Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben kilomu yazdım kaptan..

ananas acayip tok tutuyormuş diyorlar,
ben bir kere yemiştim kavun gibi ama insanın ağzında bi tuhaflık bırakıyor.gene de güzel denemeli bence

ben dün giremedim teknolojim yetersizdi yani bil.yoktu
bugün de eşim bir angarya iş çıkardı,bu soğukta 1 saat yürüyüş yapmış oldum,
ben de üstüste cevap beklemeden alıntısız mesaj yazanlardanım bilmiyordum sitenin bu durumunu

benlik sorun değilde canım hem siz kendi kendinize konuşuyor gibi oluyorsunuz hemde siteden uyarı geliyormuş

***6. TAKIM 237. ETAP ***
fatos0808 (126/
Ecz.imis (74.1/
ikiz81 (60/
heidin ( 65.2/64.3)
ecntrk (65.5/
yst38 (90.9/
ipo (93.1/
nil2908 (65.5/
tahamm(67/

selam
1 saat yürüyüş ipocum
sabah
peynir
2 dilim ekmek
domates
çay
ara
mandalijna
öğlen
çorba
1 dilim ekmek

akşama ıspanak yiycem

Slm kızlaarr. Nasılsınız bakalım bugün? Benim keyfim çok yerinde maş. Eğer dersi de bitirebilirsem daha da yerine gelecek inş. :103:

allah zihin açıklığı versin canım. benimde kardeşimin sınavları başladı hayırlı sonuçlar alırlar inş. öğrenci olmak zor ...

Hemen bugünkü menümü de yazayım, bensiz neler kaynatmışsınız, onlara bakayım.
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 1,5 dilim kepekli ekmek, 3 bıçak ucu zeytin ezmesi, form çayı.
Öğle: Okuldaydım, 1 puğaça ile portakal nektarı.
Akşam: Dolabı elimde başka birşeyle kapatmak için çok çalıştım ama nefsim zeytinden başkasına izin vermedi. Niyeyse zeytine düştüm bugün. Yani akşama da kahvaltı yaptım. Sabahkinin aynısı. Sadece zeytin ezmesi 3 değil 1 bıçak ucu. Bir de +2 zeytinim var.
Şu an tokum ama yine de 1 saatten acıkırsam çorba içmeyi düşünüyorum. Daha geç acıkırsam bugün için şansına küssün sevgili mideciğim. Yarın bildirim var ve benim tartı yine sapıtmış durumda. Sanırım kilo almış olucam ben bu hafta kaptanım. :26: 3 gün sonra da regl olucam zaten.

Bu arada ipocm, senin için de 30 dk yürüyüşüm var bugün. Hem de elimde 2 kg kitapla yazacaktım ama eve gelince dayanamayıp kitapları da tarttım. 5.8 kg çıktılar. Sizin anlicanız kendimi herkül gibi hissediyorum şu an.

Son düzenleme:

Ben de 69 u görür müyüm acaba... :103: Cık, yakın zamanda görmeyeceğim kesin.

Ay ne güzeell. İyi ki doğurdun diyeyim o zaman fatoscum.

Kızlar pc geldi gece 24 olmadan yazayım bari dedim:))

Telaşa gerek yok tatlım. Mainin uygulamasını devam ettiriyorum. Yani gece 24 te değil de sabah 05.00 den kesiyorum günleri. :112:

pilav

pizza

aferin

İvet, hepsini altalta okuyunca farkediliyor anca. Takımcak pek kaçamaklı birgün olmuş.

canım detayları incele

ender saraç canım. bende izledim ama sağolsun kocacığımın zap merakına yenik düştüm

Hmm tmm cnm, sağol. :112:

benimde bugün oğlumun doğum günüydü yanlızdık ve kutlama yapamadık canım pazarteiye kadar izinlisin. ama cuma bildirimini unutma.

Allah bağışlasın tatlım evlatlarınızı.

bu arada arkadaşlar noluyor size. ben çabalayın dedikçe siz gece tostları tatlılar pizzalar? şişmanlama topiğine göndercem sizi...

Kaptanım gece tostu değil o. Akşam 17.00-17.30 arası yedim. :44: Dışardaydım, bulduğum en hafif şeylerden biriydi tost. Evt, kaşarlı yerine karışık yemiş olabilirim ama arasında pek bir fark yok zaten cal olarak. :112:

ben giydirecek kılıf bulayım canım. dolabında üstüne olmayan kılıflardan başla giymeye.

sunduğum seçeneklerden birini seç yada takımca oy verelim.

Oyyh kaptanım, ağır konuştun.
Takımca oy verelim o zaman. :112:

Son düzenleme:

geçmiş olsun ne güzel kutlama var demek

Ay bildirimm. Ne çabuk geçiyor günler ya. 1 hafta oldu mu sahiden. :44:

Çok teşekkür ettim cnm. İnan çok işime yarayacak.

Kararlılığın çok güzel cnm maş.

ananas acayip tok tutuyormuş diyorlar,
ben bir kere yemiştim kavun gibi ama insanın ağzında bi tuhaflık bırakıyor.gene de güzel denemeli bence

Metabolizmayı da hızlandırıyormuş galiba. Ama ben hiç denemedim. Yani çokk uzun zaman önce şekerlemesini tatmıştım, pek hoşuma gitmemişti. Öyle olunca meyvesine hiç yeltenmedim bile.

allah zihin açıklığı versin canım. benimde kardeşimin sınavları başladı hayırlı sonuçlar alırlar inş. öğrenci olmak zor ...

Çok sağol kaptanım. Hangisi kolay ki. Bence annemin işi hala daha zor. E benimle uğraşıyor tabii.

tatlım yazdımm ... bu arada bu hfta ilk sporun mu cnm çnkü listeye yazmamşm bu hafta sni acaba gözümden kaçmış olabilir mi dedimde?

evet canım ilk sporum.daha önce yazmıştım belki gözünden kaçmıştır.bende rejimden sonra bir halsizlik ve baş dönmesi oluyor.tahlillerimi yaptırdım kansızlık var.kan ilacı içemiyorum.o yüzden spor yapamıyorum ama burda yazılanları okuyunca dayanamayıp yaptım dün.

Kan ilacını niye içemiyorsun cnm? Kilo almamak için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…