev 1 aydır boştu. evim evim güzel evim

Dün ani bir karakla ablamda kalmam gerekti de o yüzden giremedim. Slmm herkesee.
Bu sabah da ablamda sıkı bir kahvaltı yaptım. Yani sıkı dediğim her şeyden az az. Az bir sucuklu yumurta, az bir peynir, domates, salatalık, bal, az bir poğaça. E insan fazlaca doyuyor zaten. :112: Akşama da ne yerim bilmiyorum. Çokk acıktım aslında, ama daha karar vermedim ne yapacağıma.

selam ekip ben geldim. artık evimdeyim ve yine sizlerleyim. yarın yeni başlangıcımı yazarım. bugün çok giremeyebilirim. malum yoldan geldik. ev 1 aydır boştu. evim evim güzel evim

Hoşgeldiiinn. Ve çok kolay gelsin, eve yeniden yerleşmiş gibi bi şey olacaksın sanırım. :) Eşin ameliyat olmuştu di mi? Nasıl oldu, daha iyidir inş?

Yst, bu kadarını ben de beklemiyordum işin aslı ama ben seni gördüğüme çokk sevindim. Hani yanımda olsan şapırt diye öpüverirdim. Bilmiyorum, öpülmekten hoşlanır mısın ama. ii ki geldin cnm. Tekrar hoşgeldinn.

Hoşgeldiiinn. Ve çok kolay gelsin, eve yeniden yerleşmiş gibi bi şey olacaksın sanırım. :) Eşin ameliyat olmuştu di mi? Nasıl oldu, daha iyidir inş?

sağol canım. valla öyle. valizi toplayıp giderken ayrı dönerken ayrı. çok şükür eşim iyi. gayet memnun kaldık ameliyattan korktuğumuz gibi olmadı. yarın diyet olaylarına yeniden başlayacağım bakalım inş.

ah canım bu kadar özlendiğimi bilseydim daha önce gelmeye çalışırdım :))
sen kayserideydin demi??
bu arada sadece son safadakileri okuyabildim. geçmişe bakamadım. bir aralık incelerim. önemli bir vukaat oldumu ben yokken. sanırım mai hala bizimle. çok sevindim ona.

Tekrar kolay gelsin diyorum o vakit. :112:

Evt cnm, kayseri de öğrenciyim ben. :112:
Vukuat falan olmadı tatlım, bayram dönüşü sayfada pek kişi de olmadığından vukuat da olmadı.
Evt, mai hala bizimle. Ama bodruma annesinin yanına gitti o da, şu ara çok sık giremiyor o yüzden. :112:

Ben biraz daha durursam sonu tüm dolabı boşaltmamla biter. Gidim de bir yemek yiyeyim. :112: Sonra görüşürüz kızlarr.

çok giremedim malesef. aslında yazışmak belki tanışmak mümkün olurdu. bu gelişimde diplomamı aldım bende. okul günleri aklıma geldi. ah ahh.
Ben biraz daha durursam sonu tüm dolabı boşaltmamla biter. Gidim de bir yemek yiyeyim. :112: Sonra görüşürüz kızlarr.

afiyet şeker olsuuun

bende birazdan çıkacağım yürüyüşe...

bugün iyi yürüdüm.istanbul çok soğuktu ama beni durduramadı:)

Canım eczacılık okumaktadır kendisi.dikkate almak lazım

hoşgeldin yst

bugün :
kahvaltı: iki dilim kızarmış ekmek - peynir - domates salatalık-3 zeytin-çay
öğle: mini browni intense ve kahve
akşam: domates peynir salatalık yeşillikli kepekli ekmekten sandviç ve çay

çok giremedim malesef. aslında yazışmak belki tanışmak mümkün olurdu. bu gelişimde diplomamı aldım bende. okul günleri aklıma geldi. ah ahh.

Hayırlı olsun diyeyim o zaman, darısı başıma.

afiyet şeker olsuuun

Tşk.. :112: Hazır konusu gelmişken akşam yemeğimi de söyleyeyim; 2 lahmacun, turşu, yoğurt.

Canım eczacılık okumaktadır kendisi.dikkate almak lazım

Öhöm öhöm :87:

kimisi bodruma gidiyor.
kimisi bodrum'dan istanbul'a geliyor.
takım olarak bir ayağımız bodrum'da gibi olmuş

Hakkaten ya.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık hayatımı güzelleştirmek için adımlar atıyorum umarım bu yolda birbirimize yardımımız dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…