vooo bacım ortalığı kırmış geçirmişin. benimde bahanem pc nin olduğu odada misafir kalıyordu. neyse cumaya görüşürüz senninle hatun.
mazeret bildirsek bile yinede puan düşüyor mu?
hadi hayırlı olsuninşallah bizede nasip olur zayıflıyıyım hemen şişman ve zayıf halim diye resimlerimi koyacağım
kızlar rejime başladıktan sonra bende halsizlik oluyor.sizdede oluyor mu?bende bir markanın vitamin haplarından almayı düşünüyorum destek için ama kilo vermemi engeller mi?
kızlar tartılardan bahsetmişsiniz benim baskülümde simbo ama tamdengeli tartmıyo.bazen arka arkaya çıkıp tartılıyorum ama farklı tarttığı oluyo.en iyi marka hangisi?yağ ölçenleride varmış heralde.
Kızlar ben diyete ilk başladığımda maydanoz kürü ve lahana kürü uygulamıştım tekara ypmayı düşünüyorum yapan var mı
nilciğim öncelikle senin kilolu halini hayal etmekte zorlandığımı söylemek istiyorum. 2. si ise c vitamini ve omega 3 takviyesi diyetlerde öneriliyor. 3. sü ise mevcut bir kansızlığın varsa oda halsizlik yapabilir.kızlar rejime başladıktan sonra bende halsizlik oluyor.sizdede oluyor mu?bende bir markanın vitamin haplarından almayı düşünüyorum destek için ama kilo vermemi engeller mi?
baskülün ömrü dolduktan sonra istediğin baskülü al canım çok fark etmiyor.kızlar tartılardan bahsetmişsiniz benim baskülümde simbo ama tamdengeli tartmıyo.bazen arka arkaya çıkıp tartılıyorum ama farklı tarttığı oluyo.en iyi marka hangisi?yağ ölçenleride varmış heralde.
maydonoz kürü dediğin şusaraçoğlunun sabahları aç karna için dediğimi?. yaptım ama çok düzenli yapmadım açıkçası. bir arkadaşımın eşi yaptı hem maydonozu hemde lahanayı güzel sonuçlar almışlardı.Kızlar ben diyete ilk başladığımda maydanoz kürü ve lahana kürü uygulamıştım tekara ypmayı düşünüyorum yapan var mı
Ya bayanlar, benim ciddi bir sorunum var. Yani benim için ciddi.Ben normal şartlarda daha çok içici bir insanımdır. Sıvı şeyleri daha çok severim. Ama son zamanlarda canım birşey istediğinde sıvı şeyler kesmiyor. İlle kurabiye bisküvi tarzı şeyler istiyorum. Bu isteği baskılayabilecek hafif önerileriniz var mı?
merhaba,
bu 5 mesaj her gun icin gecerli degil mi?
haftasonu boyle bir sart yok gibi okudum sanki de...
bir de, her sabah ayrica kac kilo oldugumuzu bildirme sartimiz yok sanirim degil mi?
ben bugun
sabah
beyaz ekmek, beyaz peynir, kozlenmis biber, 1 bardak portakal suyu
ogle
3 kuru dolma, 1 kase yogurt
aksam
5 kasik pirasa yemegi, 1 kase yogurt
bunun disinda uc arada da birer elma yedim.
bir de sekersiz turk kahvesi ictim.
ogleden sonra 30 dk da yurudum.
yarin pazara gidip bol sebze meyve alacagim bakalimmm
Ya bayanlar, benim ciddi bir sorunum var. Yani benim için ciddi.Ben normal şartlarda daha çok içici bir insanımdır. Sıvı şeyleri daha çok severim. Ama son zamanlarda canım birşey istediğinde sıvı şeyler kesmiyor. İlle kurabiye bisküvi tarzı şeyler istiyorum. Bu isteği baskılayabilecek hafif önerileriniz var mı?
evet 5 msj zorunluluğu sadece hafta içi.kilo bildirimimiz cuma sabahı yapılıyor tabi kaptanımızbaşka istekte bulunmazsa
Günaydın canlarım nasılsınız...
canım sütün içine tarçın at iç. hem şeker isteğini baskılar hemde faydalı bir sıvı tüketmiş olursun. meyveleride tarçınyıp yemek tavsiye ediliyor.
bol bol marul ye canım çok su içiriyor.
canım beyaz ekmek yerine çavdar yada tam tahıllıyı tavsiye ederim. beyaz ekmek çabuk acıkmaya ve şeker isteğne sebeb oluyor.
ordan bi legen getirin ayaklarımı yıkatcam diye iğrenç bir espiri yapabilirmiyim ???
Bu arada kızlar bugün önünden geçerken diyetisyen sorayım dedim. Kadın hemen aldı ölçüm falan yaptı. Ve vücut yağ oranım %36.7 çıktı. Çok yüksekmiş. Normali 18-26 arasıymış. :/ Hani yağlı olduğumu biliyordum da böyle sayısal olarak görünce şok oldum yine de.Metabolizma yaşım da 28 çıktı. Ve şu an vücudumda 28 kg yağ varmış. Yani 14 kg boşu boşuna taşıyorum her gün. Eziyete bak ya.
ordan bi legen getirin ayaklarımı yıkatcam diye iğrenç bir espiri yapabilirmiyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?