kimse yok
gideyim de yürüyüş yapayım
tuğbacım liste için ellerine sağlık çok sağol tatlım...
ben paylaşıma ekliyorum kızlar...
6 kişi kaldık kızlar... şeker kız ve yst geri gelebilir... 8 kişi sayalım...
fatoş malesef hakkını kaybetti... 3 haftadır bildirimde bulunmuyor... paylaşımı yok...
4 yeni üye alabilirsiniz kızlar...
ben fırsat buldukça girmeye çalışıcam görüşürüz
kizlar 3. olduk sanirimmm :118::118::118::118::118:
6ncı takıma bekleriz demişsiniz geldimmmmmmmkatılabilirmiyim aranıza
evet evet
ben çağırdım kaptanın verdiği yetkiye dayanarak
anladım canım.sorun değil,eğer nete girebiliyorsan ve paylaşımların devam edecekse senden yoğun bi şekilde
kilo vermeni beklemeyiz biz
gram gram olsun ama artılara gitme
bu arada hangi ilaçları aldın kimyasal mı bitkisel mi??
tabi ki hergün girerim ben düzenli olarak bildiğim bilgileri falanda paylaşırım zaten sizlerle belki yararı dokunur...yalnız istnbulda tartılma sorunum olablr çnkü babanemin evinde tartı yok...dayımlara gidip perşembeden tartılmam lazım...aldığım ilaçlara gelince biri yağ atıcı biri karbonhidrat önleyici...isimlerini verilebiliyormu bilmiyorum fakat biri sağlık bakanlığından onaylı biride FDA 'dan onaylı
sorma kendileri zayıf tabi hava hoş geliyor...aslında inat edip yemicem demek lazım ama bnmde iradem o kadar sağlam değil...evde o kadar çok şey varkii...yürüyüş bandı,kondisyon bisikleti,step tahtası,twister,dumbeller,ab circle,atlama ipi şimdi birde jillian micheals 30 gnde incel dvd'sini aldım
selam ekip ben geldim. artık evimdeyim ve yine sizlerleyim. yarın yeni başlangıcımı yazarım. bugün çok giremeyebilirim. malum yoldan geldik. ev 1 aydır boştu. evim evim güzel evim
Hoşgeldiiinn.Ve çok kolay gelsin, eve yeniden yerleşmiş gibi bi şey olacaksın sanırım. :) Eşin ameliyat olmuştu di mi? Nasıl oldu, daha iyidir inş?
Yst, bu kadarını ben de beklemiyordum işin aslı ama ben seni gördüğüme çokk sevindim.Hani yanımda olsan şapırt diye öpüverirdim. Bilmiyorum, öpülmekten hoşlanır mısın ama. ii ki geldin cnm. Tekrar hoşgeldinn.
sağol canım. valla öyle. valizi toplayıp giderken ayrı dönerken ayrı. çok şükür eşim iyi. gayet memnun kaldık ameliyattan korktuğumuz gibi olmadı. yarın diyet olaylarına yeniden başlayacağım bakalım inş.
ah canım bu kadar özlendiğimi bilseydim daha önce gelmeye çalışırdım :))
sen kayserideydin demi??
bu arada sadece son safadakileri okuyabildim. geçmişe bakamadım. bir aralık incelerim. önemli bir vukaat oldumu ben yokken. sanırım mai hala bizimle. çok sevindim ona.
çok giremedim malesef. aslında yazışmak belki tanışmak mümkün olurdu. bu gelişimde diplomamı aldım bende. okul günleri aklıma geldi. ah ahh.Tekrar kolay gelsin diyorum o vakit. :112:
Evt cnm, kayseri de öğrenciyim ben. :112:
Vukuat falan olmadı tatlım, bayram dönüşü sayfada pek kişi de olmadığından vukuat da olmadı.
Evt, mai hala bizimle.Ama bodruma annesinin yanına gitti o da, şu ara çok sık giremiyor o yüzden. :112:
Ben biraz daha durursam sonu tüm dolabı boşaltmamla biter.Gidim de bir yemek yiyeyim. :112: Sonra görüşürüz kızlarr.
bende birazdan çıkacağım yürüyüşe...
Burda bir dip not belirtmek istedim arkadaşım. İlacın bitkisel olması zararlı etkilerinin olmayacağı anlamına gelmiyor. Bitkisel diye gözünüz kapalı almayın yani. Aman diyim. :112:
Bak sağlık bakanlığından onaylı olması gerçekten büyük bir artı. Çünkü eczanede de satılsa çoğu takviyeler sadece tarım bakanlığından onaylı oluyor malesef.
selam ekip ben geldim. artık evimdeyim ve yine sizlerleyim. yarın yeni başlangıcımı yazarım. bugün çok giremeyebilirim. malum yoldan geldik. ev 1 aydır boştu. evim evim güzel evim
Evt, mai hala bizimle.Ama bodruma annesinin yanına gitti o da, şu ara çok sık giremiyor o yüzden. :112:
hoşgeldin yst
tşk ederim sende hoşgeldin takıma
çok giremedim malesef. aslında yazışmak belki tanışmak mümkün olurdu. bu gelişimde diplomamı aldım bende. okul günleri aklıma geldi. ah ahh.
afiyet şeker olsuuun
Canım eczacılık okumaktadır kendisi.dikkate almak lazım
kimisi bodruma gidiyor.
kimisi bodrum'dan istanbul'a geliyor.
takım olarak bir ayağımız bodrum'da gibi olmuş
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık hayatımı güzelleştirmek için adımlar atıyorum umarım bu yolda birbirimize yardımımız dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?