Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol:az kaldı devlet verecekte teşkilta biraz yalvarman gerekebülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:
delikafadulden oy teşkilat geceleri yolluyo eve şükürler olsun gene nöbetti olaydı olmassa ben razıyım özledimbe akşam yemegi hazırlamayı ordan burdan corap cıkmasını ütü yapmayı en cokta telefon etmeyi ilk zamnlar cok elime cebi alıp son anda hatırladıgım oluyodu

merhaba canım seninle hayat hikayemiz cok benziyo yaaaa bende kilo vermek istiyorum banadayardımcı olun nolur. suan77 kıloyum

merhaba canım seninle hayat hikayemiz cok benziyo yaaaa bende kilo vermek istiyorum banadayardımcı olun nolur. suan77 kıloyum

hoş geldin canım takımımız dolu suan ama istersen gel yazışırız paylaşırız destek oluruz birbirimize

nese siz kaçtınız bende cıktım bişiler yiyeyim ütü var sonra 2 dizi var gece gelirim ben

aebenimm çok geçmiş olsunn umarım taş değildir yaaa çok agrılı oluyomuş çünkü....
ceylin hoş geldşn fıstıkkk

kütom ancak gelebildim geçmişi okudumm falan filan yemek yedimmm canımın içi ancak gelebildim...

hemen ununtmadan bugün yedklerimi yazıorum:

sabah kepek ekmek domates peynir şekersiz çay

öğlen hasan paşa köftesi 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay

ara yarım portakal yarım muz

az öncede 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı. bugünlük menü kapandı..... he bide sivilceler için lavanta kürüne başladım birazdan onu içicemm:=)

kızlar benm çıkmam lazımm geçmişi okurken asi bulutun yazılarını görmedim ben de hiç??? yazdı da ben mi görmedim acaba?? yoksa o da mı hasta oldu Allah korusun.

iyi geceler kızlar ben bitmiş tükenmiş bir vaziyetteyim anamı ağlattılar bugün:bbo: sanırım ben çalışmaya başlıyorum kaydirigubbakcemile3 bugünkü performansım üzerine iş teklifi aldım:roflol: ama yorucu baya gerçi yarım günlük bi iş,bu yorgunluğun üstüne yarın sabah bide spora gidicem bugün yediklerimi yazayım hemen yatıcammirmirmirmir bu arada aebencim geçmiş olsun cnm inş. çok önemli bişey yoktur:teselli:a.s.

sabah
çok tahıllı gevrek+süt(bir kase)

öğlen
çok tahıllı ekmek arası peynirli tost
şekersiz çay

ara yeşil çay

akşam

bir kase mercimek çorbası
yarım dilim çok tahıllı ekmek
2 kaşık bulgur pilavı
2kaşık yoğurt

ara
yeşil elma bugünlük bu kadar yarın görüşürüz iyi gecelera.s.

iyi geceler kızlar ceylinim diyetin iyi gidiyo hadi yen bakalım su arkadasını görelim seni evet ya asim gelemiyo ama patrondandır oledir buyuk ihtimal

yumukkk manken oldu bizden saklıyo fuarda calıştım dio biz anlamıcaz sankii :)) hayırlısı olsun çalışmak gibisi varmı inş. olur

ama ben aeben gibi döktüremem ama öyle malesef marifetli değiim o kadarkaydirigubbakcemile3

ama ben aeben gibi döktüremem ama öyle malesef marifetli değiim o kadarkaydirigubbakcemile3

kız keşke izmirlere gelsem sen ac brak razıyım alısıgım zaten en olmadı sizin pastaneye dalarız düşündügün seye bak

kız keşke izmirlere gelsem sen ac brak razıyım alısıgım zaten en olmadı sizin pastaneye dalarız düşündügün seye bak

aç bırakmam kız o kadar da değil
pastaneyi taşırım ben eve merak etme
bize gelen misafir mutlaka kurabiye, pasta vs. yiyip kilo alıp gidiyokaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.
elseciğim yorumları o tarafa yaptım canım:asigim:
kızlar psikolojikmidir nedir kendimi bu aralar çok kiloalmış görüyorum. ve canım da sıkıldı açıkcası.
asim biliir kütomda ben güneşi görünce diyete dört elle sarılırım güneş gidince bende biraz salarım.:jeyyar:
bu günde güneş yavaş yavaş göz kırpmaya başladı bakalım :1rolleyes:
aeben hadi kuşum iyileşte gel artık.

yumuk sen iyi gaz halindesin nasıl yapıyorsan bide bize göstersene canım yaaa.:1closedeyes:

Aabenim çok çok geçmiş olsun bu taş kum olayı ve sürekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonu bende de var malesef kanamada oluyor idrarda yalnız acayip dayanılmayacak şekilde yanma oluyor çok çok kötü bir durumda acıyor. Sende ağrı olmaması enteresan. Allah çabucak atlatmanı nasip etsin canım. Çoookkk geçmiş olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…