- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
selam kızlar 2 gündür sıkı bi diyet yapıp 64.4'e düştüm.
bugün sabah kahvaltıda annem vardı,muhabbetle iyi yedik,
kahvaltılık sos falan da getirmiş.
amaan neyse şaka maka gidiyor kilolarda henüz çarpıcı değişimlere geçemedik,
galiba %80 de bırakmıyacam maibeyaz'ı örnek alıp sabır,sabrın sonu selamet diyorum
birazdan bir tanıdığa misafirliğe gidiyorum
Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce 86 kilo ile diyete başladım.En son 80.9gördüm.Tabii 2 gündür homini gırtlak gidiyo.Yarın toparlıycam.Boyum 165cm.35 yaşındayım.menepozum.Buyüzden sanırım yavaş kilo veriyorum.
Benim bugün midem hiçç iyi değil ya. Bir şey yiyemedim daha.Bir şey yesem hemen çıkartıverecekmişim gibi hissediyorum. :18:
Beni bu gruba davet etmişsiniz.Teşekkürederim.Ben eminim haftada 5 mesjdan fazla yazarım zaten.Umarım cumaya kilo veririz.
slm kızlar.iki gündür çok halsizim, bütün kemiklerim ağırıyor.ayağa kalkınca sürekli başım dönüyor(grip olsa gerek)bu yüzden dün giremedim kk ne.bugünkü menüm:sabah: dilim kızarmış ekmek,peynir,zeytin öğlen hiç birşey yemedim iştehım hiç yok zaten.arada elma yedim.
cnm aramıza hoşgeldin...hemen yazdım sporunu tebrik ediorum devamını beklilorum
yazdım cnmm
cnm puanlama değilde ben 1. 2. 3. diye sıralamadan yanayım diğeri bana çok karışık geldi ipin ucunu tutamayabilirim...ama başkası ben tabloyla uğraşırım diyorsa görevimi verebilirim
hoşgeldiiiinnnnnn...bu arada cnm vakit bulamıyorsan bile bir yerden bir yere giderken yürüyüşlerini tempolu yapıp dakika tutarsan ve buraya yazarsan sıralamaya dahil olursun ama tempolu olmak şartıyla
yazdım canım
kızlar yukardada yazdığım gibi yani tablo ve spor çeşitleri ben karıştırırım bence sporun çeşidindense süresi daha önemli o yüzden de yukarda belirttiğim gibi olmasını istiyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
hoşbuldum canım.inşallah hep birlikte vericez bu kiloları.
hoşgeldin aramıza
HOŞBULDUM.hoşgeldin canım
Geçmiş olsun canım.Bencede grip olmuş olabilirsin.Benslm kızlar.iki gündür çok halsizim, bütün kemiklerim ağırıyor.ayağa kalkınca sürekli başım dönüyor(grip olsa gerek)bu yüzden dün giremedim kk ne.bugünkü menüm:sabah: dilim kızarmış ekmek,peynir,zeytin öğlen hiç birşey yemedim iştehım hiç yok zaten.arada elma yedim.
70 kilo olmak istiyorum.inşallah olurum.hafta sonu bayağı abarttım.Bu yüzden menümü yazmadım.Bidaha olmaz söz.zübeyde canım başlangıç kilonu 86 alıyoruz. hedef kilonuda bildirirmisin?
gezin gezin tabi ben burda oğlumla oturuyum dört duvar.
yaa spor yapmıyorum bir süredir iyice tembelliğe verdim diyeceğim ama tembellik değil. adetlerim bitseydi yapcam bişilerde ah bir bitse biri bitiyor öbürü başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?