Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mazeret bildirsek bile yinede puan düşüyor mu?

cnm aramıza hoşgeldin...hemen yazdım sporunu tebrik ediorum devamını beklilorum

Yazın bakalım bana bir saat yuruyus

yazdım cnmm

Bu arada ipocm, sporlara da mı puan versek? Sen ne dersin kaptanım?

cnm puanlama değilde ben 1. 2. 3. diye sıralamadan yanayım diğeri bana çok karışık geldi ipin ucunu tutamayabilirim...ama başkası ben tabloyla uğraşırım diyorsa görevimi verebilirim

Hoşbuldum.İnşallah sizinle bol bol kilo vercem.

Yanlız benim spora pek vaktim olmuyor.Büyük bi ihtimalle senin kötü öğrencin olcam.

hoşgeldiiiinnnnnn...bu arada cnm vakit bulamıyorsan bile bir yerden bir yere giderken yürüyüşlerini tempolu yapıp dakika tutarsan ve buraya yazarsan sıralamaya dahil olursun ama tempolu olmak şartıyla

bana 1 buçuk saat yürüyüş yazabilirsin ipo ;-)

yazdım canım

kızlar yukardada yazdığım gibi yani tablo ve spor çeşitleri ben karıştırırım bence sporun çeşidindense süresi daha önemli o yüzden de yukarda belirttiğim gibi olmasını istiyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

bu arada menümü yazıyim gerçi sırf abur cuburlardan oluşuyo

sbh:sucuklu yumurta,kk beyaz peynir,2 yeşil zeytin,yarım dilim tam bğday ekmek yarım bardak çay(2 esmer şekerli)

öğlen:3 dilim börek,2 dilim kek,2 bardak kola

akşam:hiçbirşey ( bi zahmet)

su:1.5 lt

spor:yok

ya kızlar ben böle her akşam her akşam spor yok yok yazıorumda spor notlarını tutan biri olarak yazarken kendimden utanıyorum yaa...biran önce dönsemde şu sporun anasını ağlatsam

not:sporda 5 dk önde olan bile öne geçer 5 dakikalar çok önemliii

yst38 kullanıcısından alıntı
valla çavdar ekmeği beimde hoşuma gidiyor ama uno bu aralar bozdu tadını. çamaşırsuyu gibi metal gibi bir tadı var. yerken zorlanıyorum. halk ekmek daha iyi.

evet güzel fikir. spor yapanlara daha doğrusu belirli bir sürenin üstünde spor yapanlara puan verin.

geçmiş olsun canım üşüttün geliba

canım kurallar uygundur. değişmesini istediğiniz kural varmı arkadaşlar?

şimdi gördüm kızlar...tamam o zaman şöle yapalım dediğim gibi gene sporun cinsinin önemi yok zaten genelde herkes yürüyüş yapıyor, 1 haftada 4 saatin üzerinde spor yapanlara puan verelim...4 saati 5 dakika geçince puanlamaya dahil olucak kişi...her 5 dakika 1 puan olsun...

o zaman kural olarak haftada herkes en az 4 saat spor yapsın yada 3 saatte olabilir ama bence 3 çok az siz karar verin

Son düzenleme:

hoşgeldiniz....gidecek inşaallah yağlar....

benim menümde bugün pastalı börekliydi..en iyisi hiç yazmayayım:18:...akşam misafirim vardı çaya,bugün kendime izin verdim..

aslında günde yarım saat yapılsa 3.5 saat oluyor..herkes enaz 4 saat yapabilir bence....

Bu 5 dk lafını üzerime alınıyorum. Kız o kolalar ne öyle, bari onları içmeseydin, light içseydin falan filan. Dilim sayılarına konuşmuyorum bile.

3 ve ya 4 saat olmasını bilemem, gerçi 4 saate oy verebilirim daha zorlayıcı olması açısından ama siz bilirsiniz. :112: Ama o 5 dk yı biraz artırsak tatlışım ya. 15 dk falan yapsak?

45dk tempolu yürüşümü yaptım geldim..............

Ohh, ayaklarına sağlık cnm.

Kızlar ben birazdan çıkıcam, akşama kadar yokum. Akşam da ev ark ımın annesi de olacak. Dolayısıyla biraz geç girebilirim. :112: Beni özleyin anacım.

selam kızlar 2 gündür sıkı bi diyet yapıp 64.4'e düştüm.

bugün sabah kahvaltıda annem vardı,muhabbetle iyi yedik,
kahvaltılık sos falan da getirmiş.
amaan neyse şaka maka gidiyor kilolarda henüz çarpıcı değişimlere geçemedik,
galiba %80 de bırakmıyacam maibeyaz'ı örnek alıp sabır,sabrın sonu selamet diyorum

birazdan bir tanıdığa misafirliğe gidiyorum

Merhaba kızlar 2 gündür okuyorum burayı motivasyonunuza hayran kaldım bende aranıza katılmak isterim boş yeriniz varsa, teşekkürler..

nasılsınız...1 saat yuürüyüş yaptım

kahvaltıda
domates
1 yumurta
2 dilim ekmek
çay
arada
1 armut

öğlen çorba yedim ezogelin 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…