Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptancım
ben 3 haftadır bildirimde bulunmadığımı yazmışsın ama ben bulundum bi bu hafta bulunamadım
evde değildim yeni geldim
cenaze vardı eşimine niştesi öldü alaşehire gittik malesef ordada net yoktu
ister çıkar
ister devam edeyim sen bilrisin verdiğin karra bkarak dveam ederim istekli bi şey değildi ben geçen hafta bulundum bildirimde ansıl 3 hafta oluyo

hoşbulduk evet kilolar hep birlikte daha çabuk gidiyor şimdi neler yapmam lazım benim tecrübeli birisi yol gösterebilir mi

canım bende takıma yeni katıldım.ama şöyle söyleyeyim.cuma günleri sabah 10 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz....birde bu topicte paylaşımlarda bulunuyoruz..herkes kendi diyetini uyguluyor..mesela ben karatay diyeti yapıyorum...
arkadaşlarında ekleyecekleri vardır...umarım sağlıkla kurtuluruz bu kilolardan..

Hemmen kaptanımızın günde en az 5 mesaj yazma ve günlük menülerimizi ekleme kuralı olduğunu da eklemek istiyorum. :112:

Son düzenleme:
kimisi bodruma gidiyor.
kimisi bodrum'dan istanbul'a geliyor.
takım olarak bir ayağımız bodrum'da gibi olmuş

evettt ben istanbula gelmiş bulunuyorum arkdşlarrrrr :) menümü yazıyim ama diyette değilim tam olarak yol misafirlk fln derken abuk sabuk...

sbh:1 simit domates ve 1 dilim kaşar peynir

öğlen 1 poğça

akşam: dürüm ve ayran

önceden söylemiştim tam olarak diyete başlıyamıycam fakat yapmaya çalışıcam...yrnda dayımlarda tartılıcam kabuss sanırım kilo almşmmmmm

Off. Her ne kadar kilo verebilmemiz için pek uygun olmasa da benim favori menümü kullanmışın bugün. Afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın inş. :112:
Belki de almamışındır, sen öyle hissediyorsundur. Önce bir tartıl da moralini sonra bozarsın bence. :112:

geçen hafta bildirimler bittikten sonra gelip unuttuğunu söylemiştin....
bayramdan önceki hafta da bildirimde bulunmadın...
bu haftada yoktun... başın sağolsun canım...
zaten diskalifiye etmedim... devam etme konusunda tek başıma bişey söyleyemem....
takıma bırakıyorum kararı... oylama yapın aranızda...

Hemmen kaptanımızın günde en az 5 mesaj yazma ve günlük menülerimizi ekleme kuralı olduğunu da eklemek istiyorum. :112:

sağol canım...
döndüğümde zaten puanlamaya yine başlıcam...
çok boşladı herkes takımı... bi saç çekme operasyonu yapalım dimi...

şöyle bi gezdim geçmişi kaçıyorum ...
kızlar bu arada ilaç ismi vermek kesinlikle yasak sakın haa... takımca ceza almayalım sonra...
takımı boş bırakmayın... ben de inşallah 1 haftaya döneceğim konyaya..
inşallah kilo almadan dönerim... özlemişim anne yemeklerini...
hepinizi öpüyorum kızlar....

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık hayatımı güzelleştirmek için adımlar atıyorum umarım bu yolda birbirimize yardımımız dokunur

hoşgeldin canım

hoşbulduk evet kilolar hep birlikte daha çabuk gidiyor şimdi neler yapmam lazım benim tecrübeli birisi yol gösterebilir mi

öncelikle biraz daha kendini tanıtır mısın?

sağol canım...

abow! puanlama mı?
sınav gibi bişey mi olacaz kızlar?

Geceyarısından sonra ve sabaha karşı takımda acayip hareketlilik olmuş.
Gece uyumuyor musunuz kızlar??
Dükkanı da ben açtım sabah sabah

sabah:1 yumurta
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2-3 kaşık ev yapımı yoğurt kaymağı
1 kaşık bal
1 bardak süt

günaydın takıııım ben geldim. geç geldim ama yol yorgunluğu filan ancak oldu işte. bugün temizlik işlerine koyulcam ama yazarım yine artık benden kurtuluş yok zayıflayana kadar hehehe
amanda aman tombişim gelmiş benim...
hoşgeldim bebişim... özledik valla...
hoşbulduk canım. valla özledim bende burayı sizi. çok mutluyum size kavuştuğuma ama anneden babadan ayrı kalmakta dokunmuyor değil. şöle bir sıkı sıkı sarıl anneciğine benim yerime. biz gelmeden önceki gece annemler kaza geçirdi. ne gelebildim ne kalabildim. canım sıkkın birazda.
sağol canım...

valla azcık bir saçım var onuda sen yolma emi. neyse neyse korktuğum gibi olmamış. 93.800 çıktım. zaten 93le gitmiştim. yani durum gayet güzel. annesinin yanından gelen ve yiyip içip yatan birine göre :))

yeni gelen akadaşlara hoşgeldiniz diyorum. bide şu günlük spor mecburiyeti işi ne oldu. bilen söylesin. kaptanın dönmesinimi bekliycez acaba. neyse bekleriz sorun yok. bak 2 mesaj cepte işte :))

bugün:
kahvaltı: kızarmış ekmek-beyaz peynir-domates salatalık-3 zeytin
öğle:2 biber dolması
akşam: tavuk şiş-iki kaşık pilav-3-4 patates kızartması:)
gece: çay ve meyve:)

2. öğün:2 tane truf
1 tane patetesli börek
3.öğün:5 tane kıymalı,ıspanaklı içli köfte
ev yapımı turşu
ayran
2 tane truf
1 tane hurma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…