Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah çocuklarımıza yardım etsin.işleri günden güne zorlaşıyor.hayat çok zor.
ipo kullanıcısından alıntı
Kizlarrr gunaydinnn�nde bugun itibariyle grip olmus bulunmaktayimBademli kurabiyecim 75 cikmissin cnm cok sevindimm..

Kizlarrr bu arada umarim spor yapiosunuzdr cnku yataktan bile takip ediorum sizi
Geçmiş olsun canım.

evet normaldede ben çok az yerim.ama asıl yediklerim abur cubur şeyler.çünkü eşimde çok seviyor ve geç saatte eve geliyor malüm o saatlerde yiyince direk yağ olarak geri geliyor
Zaten bizi mahveden bu akşam yenen abur cuburlar

Canım bilmiyordum.Teşekkürler.Ben yanlışlıkla capslookka basmışım.

ipo kullanıcısından alıntı
Kizlarrr gunaydinnn�nde bugun itibariyle grip olmus bulunmaktayimBademli kurabiyecim 75 cikmissin cnm cok sevindimm..

Kizlarrr bu arada umarim spor yapiosunuzdr cnku yataktan bile takip ediorum sizi
Çok geçmiş olsun canım.

menümü yazayım
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,4 tane zeytin
ara yok
öğle rosto eti(o da neyse öle),yarım kase domates çorba
arada 2 mandalina
1 saat sonra 3 tane ceviz
akşam 3 dilim pizza(yeni yedim.yedikten sonra çok pişman oldum.şimdi yapabileceğim bişey varmı.form çay içimmi

Ben maydonozu tutam tutam yemeklerle yiyodum ama bunuda yapıcam.

çok geçmiş olsun canımvallaha senin görevine sadık olduğun kadar bizde spor yapsak heralde çok çabuk zayıflarız

Kesinlikle katılıyorum. Hatta bunun, tatlıya olan düşkünlüğüm kadar spora da düşkünlüğüm olsa diyetsiz hızlı hızlı zayıflarım ne güzel diye de bir türevini daha yazmak istiyorum.

Cnmcm süper bi şey buu. Hadi gözün aydın. Darısı da bizlerin başına inş. :103:

valla 1i 2 yi bilmem. saçlarınızı çekerim bak ona göre. ayrıca hanımlar kiloları benim yada ekip için vermediğinizi kendinize hatırlatın lütfen lütfen lütfen

Öyle deme kaptanım, kiloları kendimiz için veriyoruz tabii ki ama evde birşey atıştıracak olsam önce kendime bir dur deyip sonra kılıf arayışına giriyorum. Kılıf bulamadıysam, mesela şu anda olduğu gibi tüm öğünlerimi yapmışsam vs yiyemiyorum. Siz olmasanız kılıf kim ben kim. Hıhh.

hah gülldüm valla. benim babamda öğretmendi. bişey sorduğumuzda herkesin annesi babası öğretmen mi yap işte kızım derdi :)

Evt, bu konuda; Mum dibine ışık vermez, Terzi kendi söküğünü dikemez gibi çeşitli miraslarımız mevcut atalarımızdan ki doğruluğunu ben de bizzat yaşadım gördüm.

kız bu nebiçim diyet ne yapcaz senle.
canım sen talasta oturuyodun demi. bende ev arıyorum. 150-200m2 lik bişi. varmı çevrende kulak kabartsan sevinirim.

Ay ama kaptanım sütlü tatlı diye şey etmiştim ben. Olmadı mı?
Tmm cnm, kulağım delik olsun ama benim evden çıktığım mı var ki.

Bence kendi içinde çelişiyor. Mesela salatada limonla birlikte alınmasından kaynaklı gereksiz kılmış maydanozu ama kendi de limonla aldırmış. Ama faydalı mıdır, muhakkak. Maydanoz sonuçta.
Bu arada ystcm, başka topiklerden nasıl alıntı yapıyorsun kuzum?? :44:

Hahh, işte bu konunun açılması süper olmuş. Bugünle yarını da sayim ben, bu haftayı tamamlamış olarak teslim edeyim bayrağı. :112:

ben ananas diyeti uyguluyorum su an sabah sutle yaptim karisimi, arada yarim greyfurt ve bir mandalina yedim, ogle de izgara tavuk, haslanmis brokoli ve yagsiz salata, arada iki galeta

Kaptanımız gözünü o kadar korkuttu mu cnmcm, 2 günde 1 kilo diyetlerine girmişsin?!

İç tatlım, yararı olur, zararı olmaz. :112: Hatta bir kaç da mekik hareketi filan yapsan karşılamaz tabii ki ama hiç yoktan iyidir moduna geçebilirsin bence. :112: Ama daha da önemlisi bir dahaki sefere bugün yaşadığın pişmanlığı hatırlayabilirsin. :)

Kızlar ya, pizza benim de favorilerimden biridir. Bir ara birisi yazmıştı, sanırım gülben ergenin konuğu olan biri diyet pizza tarifi verdi, (yanlış hatırlamıyorsam) 3 dilimi normal pizzanın 1 dilimine denkti diye. Ve hatta ıspanaklı falan olduğunu da söylemişti sanki. Her neyse, özellikle o arkadaşa sesleniyorum. Kimdi o adam? Belki netten buluruz tarifi. Ve ya buna benzer pizza tarifi olan var mı elinde.

kızlarr ben sanırım 15 ocak gibi bodrumda dönücem. o günü sabırsızlıkla bekliorum bu arada yts'cim mşallahhhhhh çok sevndim snin adına yaa mesela diyette 89 - 79 -69 gibi rakamlara gelmek çok moral verici oluyoo

Merhaba kızlar
bu gün giremedim
pazar günü oğlumun 2. Yaş gününü kutluycaz benim paşam yılbaşı çocuğu..
Temizlik yaptım bu gün koltukları halıları sildim adam geldi yemek kahve derken anca fırsat buldum...

Sabah
domates
peynir
çay
2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen
kerviz
4kaşık pilav
akşiam
çorba
2 dilim ekmek
4 kaşık patates yemeği
bugünkü menüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…