Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese merhaba,
yeni katildim gruba kilom 77,5.
yarindan itibaren basliyorum hayirlisi

Hoşgeldiinn.

Ben de sinbo kullanıyorum cnm. Öğrenciyim, dolayısıyla en uygun fiyatlı bulduğumu aldım, 20 tl ya. :112: O yağ ölçümlü falan olanlardan almayı zaten düşünmüyordum. Diğerlerinin de pek farkı olduğunu düşünmedim açıkçası, dedim ya öğrenciyim, benim için 2 sene ile 5 sene ömrü olması arasında bir fark yok. Yeterki o 2 sene sağlam kalsın. Alalı 3 ay oldu nerdeyse, bir ara kafayı yediğini filan düşünmüştüm ama bugün bir diyetisyene gittim, geldiğimde bir de evde tartıldım, 200 gr falan fark vardı, ki o da ben eve gelene kadar gitmiştir zaten. Aynı değeri gösteriyordu yani. :112:
5 mesaj kuralımız var ama sadece öğünlerini yazacaksın diye bir kuralımız yok tatlım. Sohbet de ediyoruz biz burda. Yani öğünlerini yazsan (öğünlerini de tek mesajda yazmak gibi bir şart yok tabii ki:112:), bir kaç kişiye de cvp yazsan 5 mesaj doluyor zaten. :112:

hoşgeldin aramıza canım.
ne güzel nick:)
benim tartım sinbo.çok marka değil.
bence hep aynı tartıda tartılırsan sorun olmaz.

Katılıyorum, nick ini ben de çok sevdim.

Son düzenleme:

benim bugünle beraber 4 saat oluyormu

Yok ya, haklı filan gördüğüm yok kendimi. Sadece daha az kızın diye kıvırmaya çalışıyorum işte.

Bu arada kızlar bugün önünden geçerken diyetisyen sorayım dedim. Kadın hemen aldı ölçüm falan yaptı. Ve vücut yağ oranım %36.7 çıktı. Çok yüksekmiş. Normali 18-26 arasıymış. :/ Hani yağlı olduğumu biliyordum da böyle sayısal olarak görünce şok oldum yine de. Metabolizma yaşım da 28 çıktı. Ve şu an vücudumda 28 kg yağ varmış. Yani 14 kg boşu boşuna taşıyorum her gün. Eziyete bak ya.

günaydın millet. ben geldim. diyeceksinizki sabah sabah ve hafta sonu hayrola. eşimi işe gönderdim. bende onunla kahvaltı yapıp oruca niyetlendim. hazır günler kısayken olabildiğince halledelim borç harç işlerini. kendimden çok utanıyorum bu konuda. insanoğluna bir söz versem borç alsam ölümcül yük gibi gelir. halletmeden ödemeden rahat edemem. rabbime bunca borcu ödemeyi ihmal edip duruyorum işte. neyse korkmayın sizide bu saatte sabah mesaisine kaldırmıycam

canım ikisini asla kıyaslama. benim diyetisyenimin tartısıylada fark oluyor. düşünsene evde aç karnına ve çamaşırlarınla tartıldığınla gün içinde tartıldığın bir olurmu. ayrıca yanlış hatırlamıyorsam günün farklı saatlerinde farklı kilolarda çıkıyormuşuz. o yüzden en ideali sabah aç karnına ve wc den sonraki. biz seni senin tartınla takip ederiz. ama illaki içine sinmiyorsa bende arzum kullanıyorum. gayette memnunum. günlük 5 mesaj olayını arkadaşlar açıklamış. birbirimizin yazdıklarına yorum yazınca zaten halloluyor bu konu. paylaşımın iyi olursa seni bildirebilirim ancak takımda olduğuna dair.
valla adı yağlama olmasa inancam canım. hatta az sonra lahmacun yerine yağlama yiyin diycem. bu arada sana özel değil ama sanki listelerimizde biraz bozuldu bu aralar. bol sıfırlı hatta artılı bir hafta oldu. toplanalım hadi bakalım kızlar.
canım sen bilirsin sana kalmış.
benim bugünle beraber 4 saat oluyormu
vay be ikizim. bu hafta bende rakibinim. bakalım. bu hafta spor yarışını kim kazanacak.
bundan sonra takım içinde o hafta en çok kim kilo verdiyse ona güzel bir hediyemiz olcak. hadi bakalım bekleyin cumayı. hafifim hafifsin hafif

merhaba ve hoşbulduk,
nick imi ben de bu gruba gelirken aklimdan gecirdim, diyete de amma uygun nick diye:)
tavsiyeleriniz icin tesekkurler
benim tartim da sinbo
ama sadece diyetisyeninkinden farkli olsa sorun degil, kendisi de sapitiyor gibi geliyor bana.
mesela dun aksam size kilomu 77,5 diye bildirmistim, su anda 76,6 olmus:) yani 900 gram vermisim bile oh ne iyi
sabah aksam bu kadar fark eder mi bilemedim, bir hafta deneyecegim bakalim

tabiki akşama kadar yiyip içiyorsun. sabah akşam kıyaslaması yerine 2 sabah kıyaslaması yap.

kızlar paylaşım alanına sık sık bakarsanız iyi olur..
oylama var bakın dünden beri takım cvp bekliyo...
ben takımdan ayrıldığım için oylama yapmak istemedim...

canım benim yaptığım yürüyüşler tartıda pek etkili olmuyor ...ama bayağı inceliyorum,eski kıyafetlerin içine girmeye başladım...

kızlarr dün yaptığınız sporlar bu haftaya dahil olucak yani cumalar yeni haftaya grio haberiniz olsun...bu arada ilk gün farkıyla şuan heidin önde...

dünde dayımlara geldim burda kaldım demin tartıldım 92.4 olmuşum kşke dün sbh gelseydim...

bu arada bnmde tartım sinbo ve ben çok memnunum almak isteyene tavsiye ederim yani 2-3 sene hergün günde 3 kere tartılmama rağmen 3 sene sonunda bozuldu ve gittim aynısından aldım tekrar...çnkü seneler evvel yağ kas su ölçen tefal almıuştım 200 tl ye oda 2 senede bozuldu yani ...bu arada dünkü menümü yazıyim

sbh:1 dilim tam buğday ekmek,2 yumurta,kk peynir,2 zeytin

öğlen:2 kaşarlı sucuklu tost

akşam:2 biftek 1 kaşık pilav 2 kaşık yer elması zeytnyağlı

su:1.5 lt

spor:yok

kola içtim 2 bardak zero yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
Bence kiloluların tayt giymesi daha da kilolu görünmelerine sebep oluyo. En azından benim için.

canım evet olabilir ama o nası halledicek bilmiyorum,kilolu bi arkadaşla alışverişe çıkınca insan birşeyler de öğrenebiliyormuş doğrusu.
mesela ayakkabı da baktık, o sırada üstü kapalı fermuarlı modeller oluyor ya,hani yarım bot gibi dediğimiz,işte
onlar bacağı olduğundan daha kısa gösteriyormuş,bunu da arkadaştan öğrenmiş oldum :)

biliyormusun benim çizmenin fermuarını sonuna kadar kapanıyor artık sabah bi çektim yağ gibi çıktı yukarı:)
çok sevindim bacağım incelmiş demekki:)
tabisi eşim "zaten zamanla ayakkabilar açılıyor" diyerek sinirimi zıplatana kadar:/

gerçekten yağ oranın yüksekmiş.
ben 72 kilo iken yağ oranım %27 çıkmıştı.diyetisyen iyisin falan demişti:)
ama lafın devamında bu yağ oranına o kadar göbek normal değil diyerek bana bazı prebiyotikler kakalamaya çalıştı.
ben düşermiyim hiç tuzağa,tıkır tıkır işleyen düzenimi hiç bozmam dedim ve almadım

7. mi olmuşuz :26::26::26:

kendimizi o kadar eziklemeyelim bence.
14 takım var

canım senin tartıda da zaman zaman yarım daire yani elektronik olanından yarım sıfır beliriyormu?
benim tartıda o işaret çıktığı anda tartı başka bir boyuta geçiyor.1.6 fazla tartıyor.:26:
tekrar o işaret çıktığında düzeliyor

Son düzenleme:
kızlar yağ oranından bahsetmişsiniz bnmde bisikletim ölçüo ne kadar doğru bilmiorum ama 94 kiloyken yağ oranım %40 tı

canım benim yaptığım yürüyüşler tartıda pek etkili olmuyor ...ama bayağı inceliyorum,eski kıyafetlerin içine girmeye başladım...

canım kürk almışsın sen de hayırlı olsun...
valla reklamsız dolaşmak için bile değer iyi yapmışsın...

ben de karnemi bekliyorum...
püsküüt gelse de yapsa...
1 yıldan fazladır takımlardayım... iki ileri bi geri sonunda kurtuldum yağlarımdan...
inşallah hepinize nasip olur kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…