Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben diyete ilk başladığımda maydanoz kürü ve lahana kürü uygulamıştım tekara ypmayı düşünüyorum yapan var mı

vooo bacım ortalığı kırmış geçirmişin. benimde bahanem pc nin olduğu odada misafir kalıyordu. neyse cumaya görüşürüz senninle hatun.

Amanın, cuma görüşürüz derken kaptanım? :18:

mazeret bildirsek bile yinede puan düşüyor mu?

Bence o mazeretin niteliğine bağlı. :112: Ama bence bu hafta geçerli bir bahane yoktu. Zaten günü birlik şeylerde de puan 2 düşmüş filan çok da mühim değil bence. Genel olarak paylaşım bol olduktan sonra. :112:

hadi hayırlı olsuninşallah bizede nasip olurzayıflıyıyım hemen şişman ve zayıf halim diye resimlerimi koyacağım

:103: Evt, ben de 75 kiloyken çektim fotolarımı, koydum bir köşeye. Kilo verince tekrar aynı kıyafetlerle çekilip farka bakıcam inş. :103::103:

kızlar rejime başladıktan sonra bende halsizlik oluyor.sizdede oluyor mu?bende bir markanın vitamin haplarından almayı düşünüyorum destek için ama kilo vermemi engeller mi?

Cnm bunu bir eczaneye filan sorarsan daha net cvp alabilirsin. :112: Ve ya mesela gnc nin danışma hattı var. Ben bir kaç kere aradım, tel e çıkanlar kendi ürünleri hakkında bilgili gibi duruyorlardı. :112:

Bence yağ ölçümü olayı çok da doğru değildir. Ama kesin yanlış mıdır bilemem tabii. :44:

Kızlar ben diyete ilk başladığımda maydanoz kürü ve lahana kürü uygulamıştım tekara ypmayı düşünüyorum yapan var mı

Lahana kürü dediğin şu lahana çorbasıyla yapılan mı? Peki işe yaramışlar mıydı?

Ya bayanlar, benim ciddi bir sorunum var. Yani benim için ciddi. Ben normal şartlarda daha çok içici bir insanımdır. Sıvı şeyleri daha çok severim. Ama son zamanlarda canım birşey istediğinde sıvı şeyler kesmiyor. İlle kurabiye bisküvi tarzı şeyler istiyorum. Bu isteği baskılayabilecek hafif önerileriniz var mı?

kızlar rejime başladıktan sonra bende halsizlik oluyor.sizdede oluyor mu?bende bir markanın vitamin haplarından almayı düşünüyorum destek için ama kilo vermemi engeller mi?
nilciğim öncelikle senin kilolu halini hayal etmekte zorlandığımı söylemek istiyorum. 2. si ise c vitamini ve omega 3 takviyesi diyetlerde öneriliyor. 3. sü ise mevcut bir kansızlığın varsa oda halsizlik yapabilir.
baskülün ömrü dolduktan sonra istediğin baskülü al canım çok fark etmiyor.
maydonoz kürü dediğin şusaraçoğlunun sabahları aç karna için dediğimi?. yaptım ama çok düzenli yapmadım açıkçası. bir arkadaşımın eşi yaptı hem maydonozu hemde lahanayı güzel sonuçlar almışlardı.

canım sütün içine tarçın at iç. hem şeker isteğini baskılar hemde faydalı bir sıvı tüketmiş olursun. meyveleride tarçınyıp yemek tavsiye ediliyor.

merhaba,
bu 5 mesaj her gun icin gecerli degil mi?
haftasonu boyle bir sart yok gibi okudum sanki de...
bir de, her sabah ayrica kac kilo oldugumuzu bildirme sartimiz yok sanirim degil mi?

ben bugun
sabah
beyaz ekmek, beyaz peynir, kozlenmis biber, 1 bardak portakal suyu
ogle
3 kuru dolma, 1 kase yogurt
aksam
5 kasik pirasa yemegi, 1 kase yogurt
bunun disinda uc arada da birer elma yedim.
bir de sekersiz turk kahvesi ictim.
ogleden sonra 30 dk da yurudum.
yarin pazara gidip bol sebze meyve alacagim bakalimmm

evet 5 msj zorunluluğu sadece hafta içi.kilo bildirimimiz cuma sabahı yapılıyor tabi kaptanımızbaşka istekte bulunmazsa

bol bol marul ye canım çok su içiriyor.

canım beyaz ekmek yerine çavdar yada tam tahıllıyı tavsiye ederim. beyaz ekmek çabuk acıkmaya ve şeker isteğne sebeb oluyor.

2.öğünüm:tavuk ızgara-2 tane et köfte ızgara
ayran
1 tane közlenmiş kırmızı biber...
Spor:yarım saat yürüyüş....

günaydınlar hayırlı pazarlar kızlar. ben yine adet oldum ne yazıkki :S güzel bir pazar günü diliyorum.

Beni bu gruba davet etmişsiniz.Teşekkürederim.Ben eminim haftada 5 mesjdan fazla yazarım zaten.Umarım cumaya kilo veririz.

Arkadaşlar geçmiş okudukça günde 5 mesaj olduğunu anladım.Ama şu an topikte kimse yok.Soramıyorum tabii.Ben 1 aydır diyet yapıyorum.5 kilo verdim.Şu dukan diyeti bana göre gibi geldi .Ama tam olarak anlayamadım.Dukanın sitesine girdim.4 gün atak devresi,77 gün sanırım zayıflama dönemi,110 gün kontrol,1 hafta sabitleme çıktı.Şimdi dukan diyeti yapan arkadaşlar varsa benim hangi dönemde ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız.Birde çok wc problemi yaşıyorum.

canım sütün içine tarçın at iç. hem şeker isteğini baskılar hemde faydalı bir sıvı tüketmiş olursun. meyveleride tarçınyıp yemek tavsiye ediliyor.

bol bol marul ye canım çok su içiriyor.

Hmm, tabii bu noktada önemli bir itirafta bulunmam gerekiyor sanırım. Kızlar ben hala yaşamak için yeme moduna geçemedim.:26: Yani olay canımın bir şeyler istemesi, midemin boş-dolu olması falan değil. Bildiğiniz ağzımın içinde çiğneyecek ezecek, çiğnerken de şeker isteğimi baskılayacak bir şeyler arıyorum yani. Evde olursa yiyorum diye eve o tarz şeyler almıyorum.(geçen haftaki acıbademi ablam almıştı. ) Kendim de pasta yapmayı bıraktım, yani en azından kek-kurabiye denemelerimi bıraktım. Arkadaş falan gibi sebeplerim olursa yapıyorum sadece. Ama bu işe daha kalıcı bir çözüm bulmam gerektiği kanaatine vardım. :44:

canım beyaz ekmek yerine çavdar yada tam tahıllıyı tavsiye ederim. beyaz ekmek çabuk acıkmaya ve şeker isteğne sebeb oluyor.

Evt, 3 aydır sadece kepek ekmeği yiyorum. Sanırım ondan da sıkıldım. Çavdar ekmeğinin tadı farklı mı? Bir de onu deneyeyim o zaman. :112:

ordan bi legen getirin ayaklarımı yıkatcam diye iğrenç bir espiri yapabilirmiyim ???

Benim metabolizma yasım gecen sene 31 çıkmıştı
O yüzden bu sene gidip olcturmek istemiyorummmmmmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…