AMMAN DıKKAT ÇıFTLEŞME DÖNEMLERıYMıŞ ONA GÖRE.ATLARLAR ÜSTÜNE.MARTTA YENı GEÇTı ZATı....:roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelaeŞeniz:roflol::roflol::roflol:haaa anladım anladımda 16:00 da yataktan cıkarsam karnımı doyurup 2 saat beklemek riskli olur be gülüm zira coşkunların mesai saatine denk gelmeyim dag bası anam burası coşkun olmadı köpecikler dolu gecen butlarımı kokladı bitanesi begenmedi dadına bakmadan azad etti benı ama ödum koptu:roflol:
haaa anladım anladımda 16:00 da yataktan cıkarsam karnımı doyurup 2 saat beklemek riskli olur be gülüm zira coşkunların mesai saatine denk gelmeyim dag bası anam burası coşkun olmadı köpecikler dolu gecen butlarımı kokladı bitanesi begenmedi dadına bakmadan azad etti benı ama ödum koptu:roflol:
KÜtom Çİzelgenİ deĞİŞtİr 70 e al Şu İbreyİ,bİŞey bellİ olmuyor..ŞÖyle hedefe bayaĞı bİ kalsınkİ bİŞeye benzesİn dİmİ?
hemen canım nasıll
huuu kızlar 1 tabak leblebi yiyom dedim duyulmadı galiba yorum yapmadınız....
MAŞALLAH VALLA JET HIZIYLA HALLEDİYON..BİDE HAREKETLİ YAPSAN TAM OLACAK YA NEYSE........a.s.hemen canım nasıll
bildin kız ...:hooray:yarısını yedim gitmiyo artık bırakçam galiba...kaydirigubbakcemile3.sen o bir tabak leblebiyi yemezsin pınarım yarısını yiyip bırakırsın.
SaĞol kÜtom..yaaa canım İsteyİnce akŞam yemeĞİde olurrr ÖĞlen yemeĞİde...zaten ÖĞlende fazla yemedİm Çocukların yumurtasından az ekmekle tırtıkladım....
gönder hayatım bana,ben çıkarıvereyim...bak nasıl hallediyom bütün işleri birbirine karıştırıyom görürsün....:roflol::roflol::roflol:Offff ya nefret edİyorum Şu malİyet Çıkarma İŞİnden ÖĞĞĞĞ gelİyo bana
biara göremedim boştu çizelgen yok sandım..açık ve net görünüyor..aşırıda değilsin canımmmmm....kaydirigubbakcemile5küto biliyorum tatalımda benim haal eski isimleri ilehitap edesim geliyor maytabım su perimmmm :))
pınarım kilom görünmüyormu çizelgede kaç kilo aldım 8 flaan 70 e düştükten sonra halim harap
falan degillllllllllllllllllll gidecek :))
hadin herkezcikleri öptüm ben çıkıyom bayyyy.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?