çok yorgunm yatıyorum herkese iyi geceler öptüm hepiciğinizi..
Nil aşağıda ismini görüyorum hosgeldin
çok yorgunm yatıyorum herkese iyi geceler öptüm hepiciğinizi..
Bu arada 5 mesajı tamamladım galiba
Ben yatıyorum iyi geceler yoldaşlarım
ipocum 30 dk leslie yazar mısın bana
pilavakşamki menüm:5 kaşık pirinç pilavı,haşlanmış tavuk,yoğurt
pizzamenümü yazayım
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,4 tane zeytin
ara yok
öğle rosto eti(o da neyse öle),yarım kase domates çorba
arada 2 mandalina
1 saat sonra 3 tane ceviz
akşam 3 dilim pizza(yeni yedim.yedikten sonra çok pişman oldum.şimdi yapabileceğim bişey varmı.form çay içimmi
canım detayları inceleKesinlikle katılıyorum.Hatta bunun, tatlıya olan düşkünlüğüm kadar spora da düşkünlüğüm olsa diyetsiz hızlı hızlı zayıflarım ne güzel diye de bir türevini daha yazmak istiyorum.
ah ahh...
Cnmcm süper bi şey buu. Hadi gözün aydın. Darısı da bizlerin başına inş. :103:
tşk ederim canım
Öyle deme kaptanım, kiloları kendimiz için veriyoruz tabii ki ama evde birşey atıştıracak olsam önce kendime bir dur deyip sonra kılıf arayışına giriyorum.Kılıf bulamadıysam, mesela şu anda olduğu gibi tüm öğünlerimi yapmışsam vs yiyemiyorum. Siz olmasanız kılıf kim ben kim. Hıhh.
ben giydirecek kılıf bulayım canım. dolabında üstüne olmayan kılıflardan başla giymeye.
Evt, bu konuda; Mum dibine ışık vermez, Terzi kendi söküğünü dikemez gibi çeşitli miraslarımız mevcut atalarımızdan ki doğruluğunu ben de bizzat yaşadım gördüm.
Ay ama kaptanım sütlü tatlı diye şey etmiştim ben. Olmadı mı?
Tmm cnm, kulağım delik olsun ama benim evden çıktığım mı var ki.
süt değil sorun olan tatlı kısmı rahatsız ediyor canım
Bence kendi içinde çelişiyor. Mesela salatada limonla birlikte alınmasından kaynaklı gereksiz kılmış maydanozu ama kendi de limonla aldırmış. Ama faydalı mıdır, muhakkak. Maydanoz sonuçta.
Bu arada ystcm, başka topiklerden nasıl alıntı yapıyorsun kuzum?? :44:
kopyala yapıştır yapıyom :) eğer olmuyorsa alıntı yapıyormuş gibi yap. kopyala yapıştır.
Hahh, işte bu konunun açılması süper olmuş.Bugünle yarını da sayim ben, bu haftayı tamamlamış olarak teslim edeyim bayrağı. :112:
sunduğum seçeneklerden birini seç yada takımca oy verelim.
Kaptanımız gözünü o kadar korkuttu mu cnmcm, 2 günde 1 kilo diyetlerine girmişsin?!
ender saraç canım. bende izledim ama sağolsun kocacığımın zap merakına yenik düştümİç tatlım, yararı olur, zararı olmaz. :112: Hatta bir kaç da mekik hareketi filan yapsan karşılamaz tabii ki ama hiç yoktan iyidir moduna geçebilirsin bence. :112: Ama daha da önemlisi bir dahaki sefere bugün yaşadığın pişmanlığı hatırlayabilirsin. :)
Kızlar ya, pizza benim de favorilerimden biridir. Bir ara birisi yazmıştı, sanırım gülben ergenin konuğu olan biri diyet pizza tarifi verdi, (yanlış hatırlamıyorsam) 3 dilimi normal pizzanın 1 dilimine denkti diye. Ve hatta ıspanaklı falan olduğunu da söylemişti sanki.Her neyse, özellikle o arkadaşa sesleniyorum. Kimdi o adam? Belki netten buluruz tarifi. Ve ya buna benzer pizza tarifi olan var mı elinde.
aferinKızlar ben de akşama karışık tost yedim.Ve ipocm, senin için de 30 dk yürüyüşüm var şekerim.
inş. canım görürüm inş.kızlarr ben sanırım 15 ocak gibi bodrumda dönücem. o günü sabırsızlıkla bekliorumbu arada yts'cim mşallahhhhhh çok sevndim snin adına yaa mesela diyette 89 - 79 -69 gibi rakamlara gelmek çok moral verici oluyoo
benimde bugün oğlumun doğum günüydü yanlızdık ve kutlama yapamadıkMerhaba kızlar
bu gün giremedim
pazar günü oğlumun 2. Yaş gününü kutluycaz benim paşam yılbaşı çocuğu..
Temizlik yaptım bu gün koltukları halıları sildim adam geldi yemek kahve derken anca fırsat buldum...
Sevgili kaptanım 8'li kilolara hosgeldin :13:
İnşallah bende birgun kendimi 5'li kilolarda görürüm :26:
Çok özür dilerim.Bu gün yeni ve güzel bi gün olacak inşallah.
İç tatlım, yararı olur, zararı olmaz. :112: Hatta bir kaç da mekik hareketi filan yapsan karşılamaz tabii ki ama hiç yoktan iyidir moduna geçebilirsin bence. :112: Ama daha da önemlisi bir dahaki sefere bugün yaşadığın pişmanlığı hatırlayabilirsin. :)
Kızlar ya, pizza benim de favorilerimden biridir. Bir ara birisi yazmıştı, sanırım gülben ergenin konuğu olan biri diyet pizza tarifi verdi, (yanlış hatırlamıyorsam) 3 dilimi normal pizzanın 1 dilimine denkti diye. Ve hatta ıspanaklı falan olduğunu da söylemişti sanki.Her neyse, özellikle o arkadaşa sesleniyorum. Kimdi o adam? Belki netten buluruz tarifi. Ve ya buna benzer pizza tarifi olan var mı elinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?