***6. TAKIM 237. ETAP ***
fatos0808 (126/
Ecz.imis (74.1/
ikiz81 (60/
heidin ( 65.2/64.3)
ecntrk (65.5/
yst38 (90.9/
ipo (93.1/
nil2908 (65.5/
tahamm(67/
yazıyı alıntı yaparak herkes isminin karşısına yarınki kilosunu eklesin biraz olsun yardımı dokunur bana. yarın güzel sonuçlar bekliyorum
ben dün giremedim teknolojim yetersizdi yani bil.yoktu
bugün de eşim bir angarya iş çıkardı,bu soğukta 1 saat yürüyüş yapmış oldum,
ben de üstüste cevap beklemeden alıntısız mesaj yazanlardanım bilmiyordum sitenin bu durumunu
fatos0808 (126/125.5)
Ecz.imis (74.1/
ikiz81 (60/
heidin ( 65.2/64.3)
ecntrk (65.5/
yst38 (90.9/
ipo (93.1/
nil2908 (65.5/
tahamm(67/
kızlarr ben sanırım 15 ocak gibi bodrumda dönücem. o günü sabırsızlıkla bekliorumbu arada yts'cim mşallahhhhhh çok sevndim snin adına yaa mesela diyette 89 - 79 -69 gibi rakamlara gelmek çok moral verici oluyoo
Merhaba kızlar
bu gün giremedim
pazar günü oğlumun 2. Yaş gününü kutluycaz benim paşam yılbaşı çocuğu..
Temizlik yaptım bu gün koltukları halıları sildim adam geldi yemek kahve derken anca fırsat buldum...
Kızlar pc geldi gece 24 olmadan yazayım bari dedim:))
pilav
pizza
aferin
canım detayları incele
ender saraç canım. bende izledim ama sağolsun kocacığımın zap merakına yenik düştüm
benimde bugün oğlumun doğum günüydü yanlızdık ve kutlama yapamadıkcanım pazarteiye kadar izinlisin. ama cuma bildirimini unutma.
bu arada arkadaşlar noluyor size. ben çabalayın dedikçe siz gece tostları tatlılar pizzalar?şişmanlama topiğine göndercem sizi...
ben giydirecek kılıf bulayım canım. dolabında üstüne olmayan kılıflardan başla giymeye.
sunduğum seçeneklerden birini seç yada takımca oy verelim.
günaydın benim tombiş kızlarım çıtır kaptanınız geldi. nasılız bakalım. ben bugün kötü gibiyim. 3 sebebi var. 1. si ellerimde ve yüzümde ağrı veren ödem var. 2. si bugün komşuda gün var ve gitmek zorundayım. 3. sü eşim geldi ufak bir doğum günü yapabiliriz. ama en önemlisi yarın bildirim günü
günaydın benim tombiş kızlarım çıtır kaptanınız geldi. nasılız bakalım. ben bugün kötü gibiyim. 3 sebebi var. 1. si ellerimde ve yüzümde ağrı veren ödem var. 2. si bugün komşuda gün var ve gitmek zorundayım. 3. sü eşim geldi ufak bir doğum günü yapabiliriz. ama en önemlisi yarın bildirim günü
Merhaba herkese ;
Ben pek pizza sevmem ama eşim ne yazık ki dayanamıyor ,evlendikten sonrada çok kilo aldığından dolayı yapımı kolay diyet pizza tarifleri toparlamıştım sağdan soldan en kolayı aşağıda vereceğim tarif ve üzerine ne koyarsanız koyun o kadar güzel bir lezzetki hiç pizza sevmeyen bir insana bile yedirebiliyor kendisini :
Malzemeler :
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Çok az sıvı yağ1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 kahva fincanı kepekli veya çavdar unu
Üzeri için istenilen malzemeler
1 tatlı kaşığı domates salçası / kekik
Hazırlanışı :
Malzemeleri çırpma teliyle iyice karıştırıyoruz, çok yapışık bir hamur elde ediyoruz. Bu hamuru büyük teflon tavanın içerisine yayıyoruz. Tava soğuk olacak, hamuru koyduktan sonra tavanın altı açılır iyice ısındıktan sonra hafif ateşte altı kontrol edilerek pişirilir. İsteyen tavanın tabanına çok az yaz damlatabilir. Hamuru yaydıktan sonra önce salça sosunu ( salça ve kekik ) ardından dilediğiniz malzemeleri koyabilirsiniz. Ben beyaz peynir, ince kıyılmış ıspanak , maydanoz ve ince kıyılmış domates kullanıyorum genelde. siz istediklerinizi kullanabilirsiniz .Afiyet olsun.
selamlar!
ecz.imis valla kaptan gozumu korkutmadi ama korkutsa da hayir demem, zira niyetliyim saglikli sekilde ve kalici olarak zayiflayip koruyacagim
artik bahanelere yer yok
herseyi de yeterince yedim ictim kendi adima
kebabindan tatlisina
ananas diyetinin ikini gunu bugun
bir hafta arayla da uygulayacagim
ilerledikce daha az kilo verebiliyor insan, ananas diyeti boyle iki gunde moral oluyor insana
dolayisiyla;
sabah
2 dilim ananas + 1 su bardagi sut + 2 yemek kasigi yulaf
ara
2 mandalina
yedim.
sevgiler ve hepimize basarilar
sıkıntıları yemek çözmüyor arkadaslar
kendimizi sevelim ve ona iyi bakalim
ananas acayip tok tutuyormuş diyorlar,
ben bir kere yemiştim kavun gibi ama insanın ağzında bi tuhaflık bırakıyor.gene de güzel denemeli bence
allah zihin açıklığı versin canım. benimde kardeşimin sınavları başladı hayırlı sonuçlar alırlar inş. öğrenci olmak zor ...
tatlım yazdımm ... bu arada bu hfta ilk sporun mu cnm çnkü listeye yazmamşm bu hafta sni acaba gözümden kaçmış olabilir mi dedimde?
fatos0808 (126/
Ecz.imis (74.1/
ikiz81 (60/
heidin ( 65.2/64.3)
ecntrk (65.5/
yst38 (90.9/
ipo (93.1/
nil2908 (65.5/ 64.5)
tahamm(67/
evet canım ilk sporum.daha önce yazmıştım belki gözünden kaçmıştır.bende rejimden sonra bir halsizlik ve baş dönmesi oluyor.tahlillerimi yaptırdım kansızlık var.kan ilacı içemiyorum.o yüzden spor yapamıyorum ama burda yazılanları okuyunca dayanamayıp yaptım dün.
Slm kızlaarr.Nasılsınız bakalım bugün? Benim keyfim çok yerinde maş. Eğer dersi de bitirebilirsem daha da yerine gelecek inş. :103:
kan ilacını niye içemiyorsun cnm? Kilo almamak için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?