Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bendensin kıs küto
bende akşam çok isteyip yemediysem sabah soluğu başında alıyom bazen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

merhaba kızlar giremedim kaç gündür .. kusura bakmayın ....

geçmişide okuyamıyorum doram aradı sizede demiştir hayalimde aradaı saggolun hepiniz yoklugumun farkedilmesi güzel teşekkür ederim ....

şimdi tahlilleri aldım . idara yoklu enfeksiyonu yada taş olabilir miş .idrarımda kanama var. hiş agrın yok dedim dr. ra taş olabilirmi diye bazen hiç agrı olmadanda oluyomuş tekrar idrar kültürü ve ultrason istedi ..tam sonuç o zaman belli olcak .

her şeyin başı saglık . rabbım hayırlısını versin yatıcam hiç halim yok . sizi haberdar edeyim diye açtım pc yi ...sevgiler....

küto senin eşin ankara da mı çalışıyor? hep sorcam merak ediyorum
çocuk yoktu di mi sizde de?

yaa aben ben seni çok özledim ya nerelerdesin kardeşim senle iki lafın belini kırmayınca olmuyor:))

küto senin eşin ankara da mı çalışıyor? hep sorcam merak ediyorum
çocuk yoktu di mi sizde de?

yok canım cücük bende pamuk varrrdelikafadulden

eşim askerde kız anlatmadımmı ben hayret 39 gunumuz kaldı teskereyeyerimseniben

tekrar geçmiş olsun aebenime.Şeniz bir an önce yine buralarda görmek istiyoruz onu.kaydirigubbakcemile

acil şifalarrrr cabucak iyileş dön yanımıza taş yoktur inş. hiç sıkma canını benımde olmuştu dr iltihap kanama yadar demişti antibiyotikle hemencik gecti senınde gececek:Saruboceq::1hug:a.s.

yok canım cücük bende pamuk varrrdelikafadulden

eşim askerde kız anlatmadımmı ben hayret 39 gunumuz kaldı teskereyeyerimseniben

valla bilmiyodum Ankara'ya gidip duruyosun ama neden bilmiyodum
Allah kavuştursun o zaman az kalmış zaten
pamuk'unu gördüm kaydirigubbakcemile3

valla bilmiyodum Ankara'ya gidip duruyosun ama neden bilmiyodum
Allah kavuştursun o zaman az kalmış zaten
pamuk'unu gördüm kaydirigubbakcemile3

amin canım saolasın begendinmi teysesikaydirigubbakcemile3

ablamlar dalga geciyo koca adamın velisi oldun ben imza atmadan cıkamıyoDA peşinde koşturuyorum işte böle kurtulacaz az kaldı ama sırnaşık şey

kedileri hiç sevmem aslında ben:smiley-cool:

kocişi çıkarmaya gidiyon yani:roflol:

bende 1 saati dolduramadım yuruyuste yagmurdan ıslandım üşüdüm kısa kestim 45 50 dadika ancak oldu akşamda protein olsun istedim yogurt aldım onu yerim yeter bugunluk

kedileri hiç sevmem aslında ben:smiley-cool:

kocişi çıkarmaya gidiyon yani:roflol:

genelde herkes sevmiyo bende tuhaflık var ogun aebende tısbaları sevdim onlar karsıdan korktu

he kız kapıp kacıyom kocamı napim devlet el koydu :dilcikar:bi emniyet bi tsk vermiyolar bana:çok üzgünüm:

genelde herkes sevmiyo bende tuhaflık var ogun aebende tısbaları sevdim onlar karsıdan korktu

he kız kapıp kacıyom kocamı napim devlet el koydu :dilcikar:bi emniyet bi tsk vermiyolar bana:çok üzgünüm:

çok soru sordum bugün kaç yaşındasın

:1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol:az kaldı devlet verecekte teşkilta biraz yalvarman gerekebülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…