Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni bu gruba davet etmişsiniz.Teşekkürederim.Ben eminim haftada 5 mesjdan fazla yazarım zaten.Umarım cumaya kilo veririz.

Hoşşgeldiinn.
Günde 5 mesaj cnm. :112: Haftaiçi zorunlu. Puanlama yapıyoruz. Haftaiçi 5 mesajın olmadığı zaman 2 puanın kırılıyor. Haftasonu zorunluluğun yok ama olur da 5 mesaj yazarsan bu sana +2 puan olarak geri dönüyor. :112: Her gün yaptığın sporları da belirtirsen seviniriz. İpo arkadaşımız da sporları not alıyor. :112:

Günaydın canlarım nasılsınız...

Sanırım günaydın evresini geçtim ben. Acaba tünaydın ı yakalayabildim mi. Tünayydınn.

Benim metabolizma yasım gecen sene 31 çıkmıştı
O yüzden bu sene gidip olcturmek istemiyorummmmmmm:18:

Biz ölçtürsek de ölçtürmesek de zaten bir şey değişmiyor cnm. Boş ver, bir şeyleri değiştirdikten sonra ölçtürürsün. :112:

Son düzenleme:
Ecz.cim cavdar ekmegi superrr özellikle halk ekmek olan kepek ekmeginden daha lezzetli birde yine halk ekmeğin tam buğdayını dene o da güzel

Benim bugün midem hiçç iyi değil ya. Bir şey yiyemedim daha. Bir şey yesem hemen çıkartıverecekmişim gibi hissediyorum. :18:

Ohh be, buldum sonunda. Deminden beri mainin kurallarını arıyordum.
İpocm, mainin spor çizelgesi aşağıdaki şekildeydi, istersen sen de faydalanabilirsin bence. :112:

Ystcm, mainin kuralları da aşağıdaki gibiymiş. Hangilerini alıyorsun, belirle de, puanlamalar düzene binsin. :112:

Zubeydecim grubumuza hoş geldin diyor cabalarını bekliyoruz:13::13:
Hoşbuldum.İnşallah sizinle bol bol kilo vercem.

Yanlız benim spora pek vaktim olmuyor.Büyük bi ihtimalle senin kötü öğrencin olcam.

Ecz.cim çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun binden fazla mesajım var hala bilmiyorum

canım alıntı ile cevapla'nın yanında +işaretli bir tuş var ona basıyorsun yani kaç tane alıntı yapıcaksan hepsinin o + işaretli
alıntısına basıyorsun sınırsız:)
en son konuya cevap ver'e basıyorsun:)
bana da eczacı prenses anlatmıştı

oooo pazar günü herkes burda bakıyorumda. maşallah maşalah. havalar soğuyunca kaldınız evde demii sizi sizi
valla çavdar ekmeği beimde hoşuma gidiyor ama uno bu aralar bozdu tadını. çamaşırsuyu gibi metal gibi bir tadı var. yerken zorlanıyorum. halk ekmek daha iyi.
Beni bu gruba davet etmişsiniz.Teşekkürederim.Ben eminim haftada 5 mesjdan fazla yazarım zaten.Umarım cumaya kilo veririz.
hoşgeldin zubus. valla dukanı bilmiyorum ama dukan grubunuda takip etmeni öneririm. bireysel deneyimlerini günlük menülerini filan yazıyorlar. wc problemin için aç karnına ılık su ve 3 tane kuru kaysı ve kaysı form çayını tavsiye ederim. memnun kalanlar var.
canım ilk hafta deneme haftamız olcak bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirirmisin. katılımın yüksek olursa bir sonraki hafta listeye alıcam seni
Günaydın canlarım nasılsınız...
oo hoşgeldin canım.
Sende bizimkileri yıkarsan neden olmasın?
vayyyy taşı koydun gediğine

Bu arada ipocm, sporlara da mı puan versek? Sen ne dersin kaptanım?
evet güzel fikir. spor yapanlara daha doğrusu belirli bir sürenin üstünde spor yapanlara puan verin.
Benim bugün midem hiçç iyi değil ya. Bir şey yiyemedim daha. Bir şey yesem hemen çıkartıverecekmişim gibi hissediyorum. :18:
geçmiş olsun canım üşüttün geliba

canım kurallar uygundur. değişmesini istediğiniz kural varmı arkadaşlar?

Hoşbuldum.İnşallah sizinle bol bol kilo vercem.

Yanlız benim spora pek vaktim olmuyor.Büyük bi ihtimalle senin kötü öğrencin olcam.

Ben de spor konusunda pek iyi sayılmam cnm. Zaten sporları ipo arkadaşımız değerlendiriyor. :112:

Bana da maibeyaz anlatmıştı sağolsun.

Hmm, bir deneyeyim bakalım ben de çavdar ekmeğini.
İpocm, kaptandan da izin çıktı, uygun bir puanlama yaparsın artık sporlara. :112:
Tmm o zaman kaptanım, kuralların mesaj sayısı kısmı bende, spor kısmı ipoda. Gerisi de sende. Sen hepsini toparlayıp haftalık son puanları açıklar, gerekirse saçımızı çekersin. :13:

zübeyde hoş geldin canım

kızlar bayağı kaynatmış pazar pazar
Hoşbuldum.Valla ne kadar aktif olursa o kadar güzel oluyor burası.

Teşekkürederim canım tavsiyelerini yapcam.

Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce 86 kilo ile diyete başladım.En son 80.9gördüm.Tabii 2 gündür homini gırtlak gidiyo.Yarın toparlıycam.Boyum 165cm.35 yaşındayım.menepozum.Buyüzden sanırım yavaş kilo veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…