Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de karnemi bekliyorum...
püsküüt gelse de yapsa...
1 yıldan fazladır takımlardayım... iki ileri bi geri sonunda kurtuldum yağlarımdan...
inşallah hepinize nasip olur kızlar...

ay inşaallah canım...seni tebrik ediyorum...
birdaha kilo verme amaçlı takımımıza istemiyoruz seni...sohbet için gel olurmuinşaallah hep istediğin kiloda kalırsın...

Ne kadar da cvp verecek şey birikmiş. Mesajın uzunluğuna dair şimdiden uyarmam gerekiyor sanırım sizi. Neyse, başlıyorum bakalım.

Ne güzel düşünmüşsün cnm. Allah kabul etsin. :112: Ben de bir ara pzt-perş başlamıştım ama sonra grip oldum, sınavlar başladı vs derken şimdi düşündüm de her seferinde ne de güzel bahaneler bulmuşum kendime. Bir an önce ben de yeniden başlayayım inş. Sağol hatrıma getirdiğin için, borç kıyaslaması damardan girdi ne yalan söyleyeyim.

Di mii di mii. Hep isimden kaybediyor işte. Ahh Kayseri ahh. Tüm uğraşımı boşa çıkardın.
Haklısın cnmcm, ben de bu hafta daha dikkat edicem inş. Bir de diyorum ya, önceki haftalarda motivasyon sıfıra gelmişti. Ama bu hafta kilo da verdim ya, yeniden gazlandım, bakalım.

Vaayy.. Kaptanım? Ne hediyesi bu böyle??
Bu arada bu sloganı da çokk tuttum. Hafifim hafifsin hafif. Süper olmuş ya.

Canım akşam-sabah farkıysa o tabii ki normal. :112: Yok 2 sabah farkıysa yine de mühim bir konu yok bence. Benimki de öyleydi, kızlar biliyorlar. Özellikle bir ara +-1 kg şeklinde tartılıyordum, bir sabah 76 küsur, diğer sabah 75 küsur. Ama dün gittiğim diyetisyenin tartısıyla aynı tarttı işte. :112:

tabiki akşama kadar yiyip içiyorsun. sabah akşam kıyaslaması yerine 2 sabah kıyaslaması yap.

Kesinikle katılıyorum kaptanıma bademlikurabiye.

canım benim yaptığım yürüyüşler tartıda pek etkili olmuyor ...ama bayağı inceliyorum,eski kıyafetlerin içine girmeye başladım...

Oh, gözün aydın cnm. Ama onların içinde de mutlu olmayıp daha küçük bedenini alacağın günler de bir an önce gelecek inş.

Ben de hiç bilmiyordum. Ama zaten pantolonu çizmenin-botun içine koyan biri olmadığımdan etek-elbise de giymediğimden hepsi aynı bana.

Ne güzel ya. Darısı başıma.
Evt, ondan 2 tane de ben de var. Sadece bende eş olarak değil de abla olarak geçiyorlar. Boşver sen onları.

Belki de haklıydı. Kayısı falan yemeye başla bari. :112:

kendimizi o kadar eziklemeyelim bence.
14 takım var

Di mi. Yine de son yarı da değiliz. (Eziklemek! Bayılldım. )

kızlar yağ oranından bahsetmişsiniz bnmde bisikletim ölçüo ne kadar doğru bilmiorum ama 94 kiloyken yağ oranım %40 tı

İşte anlayın halimi. Senin 90 ındaki yağ oranınla benim 75 imde ki yağ oranım eşdeğer. Diyordum da abartıyorum sanıyordunuz galiba.

canım kürk almışsın sen de hayırlı olsun...
valla reklamsız dolaşmak için bile değer iyi yapmışsın...

Maicm ne demeye çalıştığını çözmek için epey bir uğraştım. Daha yeni çözebildim.

1 yıldan fazladır takımlardayım... iki ileri bi geri sonunda kurtuldum yağlarımdan...

Ne güzel maicm, kurtuldun hepiciğinden. Darısı başımıza inş. Karne dediğiniz şey nasıl oluyor ki? Napılıyor karne niyetine?

Benim düşündüğümden de uzun olmuş mesaj. Aman Allah ım!

Bu arada ikizcm, yukardaki mesajda avatarına bayıldığımı söylemeyi unutmuşum.

Bende aranıza katılıp saglıklı kılo vermek istiyorum.Lutfen benide aranıza alın 22 yasında evliyim.72 kilodan 70 kiloya düstüm ama bu yetersız tabiki önce bi 10 kilo ve ardından 7 kilo daha verip hedef kiloma ulasmak istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun,Teşekkur ederımmm...

Kızlar mesaj sayılarına gelirsek, halimiz içler acısı. Acaba yanlış mı saydım falan diye şüpheleniyorum mesaj sayılarına bakınca. Ben dün cumayı da sayacağımı söylemiştim ama ipo sporu cumadan cumaya yapmış. E kiloları da cuma bildiriyoruz. Bu niye cumartesi olsunki diyor insan. Yani ben de cumadan cumaya sayacağım. :112:
Diğer taraftan biliyorsunuz hafta içi günlük mesaj sayısı 5 ten az olandan 2 puan kırılıyor. Cumartesi-Pazar da mesaj sayısı 5 i bulana 2 puan eklicem bundan sonra kızlar. :112:

Sayılara gelirsek,
Pzt:
fatos0808, ecntrk, nil2908 - 1
yst38, tahamm - 2
ikiz81, heidin - 3
maibeyaz, 54tugba ve ben ise hiç uğramamışız bile. Mesaj sayısını sadece 6 mesajla ipo tutturmuş.
Salı:
fatos0808, tahamm - 1
yst38 - 2
nil2908 - 3
ikiz81 - 4
maibeyaz, 54tugba, ecntrk hiç uğramamış. Mesaj sayısını tutturanlar; ben, heidin ve ipo.
Çarş:
fatos0808 - 1
ikiz81, nil2908 - 2
maibeyaz, 54tugba, ecntrk ve tahamm hiç uğramamış. Ben, heidin, yst38, ipo yazanlar.
Perş:
fatos0808, maibeyaz - 1
ecntrk - 2
yst38 - 4
Bir tek 54tugba uğramamış o gün. Ben, ikiz81, heidin, ipo, nil2908 ve tahamm mesaj sayılarını tutturanlar. :112:

Bahaneler; maibeyaz ve 54tugba takımdan ayrılıyor zaten. ecntrk hasta olduğunu belirtmişti. Ben pzt yorgundum. Tahamm ın çarş misafiri vardı vs. Arada kaçırdığım olmuşsa kusura bakmayın. Ama zaten bahaneler etkilemeyecek puanları. :112: Sadece maibeyazla 54tugba nın puanlarını hesaplamayacağım ayrıldıkları için. :112:
Ama fatoscm, bizi önemsediğine emin misin? Hergün sadece gelip o günkü menünü yazıp 1 mesajla ayrılıyorsun. Lütfen bize 5 dakikacığını daha ayırır mısın?
Bir de kaptanım, rica etsem günlük mesaj sayılarına biraz daha dikkat eder misin sen de? En çok senin sayına şaşırdım. Çünkü aslında burdasın, biliyorum.
Tahamm, sen de burda en çok olduğunu düşündüğüm isimlerdensin. Niye öyle olmuş ki?!
Kızlar geriye kalanınıza bir şey söylemeyeceğim. (Hoş, topu topu kaç kişiyiz ki)
Buyrun puanlamalar (Hepimizin başta 10 puanı vardı. Mesaj yazılmayan hergünden 2 puan düştüm:112:);
fatos0808 - 2
Ecz.imis - 8
ikiz81 - 4
heidin - 8
ecntrk - 2
yst38 - 4
ipo - 10
nil2908 - 4
tahamm - 4

Hadi kızlaarr. Çenenize ve parmaklarınıza kuvvet. Kıracak puanım kalmadı.

Not: Maicim farketmişsindir. Bana acilen tablo yapmayı öğretmen gerekiyor.
Not2: bademlikurabiyecm durum bu. Sen de paylaşımlarına dikkat edersen çokk seviniriz.

Merhaba. Normalde Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazman gerekiyor cnm ama bizim de takımımızda kişi açığımız var zaten. Paylaşımım çok olur diyorsan katılabilirsin tabii ki aramıza. :112:

bende katılmak istiyorum ama neden olmuyor??

Olmayan ne??

tamam canım doğrudur..ama bazen kimse olmuyor,kendi kendime de birşeyler yazmak acayip galiyor..

Evt cnm, yeniden saydım seninkileri. Doğruymuş. :112:
Sen de haklısın. Bana da acayip geliyor. Ama zaten bu kuralın amacı da bu acayipliğe gerek bırakmamak değil mi?

Kızlar bugün dünü telafi etmeye çalışıyorum. Yani kahvaltıda değilse de diğer öğünlerde.
Sabah: 2 kk peynir, 1 ince olmayan dilim salam, 4 zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, yeşillik, form çayı.
Öğle: Çok acıkmamıştım zaten. Sadece 1 salatalık. :112:
Akşam: Karnıbaharım haşlanıyor şu an. Yoğurtla onu yiyicem.
Günü bu kadarla tamamlamayı düşünüyorum. Acıkmam herhalde. Erken uyucam zaten inş. :112:

vooo bacım ortalığı kırmış geçirmişin. benimde bahanem pc nin olduğu odada misafir kalıyordu. neyse cumaya görüşürüz senninle hatun.

mazeret bildirsek bile yinede puan düşüyor mu?

hadi hayırlı olsuninşallah bizede nasip olurzayıflıyıyım hemen şişman ve zayıf halim diye resimlerimi koyacağım

menüm:sabah:1 dilim kepek ekmeği,salata,1 zeytin,peynir öğlen yemedim akşamatates haşlaması,közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu,turşu

kızlar rejime başladıktan sonra bende halsizlik oluyor.sizdede oluyor mu?bende bir markanın vitamin haplarından almayı düşünüyorum destek için ama kilo vermemi engeller mi?

kızlar tartılardan bahsetmişsiniz benim baskülümde simbo ama tamdengeli tartmıyo.bazen arka arkaya çıkıp tartılıyorum ama farklı tarttığı oluyo.en iyi marka hangisi?yağ ölçenleride varmış heralde.

Sabah kahvaltı
kızarmış 2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
çay
arada 1 elma
öğlen çorba 4 kaşık makarna
akşam
pırasa yedim...2 dilim ekmek bu günkü menüm böel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…