Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AMMAN DıKKAT ÇıFTLEŞME DÖNEMLERıYMıŞ ONA GÖRE.ATLARLAR ÜSTÜNE.MARTTA YENı GEÇTı ZATı....:roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelaeŞeniz:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:,
buldular sarı fıstığı o itler koklarlar tabe:))),
küto sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inş...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o zaman az erken kalk cadı...

KÜtom Çızelgenı deĞıŞtır 70 e al Şu ıbreyı,bıŞey bellı olmuyor..ŞÖyle hedefe bayaĞı bı kalsınkı bıŞeye benzesın dımı?

afgferim pınarımada leblebiden akşamyegemi olurmuş git ot ye beee

yumukum iş kadını olmu haa kız fuarda hostesmi oldun güzelim benım bu arada yediklerine lafım ytok süper hersey

nazlım benım afferim sana kız aebenle sen taımın en sportiflerisiniz

rfimmm sende yurumusun oh oh bu hafta süper olacak

asim patron belasıyla hasir neşir gene

özgem egitimdee

aebenıme çok gecmişler olsun cabucak iyileşsin Rabbim şifasını versin

fatumda kayboldu yineee

eelsem bol bol günaydınlarını hatırlıyorum uyku sersemi okudum başka ne yazdıydı acep aklıma gelmiyo şimdi

doraa arkadasa güzel taktiklere vermişinn bende dikkate alcam :)

ebru maytabın nicki deişti biliyondur gerci mmmf oldu

SaĞol kÜtom..yaaa canım ısteyınce akŞam yemeĞıde olurrr ÖĞlen yemeĞıde...zaten ÖĞlende fazla yemedım Çocukların yumurtasından az ekmekle tırtıkladım....

SaĞol kÜtom..yaaa canım İsteyİnce akŞam yemeĞİde olurrr ÖĞlen yemeĞİde...zaten ÖĞlende fazla yemedİm Çocukların yumurtasından az ekmekle tırtıkladım....

haye haklısın benım kahvaltıya bak mesala ne yedim biliyonnu makarna :roflol: dun gece cok canım cekti yuruyusum boşa gitmesin die zor durdum kahvaltıya söz verdim kendime yagsız yedim bi tabak akşamda meyve yerim oldu bitti ha bugun tere tohumuna yeniden başladım gecen sefer acaip hızlıverdirmişti birde yuruyecem iyi olacak inş. nese ben gettim akşama görüşürük

Offff ya nefret edıyorum Şu malıyet Çıkarma ıŞınden ÖĞĞĞĞ gelıyo bana

yürüyüş vaktime az kaldı yarım saat sonra hazırlanıp gidicem....ohhhh valla yürümek gibisi var mı?koca kış bu günleri çektim...işte ben böyle günlerde kilo verebiliyom çünki yürüyom...seviyorum ben bu baharları.......

küto biliyorum tatalımda benim haal eski isimleri ilehitap edesim geliyor maytabım su perimmmm :))
pınarım kilom görünmüyormu çizelgede kaç kilo aldım 8 flaan 70 e düştükten sonra halim harap
falan degillllllllllllllllllll gidecek :))

biara göremedim boştu çizelgen yok sandım..açık ve net görünüyor..aşırıda değilsin canımmmmm....kaydirigubbakcemile5

KÜto kız bır daha ne zaman gıdeceksın ankaraya bende belkı 3 hafta sonra gıderım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…