selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık hayatımı güzelleştirmek için adımlar atıyorum umarım bu yolda birbirimize yardımımız dokunur
hoşgeldiniz.....hep beraber kilolar daha iyi gidiyor..
hoşbulduk evet kilolar hep birlikte daha çabuk gidiyor şimdi neler yapmam lazım benim tecrübeli birisi yol gösterebilir mi
Hemmen kaptanımızın günde en az 5 mesaj yazma ve günlük menülerimizi ekleme kuralı olduğunu da eklemek istiyorum. :112:
ben menülerimi yazmıyorum ama...:26:
kimisi bodruma gidiyor.
kimisi bodrum'dan istanbul'a geliyor.
takım olarak bir ayağımız bodrum'da gibi olmuş
evettt ben istanbula gelmiş bulunuyorum arkdşlarrrrr :) menümü yazıyim ama diyette değilim tam olarak yol misafirlk fln derken abuk sabuk...
sbh:1 simit domates ve 1 dilim kaşar peynir
öğlen 1 poğça
akşam: dürüm ve ayran
önceden söylemiştim tam olarak diyete başlıyamıycam fakat yapmaya çalışıcam...yrnda dayımlarda tartılıcam kabuss sanırım kilo almşmmmmm
Kaptancım
ben 3 haftadır bildirimde bulunmadığımı yazmışsın ama ben bulundum bi bu hafta bulunamadım
evde değildim yeni geldim
cenaze vardı eşimine niştesi öldü alaşehire gittik malesef ordada net yoktu
ister çıkar
ister devam edeyim sen bilrisin verdiğin karra bkarak dveam ederim istekli bi şey değildi ben geçen hafta bulundum bildirimde ansıl 3 hafta oluyo
Hemmen kaptanımızın günde en az 5 mesaj yazma ve günlük menülerimizi ekleme kuralı olduğunu da eklemek istiyorum. :112:
tşk ederim sende hoşgeldin takıma
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık hayatımı güzelleştirmek için adımlar atıyorum umarım bu yolda birbirimize yardımımız dokunur
hoşbulduk evet kilolar hep birlikte daha çabuk gidiyor şimdi neler yapmam lazım benim tecrübeli birisi yol gösterebilir mi
sağol canım...
döndüğümde zaten puanlamaya yine başlıcam...
çok boşladı herkes takımı... bi saç çekme operasyonu yapalım dimi...
hoşbulduk canım. valla özledim bende burayı sizi. çok mutluyum size kavuştuğuma ama anneden babadan ayrı kalmakta dokunmuyor değil. şöle bir sıkı sıkı sarıl anneciğine benim yerime. biz gelmeden önceki gece annemler kaza geçirdi. ne gelebildim ne kalabildim. canım sıkkın birazda.amanda aman tombişim gelmiş benim...
hoşgeldim bebişim... özledik valla...
sağol canım...
döndüğümde zaten puanlamaya yine başlıcam...
çok boşladı herkes takımı... bi saç çekme operasyonu yapalım dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?