ben de karnemi bekliyorum...
püsküüt gelse de yapsa...
1 yıldan fazladır takımlardayım... iki ileri bi geri sonunda kurtuldum yağlarımdan...
inşallah hepinize nasip olur kızlar...
günaydın millet. ben geldim. diyeceksinizki sabah sabah ve hafta sonu hayrola. eşimi işe gönderdim. bende onunla kahvaltı yapıp oruca niyetlendim. hazır günler kısayken olabildiğince halledelim borç harç işlerini. kendimden çok utanıyorum bu konuda. insanoğluna bir söz versem borç alsam ölümcül yük gibi gelir. halletmeden ödemeden rahat edemem. rabbime bunca borcu ödemeyi ihmal edip duruyorum işte. neyse korkmayın sizide bu saatte sabah mesaisine kaldırmıycam
valla adı yağlama olmasa inancam canım. hatta az sonra lahmacun yerine yağlama yiyin diycem. bu arada sana özel değil ama sanki listelerimizde biraz bozuldu bu aralar. bol sıfırlı hatta artılı bir hafta oldu. toplanalım hadi bakalım kızlar.
vay be ikizim. bu hafta bende rakibinim. bakalım. bu hafta spor yarışını kim kazanacak.
bundan sonra takım içinde o hafta en çok kim kilo verdiyse ona güzel bir hediyemiz olcak. hadi bakalım bekleyin cumayı. hafifim hafifsin hafif
merhaba ve hoşbulduk,
nick imi ben de bu gruba gelirken aklimdan gecirdim, diyete de amma uygun nick diye:)
tavsiyeleriniz icin tesekkurler
benim tartim da sinbo
ama sadece diyetisyeninkinden farkli olsa sorun degil, kendisi de sapitiyor gibi geliyor bana.
mesela dun aksam size kilomu 77,5 diye bildirmistim, su anda 76,6 olmus:) yani 900 gram vermisim bile oh ne iyi
sabah aksam bu kadar fark eder mi bilemedim, bir hafta deneyecegim bakalim
tabiki akşama kadar yiyip içiyorsun. sabah akşam kıyaslaması yerine 2 sabah kıyaslaması yap.
canım benim yaptığım yürüyüşler tartıda pek etkili olmuyor ...ama bayağı inceliyorum ,eski kıyafetlerin içine girmeye başladım...
canım evet olabilir ama o nası halledicek bilmiyorum,kilolu bi arkadaşla alışverişe çıkınca insan birşeyler de öğrenebiliyormuş doğrusu.
mesela ayakkabı da baktık, o sırada üstü kapalı fermuarlı modeller oluyor ya,hani yarım bot gibi dediğimiz,işte
onlar bacağı olduğundan daha kısa gösteriyormuş,bunu da arkadaştan öğrenmiş oldum :)
biliyormusun benim çizmenin fermuarını sonuna kadar kapanıyor artık sabah bi çektim yağ gibi çıktı yukarı:)
çok sevindim bacağım incelmiş demekki:)
tabisi eşim "zaten zamanla ayakkabilar açılıyor" diyerek sinirimi zıplatana kadar:/
gerçekten yağ oranın yüksekmiş.
ben 72 kilo iken yağ oranım %27 çıkmıştı.diyetisyen iyisin falan demişti:)
ama lafın devamında bu yağ oranına o kadar göbek normal değil diyerek bana bazı prebiyotikler kakalamaya çalıştı.
ben düşermiyim hiç tuzağa,tıkır tıkır işleyen düzenimi hiç bozmam dedim ve almadım
kendimizi o kadar eziklemeyelim bence.
14 takım var
kızlar yağ oranından bahsetmişsiniz bnmde bisikletim ölçüo ne kadar doğru bilmiorum ama 94 kiloyken yağ oranım %40 tı
canım kürk almışsın sen de hayırlı olsun...
valla reklamsız dolaşmak için bile değer iyi yapmışsın...
1 yıldan fazladır takımlardayım... iki ileri bi geri sonunda kurtuldum yağlarımdan...
Bende aranıza katılıp saglıklı kılo vermek istiyorum.Lutfen benide aranıza alın 22 yasında evliyim.72 kilodan 70 kiloya düstüm ama bu yetersız tabiki önce bi 10 kilo ve ardından 7 kilo daha verip hedef kiloma ulasmak istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun,Teşekkur ederımmm...
bende katılmak istiyorum ama neden olmuyor??
Benim düşündüğümden de uzun olmuş mesaj. Aman Allah ım!
Bu arada ikizcm, yukardaki mesajda avatarına bayıldığımı söylemeyi unutmuşum.
sağol canımda ben hergün 4 vyhut 5 mesaj mutlaka yazıyorum...:26:
Zaten elimdeki nota göre pzt 3, salı 4, çarş 2, perş 7 mesaj yazmışın tatlım. Yine de hata olmasın, yeniden sayayım. :112:
tamam canım doğrudur..ama bazen kimse olmuyor ,kendi kendime de birşeyler yazmak acayip galiyor..
Kızlar bugün dünü telafi etmeye çalışıyorum. Yani kahvaltıda değilse de diğer öğünlerde.
Sabah: 2 kk peynir, 1 ince olmayan dilim salam, 4 zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, yeşillik, form çayı.
Öğle: Çok acıkmamıştım zaten. Sadece 1 salatalık. :112:
Akşam: Karnıbaharım haşlanıyor şu an. Yoğurtla onu yiyicem.
Günü bu kadarla tamamlamayı düşünüyorum. Acıkmam herhalde. Erken uyucam zaten inş. :112:
Kızlar mesaj sayılarına gelirsek, halimiz içler acısı. Acaba yanlış mı saydım falan diye şüpheleniyorum mesaj sayılarına bakınca.Ben dün cumayı da sayacağımı söylemiştim ama ipo sporu cumadan cumaya yapmış. E kiloları da cuma bildiriyoruz. Bu niye cumartesi olsunki diyor insan. Yani ben de cumadan cumaya sayacağım. :112:
Diğer taraftan biliyorsunuz hafta içi günlük mesaj sayısı 5 ten az olandan 2 puan kırılıyor. Cumartesi-Pazar da mesaj sayısı 5 i bulana 2 puan eklicem bundan sonra kızlar. :112:
Sayılara gelirsek,
Pzt:
fatos0808, ecntrk, nil2908 - 1
yst38, tahamm - 2
ikiz81, heidin - 3
maibeyaz, 54tugba ve ben ise hiç uğramamışız bile.Mesaj sayısını sadece 6 mesajla ipo tutturmuş.
Salı:
fatos0808, tahamm - 1
yst38 - 2
nil2908 - 3
ikiz81 - 4
maibeyaz, 54tugba, ecntrk hiç uğramamış. Mesaj sayısını tutturanlar; ben, heidin ve ipo.
Çarş:
fatos0808 - 1
ikiz81, nil2908 - 2
maibeyaz, 54tugba, ecntrk ve tahamm hiç uğramamış.Ben, heidin, yst38, ipo yazanlar.
Perş:
fatos0808, maibeyaz - 1
ecntrk - 2
yst38 - 4
Bir tek 54tugba uğramamış o gün. Ben, ikiz81, heidin, ipo, nil2908 ve tahamm mesaj sayılarını tutturanlar. :112:
Bahaneler; maibeyaz ve 54tugba takımdan ayrılıyor zaten. ecntrk hasta olduğunu belirtmişti. Ben pzt yorgundum. Tahamm ın çarş misafiri vardı vs. Arada kaçırdığım olmuşsa kusura bakmayın. Ama zaten bahaneler etkilemeyecek puanları. :112: Sadece maibeyazla 54tugba nın puanlarını hesaplamayacağım ayrıldıkları için. :112:
Ama fatoscm, bizi önemsediğine emin misin? Hergün sadece gelip o günkü menünü yazıp 1 mesajla ayrılıyorsun. Lütfen bize 5 dakikacığını daha ayırır mısın?
Bir de kaptanım, rica etsem günlük mesaj sayılarına biraz daha dikkat eder misin sen de?En çok senin sayına şaşırdım. Çünkü aslında burdasın, biliyorum.
Tahamm, sen de burda en çok olduğunu düşündüğüm isimlerdensin. Niye öyle olmuş ki?!
Kızlar geriye kalanınıza bir şey söylemeyeceğim. (Hoş, topu topu kaç kişiyiz ki)
Buyrun puanlamalar (Hepimizin başta 10 puanı vardı. Mesaj yazılmayan hergünden 2 puan düştüm:112:);
fatos0808 - 2
Ecz.imis - 8
ikiz81 - 4
heidin - 8
ecntrk - 2
yst38 - 4
ipo - 10
nil2908 - 4
tahamm - 4
Hadi kızlaarr. Çenenize ve parmaklarınıza kuvvet. Kıracak puanım kalmadı.
Not: Maicim farketmişsindir. Bana acilen tablo yapmayı öğretmen gerekiyor.
Not2: bademlikurabiyecm durum bu. Sen de paylaşımlarına dikkat edersen çokk seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?