Herkese merhaba,
yeni katildim gruba kilom 77,5.
yarindan itibaren basliyorum hayirlisi
baslangic kilom su an 77,5 sabah tekrar tartilirim.
uzak hedefim 55 :)
ama simdilik hedefim 60.
boyum 171.
gunluk 5 mesaj cok geldi. her ogunu ayri ayri mi yazacagiz?
bir de tarti sormustum ama yasak mi marka soylemek?
ben daha once diyetisyene gidiyordum. o donemde diyetisyenin tartisiyla benimki uymuyordu, bazen eksik bazen fazla gosteriyor. bana bi tarti oneriniz olur mu?
hoşgeldin aramıza canım.
ne güzel nick:)
benim tartım sinbo.çok marka değil.
bence hep aynı tartıda tartılırsan sorun olmaz.
Bu haftaki spor sürelerimiz kızlar
İkiz81 : 3.30 saat
Yts38 : 3 saat
Fatos0808 : 2 saat
Heidin : 1.30 saat
Ecz.imis : 1 .05 dakika
Tahamm : 1 saat
İpo: 15 dakika
Not : bence en az 4 saat olmali yaptigimiz herneyse bu saatler cok az
canım çok güzel anlatmışsın,afiyet bal şeker olsun ama löp löp et olmasın
arkadaş yanında olunca insan kendini haklı görüyo sonradan demi?
şu anda acıktım
meyve yemeği düşünüyorum
Herkese merhaba,
yeni katildim gruba kilom 77,5.
yarindan itibaren basliyorum hayirlisi
canım ikisini asla kıyaslama. benim diyetisyenimin tartısıylada fark oluyor. düşünsene evde aç karnına ve çamaşırlarınla tartıldığınla gün içinde tartıldığın bir olurmu. ayrıca yanlış hatırlamıyorsam günün farklı saatlerinde farklı kilolarda çıkıyormuşuz. o yüzden en ideali sabah aç karnına ve wc den sonraki. biz seni senin tartınla takip ederiz. ama illaki içine sinmiyorsa bende arzum kullanıyorum. gayette memnunum. günlük 5 mesaj olayını arkadaşlar açıklamış. birbirimizin yazdıklarına yorum yazınca zaten halloluyor bu konu. paylaşımın iyi olursa seni bildirebilirim ancak takımda olduğuna dair.baslangic kilom su an 77,5 sabah tekrar tartilirim.
uzak hedefim 55 :)
ama simdilik hedefim 60.
boyum 171.
gunluk 5 mesaj cok geldi. her ogunu ayri ayri mi yazacagiz?
bir de tarti sormustum ama yasak mi marka soylemek?
ben daha once diyetisyene gidiyordum. o donemde diyetisyenin tartisiyla benimki uymuyordu, bazen eksik bazen fazla gosteriyor. bana bi tarti oneriniz olur mu?
valla adı yağlama olmasa inancam canım. hatta az sonra lahmacun yerine yağlama yiyin diycem. bu arada sana özel değil ama sanki listelerimizde biraz bozuldu bu aralar. bol sıfırlı hatta artılı bir hafta oldu. toplanalım hadi bakalım kızlar.Slm kızlaarr. Ben geldimm.Bu sefer önce bugünkü menümü yazayım. Gerçi kendisi hiçç iç açıcı değil ama. O sebepten sana bırakmadan ben peşin peşin çekeyim saçlarımı kaptanım.
Menüye gelirsek, Sabah 3 dilim salamla 2 dilim kepekli ekmek ve ketçap.O sırada kendimi durdurmaya çalıştım, başarılı da oldum ama sonra dayanamadım ve aynı öğünden bir kere daha yaptım.
Öğleden sonra arkadaşımla buluştuk, ne yiyeceğimiz önceden belliydi zaten, 2 yk yoğurt ve yağlama. Kaptanım sen bilirsin ne olduğunu zaten ama ev yapımı olmayınca o kadar yağlı değildi inan bana. Yani öyle sanıyorum.Hamuru da zaten inncecikti. Bir tek kıymasına vardı diyebilirz. Yani bence 2 lahmacundan daha az kalori içeriyordu. :112: (Vayy be, yağlamayı da masum göstermeye çalıştım ya, ne diyim ki kendime.:60) Sonrasında da, ki asıl o noktada koptuğumu düşünüyorum, yarım künefe. (Çok uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımdı, öyle olunca klasik menümüzden şaşamadık. Sohbet ister istemez onu getirdi yani. )
Şimdi de form çayımı aldım, geçtim bilg başına işte. :112:
canım sen bilirsin sana kalmış.Kızlar hani mesaj sayılarını akşam paylaşırım demiştim ya sabah. Hah işte vazgeçtim.Yani madem haftasonu mesaj zorunluluğumuz yok, o zaman bugün de geçsin de tüm haftayı bir açıklamış olayım diye düşündüm. Yarın paylaşırım yani inş. :112:
Bu arada kaptanım, benim bir önerim olacak. Hani haftasonu mesaj yazma zorunluluğumuz yok ya. Hah işte, o zaman yazmayana ceza yerine yazana ödül yoluna gitsek haftasonları. Yani cumartesi-pazar 5 er mesaj yazana 2 puan eklesek, nasıl olur??
vay be ikizim. bu hafta bende rakibinim. bakalım. bu hafta spor yarışını kim kazanacak.benim bugünle beraber 4 saat oluyormu
merhaba ve hoşbulduk,
nick imi ben de bu gruba gelirken aklimdan gecirdim, diyete de amma uygun nick diye:)
tavsiyeleriniz icin tesekkurler
benim tartim da sinbo
ama sadece diyetisyeninkinden farkli olsa sorun degil, kendisi de sapitiyor gibi geliyor bana.
mesela dun aksam size kilomu 77,5 diye bildirmistim, su anda 76,6 olmus:) yani 900 gram vermisim bile oh ne iyi
sabah aksam bu kadar fark eder mi bilemedim, bir hafta deneyecegim bakalim
vay be ikizim. bu hafta bende rakibinim. bakalım. bu hafta spor yarışını kim kazanacak.
bundan sonra takım içinde o hafta en çok kim kilo verdiyse ona güzel bir hediyemiz olcak. hadi bakalım bekleyin cumayı. hafifim hafifsin hafif
Bence kiloluların tayt giymesi daha da kilolu görünmelerine sebep oluyo. En azından benim için.
Bu arada kızlar bugün önünden geçerken diyetisyen sorayım dedim. Kadın hemen aldı ölçüm falan yaptı. Ve vücut yağ oranım %36.7 çıktı. Çok yüksekmiş. Normali 18-26 arasıymış. :/ Hani yağlı olduğumu biliyordum da böyle sayısal olarak görünce şok oldum yine de.Metabolizma yaşım da 28 çıktı. Ve şu an vücudumda 28 kg yağ varmış. Yani 14 kg boşu boşuna taşıyorum her gün. Eziyete bak ya.
7. mi olmuşuz :26::26::26:
merhaba ve hoşbulduk,
nick imi ben de bu gruba gelirken aklimdan gecirdim, diyete de amma uygun nick diye:)
tavsiyeleriniz icin tesekkurler
benim tartim da sinbo
ama sadece diyetisyeninkinden farkli olsa sorun degil, kendisi de sapitiyor gibi geliyor bana.
mesela dun aksam size kilomu 77,5 diye bildirmistim, su anda 76,6 olmus:) yani 900 gram vermisim bile oh ne iyi
sabah aksam bu kadar fark eder mi bilemedim, bir hafta deneyecegim bakalim
kızlar paylaşım alanına sık sık bakarsanız iyi olur..
oylama var bakın dünden beri takım cvp bekliyo...
ben takımdan ayrıldığım için oylama yapmak istemedim...
canım benim yaptığım yürüyüşler tartıda pek etkili olmuyor ...ama bayağı inceliyorum ,eski kıyafetlerin içine girmeye başladım...
canım kürk almışsın sen de hayırlı olsun...
valla reklamsız dolaşmak için bile değer iyi yapmışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?