gunaydin
bu sabah tartildim 75 kiloyum:) yuppi
Allah çocuklarımıza yardım etsin.işleri günden güne zorlaşıyor.hayat çok zor.Evt bak buna katılıyorum. Hepimize birer tane ayırsan sana kalmazdı zaten.
İkiiizzz, ben de istiyorum o özel mesajdaann.
Ve evt, maydonoz kürünü ben de öğrenmek istiyorum kızlar. Gerçi her sabah tutam tutam yiyorum kahvaltıda ama kürünün farkı ne, öğrenmek lazım.
Cnm benm, otlu ayran dediğin nedir? İlk kez duyuyorum.Hani otlu peynire falan alışmıştık da ayran da garip olmuyor mu? Nasıl bir ot bu?
Yok tatlım, sporları da günlük söylüyoruz hala. Yani mümkün olduğunca. :112: İpo haftalık puanlama yapacak sadece. :112:
Ama ama mesaj sayısı haftalık olursa burda hergün birileri bulunmaz ki. Günlük olmasının sebebi günlük paylaşımı artırmaya çalışmamız.
Ben sanırım haftayı kilo almış olarak tamamlicam. Bugün de 74.8 çıktım.
Ay evt ya. Siz ne hissediyorsunuz çocuklarınıza karşı bilmiyorum ama ben acıyorum işin aslı. :44: Benim de annem sınıf öğretmeni. Bir de özel okulda çalışıyor olunca öğrencilere yüklenenler arttıkça artıyor. Tabii tüm çocuklar bu kulvarda olunca başarılı olmak için hep fazlasını yapmak zorundalar ama bunun sonu yok ki.
İşşşte bu.
Bilemiyorum artık, ne kadar telafi edebileceğine bakar bu iş.
Amanın, çok dikkat et ipocm. Sen lazımsın bize.
Bana dün için 30 dk yürüyüş yazabilirsin tatlım. :112: Dün gideceğim yerin en azından bir kısmını yürüyerek gideyim dedim de ben de şifayı kapıyordum az daha. Geldikten sonra 3 saat ısınmaya uğraştım. :111:
Zaten bizi mahveden bu akşam yenen abur cuburlarevet normaldede ben çok az yerim.ama asıl yediklerim abur cubur şeyler.çünkü eşimde çok seviyor ve geç saatte eve geliyor malüm o saatlerde yiyince direk yağ olarak geri geliyor
selam kızlar valla sabahtan beri açıkta bir türlü yazamadım. bu arada kilo alanın saçını çekeceğim haberiniz olsun. 1 saat tek ayak üstünde ceza ayrıca. veeeee süpriz yapacaktım ama dayanamadım. ben bugün 89.4 çıktım. artık 90 lara veda ettim :) darısı herkese...sanırım bu hafta büyük ödülü ben alacağım :)
o elmalı kurabiye neci??
valla 1i 2 yi bilmem. saçlarınızı çekerim bak ona göre. ayrıca hanımlar kiloları benim yada ekip için vermediğinizi kendinize hatırlatın lütfen lütfen lütfen
valla mai kadar olamasakta. maşallahımız var ekipce. sakın birbirinizi bırakmayın kızlar
zubus canım büyük harfle yazma site yöneticileri tarafından uyarı almanı istemem
hah gülldüm valla. benim babamda öğretmendi. bişey sorduğumuzda herkesin annesi babası öğretmen mi yap işte kızım derdi :)
nereye gidiyon otur oturduğun yerde
hadi hayırlısı bakalım
geçmiş olsun. şu takip işi kadar azimli görmek isteriz seni
kız bu nebiçim diyet ne yapcaz senle.
canım sen talasta oturuyodun demi. bende ev arıyorum. 150-200m2 lik bişi. varmı çevrende kulak kabartsan sevinirim.
biz nedenkendimize önem vermiyoruz bilmem. eşim yoksa ot çöp o an ne varsa. eşim varsa salatasından içecğine kadar ayrıntılı sofra ah biz kadınlar. bazen bayo küpüne batıp ortalıklarda dolanan kadınlara hayranım.
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=1755600
GÜNÜN KÜRÜ
MAYDANOZ KÜRÜ 1
Cilt güzelliği ve vücudu arındırmak için
Saplı olarak 15-16 tane taze maydanozu mutfak robotunuza veya blendırınıza elinizle biraz parçalayıp atınız ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından en erken on dakika önce aç karnına tamamını içiniz. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayınız ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.
MAYDANOZ Kürü 2:
Karaciğer yağlanmasına karşı
Karaciğer yağlanmasına karşı günün kürü sadece onbeş gün uygulanır. Bu küre ilaveten (paralel olarak) aynı günün akşam yemeklerinden iki saat sonra lavanta kürü de uygulanır. Kısaca, onbeş gün boyunca her gün sabahları aç karnına maydanoz-limon, akşam yemeklerinden iki saat sonra da lavanta kürlerinin uygulanması gerekir. Duruma göre ileriki aylarda kür tekrar edilebilir.
İbrahim Saraçoğlu - Maydanoz Kürü - YouTube
ibrahim saraçoğlu
çok geçmiş olsun canımvallaha senin görevine sadık olduğun kadar bizde spor yapsak heralde çok çabuk zayıflarız
selam kızlar valla sabahtan beri açıkta bir türlü yazamadım. bu arada kilo alanın saçını çekeceğim haberiniz olsun. 1 saat tek ayak üstünde ceza ayrıca. veeeee süpriz yapacaktım ama dayanamadım. ben bugün 89.4 çıktım. artık 90 lara veda ettim :) darısı herkese...sanırım bu hafta büyük ödülü ben alacağım :)
valla 1i 2 yi bilmem. saçlarınızı çekerim bak ona göre. ayrıca hanımlar kiloları benim yada ekip için vermediğinizi kendinize hatırlatın lütfen lütfen lütfen
hah gülldüm valla. benim babamda öğretmendi. bişey sorduğumuzda herkesin annesi babası öğretmen mi yap işte kızım derdi :)
kız bu nebiçim diyet ne yapcaz senle.
canım sen talasta oturuyodun demi. bende ev arıyorum. 150-200m2 lik bişi. varmı çevrende kulak kabartsan sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=1755600
GÜNÜN KÜRÜ
MAYDANOZ KÜRÜ 1
Cilt güzelliği ve vücudu arındırmak için
Saplı olarak 15-16 tane taze maydanozu mutfak robotunuza veya blendırınıza elinizle biraz parçalayıp atınız ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından en erken on dakika önce aç karnına tamamını içiniz. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayınız ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.
MAYDANOZ Kürü 2:
Karaciğer yağlanmasına karşı
Karaciğer yağlanmasına karşı günün kürü sadece onbeş gün uygulanır. Bu küre ilaveten (paralel olarak) aynı günün akşam yemeklerinden iki saat sonra lavanta kürü de uygulanır. Kısaca, onbeş gün boyunca her gün sabahları aç karnına maydanoz-limon, akşam yemeklerinden iki saat sonra da lavanta kürlerinin uygulanması gerekir. Duruma göre ileriki aylarda kür tekrar edilebilir.
İbrahim Saraçoğlu - Maydanoz Kürü - YouTube
ibrahim saraçoğlu
DUYURU:
1. kızlar cuma sabah 10a kadar gelemem diyenler yarın bildirimini yapsın lütfen. farklı renkle belirtebilirseniz sevinirim.
2. ecz. bu aralar sınavları varmış sık sık gelip gidemeye bilir. o yüzden mesaj sayma görevini aramızda dönüşümlü yapmaya karar verdim.
a) fatoşcum yazacak bişey bulamıyorum diyorsun mesajları sayabilirmisin?
b) ecntrk canım sadece akşamları gelebiliyorsun ve takım dağılmış oluyor genelde. seni tanıyamadık çok fazla. msj sayma bahanesiyle daha iyi tanırız seni. hemde paylaşımın artar.
c) yeni gelen arkadaşlardan başlayalım katılımı artırmak adına güzel olabilir.
benim önerilerim bunlar. ama en önemlisi 1 madde.
ben ananas diyeti uyguluyorum su an sabah sutle yaptim karisimi, arada yarim greyfurt ve bir mandalina yedim, ogle de izgara tavuk, haslanmis brokoli ve yagsiz salata, arada iki galeta
menümü yazayım
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,4 tane zeytin
ara yok
öğle rosto eti(o da neyse öle),yarım kase domates çorba
arada 2 mandalina
1 saat sonra 3 tane ceviz
akşam 3 dilim pizza(yeni yedim.yedikten sonra çok pişman oldum.şimdi yapabileceğim bişey varmı.form çay içimmi
Kızlar ben de akşama karışık tost yedim.Ve ipocm, senin için de 30 dk yürüyüşüm var şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?