mazeret bildirsek bile yinede puan düşüyor mu?
merhaba,
bu 5 mesaj her gun icin gecerli degil mi?
haftasonu boyle bir sart yok gibi okudum sanki de...
bir de, her sabah ayrica kac kilo oldugumuzu bildirme sartimiz yok sanirim degil mi?
ben bugun
sabah
beyaz ekmek, beyaz peynir, kozlenmis biber, 1 bardak portakal suyu
ogle
3 kuru dolma, 1 kase yogurt
aksam
5 kasik pirasa yemegi, 1 kase yogurt
bunun disinda uc arada da birer elma yedim.
bir de sekersiz turk kahvesi ictim.
ogleden sonra 30 dk da yurudum.
yarin pazara gidip bol sebze meyve alacagim bakalimmm
Yazın bakalım bana bir saat yuruyus
Bu arada ipocm, sporlara da mı puan versek? Sen ne dersin kaptanım?
Hoşbuldum.İnşallah sizinle bol bol kilo vercem.
Yanlız benim spora pek vaktim olmuyor.Büyük bi ihtimalle senin kötü öğrencin olcam.
bana 1 buçuk saat yürüyüş yazabilirsin ipo ;-)
Ben de spor konusunda pek iyi sayılmam cnm.Zaten sporları ipo arkadaşımız değerlendiriyor. :112:
Bana da maibeyaz anlatmıştı sağolsun.
Hmm, bir deneyeyim bakalım ben de çavdar ekmeğini.
İpocm, kaptandan da izin çıktı, uygun bir puanlama yaparsın artık sporlara. :112:
Tmm o zaman kaptanım, kuralların mesaj sayısı kısmı bende, spor kısmı ipoda. Gerisi de sende. Sen hepsini toparlayıp haftalık son puanları açıklar, gerekirse saçımızı çekersin. :13:
Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce 86 kilo ile diyete başladım.En son 80.9gördüm.Tabii 2 gündür homini gırtlak gidiyo.Yarın toparlıycam.Boyum 165cm.35 yaşındayım.menepozum.Buyüzden sanırım yavaş kilo veriyorum.
bu arada menümü yazıyim gerçi sırf abur cuburlardan oluşuyo
sbh:sucuklu yumurta,kk beyaz peynir,2 yeşil zeytin,yarım dilim tam bğday ekmek yarım bardak çay(2 esmer şekerli)
öğlen:3 dilim börek,2 dilim kek,2 bardak kola
akşam:hiçbirşey ( bi zahmet)
su:1.5 lt
spor:yok
ya kızlar ben böle her akşam her akşam spor yok yok yazıorumda spor notlarını tutan biri olarak yazarken kendimden utanıyorum yaa...biran önce dönsemde şu sporun anasını ağlatsam
not:sporda 5 dk önde olan bile öne geçer 5 dakikalar çok önemliii
bana 1 buçuk saat yürüyüş yazabilirsin ipo ;-)
yst38 kullanıcısından alıntı
valla çavdar ekmeği beimde hoşuma gidiyor ama uno bu aralar bozdu tadını. çamaşırsuyu gibi metal gibi bir tadı var. yerken zorlanıyorum. halk ekmek daha iyi.
evet güzel fikir. spor yapanlara daha doğrusu belirli bir sürenin üstünde spor yapanlara puan verin.
geçmiş olsun canım üşüttün geliba
canım kurallar uygundur. değişmesini istediğiniz kural varmı arkadaşlar?
şimdi gördüm kızlar...tamam o zaman şöle yapalım dediğim gibi gene sporun cinsinin önemi yok zaten genelde herkes yürüyüş yapıyor, 1 haftada 4 saatin üzerinde spor yapanlara puan verelim...4 saati 5 dakika geçince puanlamaya dahil olucak kişi...her 5 dakika 1 puan olsun...
o zaman kural olarak haftada herkes en az 4 saat spor yapsınyada 3 saatte olabilir ama bence 3 çok az siz karar verin
aslında günde yarım saat yapılsa 3.5 saat oluyor..herkes enaz 4 saat yapabilir bence....
bu arada menümü yazıyim gerçi sırf abur cuburlardan oluşuyo
sbh:sucuklu yumurta,kk beyaz peynir,2 yeşil zeytin,yarım dilim tam bğday ekmek yarım bardak çay(2 esmer şekerli)
öğlen:3 dilim börek,2 dilim kek,2 bardak kola
akşam:hiçbirşey ( bi zahmet)
su:1.5 lt
spor:yok
ya kızlar ben böle her akşam her akşam spor yok yok yazıorumda spor notlarını tutan biri olarak yazarken kendimden utanıyorum yaa...biran önce dönsemde şu sporun anasını ağlatsam
not:sporda 5 dk önde olan bile öne geçer 5 dakikalar çok önemliii
şimdi gördüm kızlar...tamam o zaman şöle yapalım dediğim gibi gene sporun cinsinin önemi yok zaten genelde herkes yürüyüş yapıyor, 1 haftada 4 saatin üzerinde spor yapanlara puan verelim...4 saati 5 dakika geçince puanlamaya dahil olucak kişi...her 5 dakika 1 puan olsun...
o zaman kural olarak haftada herkes en az 4 saat spor yapsınyada 3 saatte olabilir ama bence 3 çok az siz karar verin
45dk tempolu yürüşümü yaptım geldim..............
45dk tempolu yürüşümü yaptım geldim..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?