- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
iyi iyi afiyet olsun gunduz ne yedin bakiyim yazmadınmı gözümdenmi kaçtı benımCADIARZU
sor sor msn acmıyonki sen yoksa 7 sulelemi ögrenmiştin şimdiye sırnaşık şey 24 84 kasım 6 yıllık evliyim
delikafadulden oy teşkilat geceleri yolluyo eve şükürler olsun gene nöbetti olaydı olmassa ben razıyım özledimbe akşam yemegi hazırlamayı ordan burdan corap cıkmasını ütü yapmayı en cokta telefon etmeyi ilk zamnlar cok elime cebi alıp son anda hatırladıgım oluyodu:1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol:az kaldı devlet verecekte teşkilta biraz yalvarman gerekebülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:
sabah kumru
arada bikaç badem
öğle salata ve azcık turşu
arada 1 çilek
akşam haşlanmış tavuk göğsü
merhaba canım seninle hayat hikayemiz cok benziyo yaaaa bende kilo vermek istiyorum banadayardımcı olun nolur. suan77 kıloyum
merhaba kızlar giremedim kaç gündür .. kusura bakmayın ....
geçmişide okuyamıyorum doram aradı sizede demiştir hayalimde aradaı saggolun hepiniz yoklugumun farkedilmesi güzel teşekkür ederim ....
şimdi tahlilleri aldım . idara yoklu enfeksiyonu yada taş olabilir miş .idrarımda kanama var. hiş agrın yok dedim dr. ra taş olabilirmi diye bazen hiç agrı olmadanda oluyomuş tekrar idrar kültürü ve ultrason istedi ..tam sonuç o zaman belli olcak .
her şeyin başı saglık . rabbım hayırlısını versin yatıcam hiç halim yok . sizi haberdar edeyim diye açtım pc yi ...sevgiler....
ceylin hoş geldşn fıstıkkk
elifcim cok begendim canım güle güle oturr
ama ben aeben gibi döktüremem ama öyle malesef marifetli değiim o kadarkaydirigubbakcemile3
kız keşke izmirlere gelsem sen ac brak razıyım alısıgım zaten en olmadı sizin pastaneye dalarız düşündügün seye bak
merhaba kızlar giremedim kaç gündür .. kusura bakmayın ....
geçmişide okuyamıyorum doram aradı sizede demiştir hayalimde aradaı saggolun hepiniz yoklugumun farkedilmesi güzel teşekkür ederim ....
şimdi tahlilleri aldım . idara yoklu enfeksiyonu yada taş olabilir miş .idrarımda kanama var. hiş agrın yok dedim dr. ra taş olabilirmi diye bazen hiç agrı olmadanda oluyomuş tekrar idrar kültürü ve ultrason istedi ..tam sonuç o zaman belli olcak .
her şeyin başı saglık . rabbım hayırlısını versin yatıcam hiç halim yok . sizi haberdar edeyim diye açtım pc yi ...sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?