Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde 1. sınıfta kızım var.Bizde ödev yapıyoruz.diğer kızımda 3.sınıfta.Bizde ödev hiç bitmiyor.Performans falan

benim kızım 4. sınıfta
bu sene performans ödevini eve vermiyorlar,malzemeleri getirin deyip okulda yaptırıyorlar.
biraz stres üzerimizden kalktı böylece.
küçük kızımda 5 yaşında

ya genel olarak bakıyorum da sanki siz çok az yiyorsunuz ya da brn fazla yiyorum??
ama ben daha önce diyetisyenin verdigi menülere benzer yiyorum
o zaman da uydugum surece veriyordum kilo
neyse su bir haftam dolsun bakalim

aslında her kesin bünyesi farklıdır.uzmanlar ne diyor sık ve az yiyin.Daha çabuk kilo veriliyor o zaman

bugünkü menüm sabah:menemen,1 dilim kepek ekmeği,peynir,öğlen:sadece elma yedim akşam:4 kaşık bulgur oilavı,2 kaşık kurufasülye,yoğurt

Slm kızlar gunaydinlarrrr
Yine kimsecikler yok burda aksam bayağı kaynatmissiniz
Bir ben denk gelmiyorum
Bugün pc yok giremeyeceğim puanımı silmeyin
Yarın telafi ederim

Kizlarrr gunaydinnn…bnde bugun itibariyle grip olmus bulunmaktayimBademli kurabiyecim 75 cikmissin cnm cok sevindimm..

Kizlarrr bu arada umarim spor yapiosunuzdr cnku yataktan bile takip ediorum sizi

Slm kızlaarr. Ben dün yoktum gene. Bu hafta böyle olacak galiba, bir var bir yok. Malum haftaya finallerim başlıyo. :18: Maş döktürmüşsünüz siz. Oku oku bitmeyecek sayfalar uzanıyor önümde. Neyse başlıyorum. :112:

Son düzenleme:

Salatalığı yemeye çalışıyorum sürekli zaten cnm. Kahvaltının sonunda midemi doldursun da kendimi çokk yemiş hissedim diye kandırmaca oynuyoruz onunla.

1. Iıı.. Şeyy.. Evt.. Sabah sabah kabak tatlısı yedim. Ama zaten sabah dediğim 7-8 falan değil, saat 10 u geçiyordu ve uyanalı da epey olmuştu. Haliyle midem o moda girmişti yani, görünce dayanamadım, dayanamayınca da kahvaltı yapmadım ben de.
2. Evt, sadece kabak tatlısı yedim yine. Yani karnım çok acıkmamıştı zaten, ben de yemek hakkımı kabak tatlısında kullandım.
3. Sabahkinin 2. tabağı cnm. Sabah ve akşam birer dilim yani.
4. Aslında onlar sadece bisküviyi getirmişlerdi çayın yanına. Ben de ev ark ım seviyo diye çikolatayı kaptım getirdim. Küçükken o şekilde yerdim çikolatayı, çok da severdim. Ama valla benim yemek gibi bir niyetim yoktu, sadece ark için getirmiştim. Ama annesi uzatınca elini havada bırakamadım tabii.

maşallah canım sendeki bu azmin yarsı yok bende valla. gözümde büyüyor.

Benim de benim de.

ayy ne güzel karne, duygulandım valla,
buraya yapıştırdığın için teşekkürler yst :)

Evt ya, ben deçokk sevdim karneyi. Hayırlı olsun maicm. Ama unutma bizi, uğra arada, tmm?

Ne güzel cnm ya. E 7 kg verdin heidin maş, boru mu. Ben geçtiğimiz haziranda hatta temmuzda 70-71 kg dım. O zamandan beride adam akıllı alışveriş yapmadım. Dolayısıyla dolabımdaki her şey bana uzun bir müddet daha dar geleceğe benziyor.

neyse son olarak bir soğuk espri yapayım:

0, 8'e demişki:
-- hangi diyeti yaptısan belin çok incelmiş maş :)

Nasıl yapıyosun .maydanoz kürünü?

Bak sen o baklavaları bide yedinmi.Hiçmi biz aklına gelmedik.Hepimize 1 tane ayırsan sana kalmazdı.

Banada özelden yazarmısın .Merakettim.

Evt bak buna katılıyorum. Hepimize birer tane ayırsan sana kalmazdı zaten.

İkiiizzz, ben de istiyorum o özel mesajdaann.
Ve evt, maydonoz kürünü ben de öğrenmek istiyorum kızlar. Gerçi her sabah tutam tutam yiyorum kahvaltıda ama kürünün farkı ne, öğrenmek lazım.

Cnm benm, otlu ayran dediğin nedir? İlk kez duyuyorum. Hani otlu peynire falan alışmıştık da ayran da garip olmuyor mu? Nasıl bir ot bu?

bende hergün yarım veya 1 saat yürüyorum ama artık haftalık söyliycez herhalde:
şu mesajlarıda günde 5 değil de, haftada 20 olucak şekilde mi yapsanız melekler...
benimki bir fikir sadece

Yok tatlım, sporları da günlük söylüyoruz hala. Yani mümkün olduğunca. :112: İpo haftalık puanlama yapacak sadece. :112:
Ama ama mesaj sayısı haftalık olursa burda hergün birileri bulunmaz ki. Günlük olmasının sebebi günlük paylaşımı artırmaya çalışmamız.

ben de çok faydası oluyor,
yst bu hafta yüksek performans bekliyor kızlar nolcak bakalım 1'er kilo 1'er kilo
hadi bakalım pambık eller cebe ha ha :-D

Ben sanırım haftayı kilo almış olarak tamamlicam. Bugün de 74.8 çıktım.

Benimde 1. sınıfta kızım var.Bizde ödev yapıyoruz.diğer kızımda 3.sınıfta.Bizde ödev hiç bitmiyor.Performans falan

Ay evt ya. Siz ne hissediyorsunuz çocuklarınıza karşı bilmiyorum ama ben acıyorum işin aslı. :44: Benim de annem sınıf öğretmeni. Bir de özel okulda çalışıyor olunca öğrencilere yüklenenler arttıkça artıyor. Tabii tüm çocuklar bu kulvarda olunca başarılı olmak için hep fazlasını yapmak zorundalar ama bunun sonu yok ki.

aa öylemi...:26:ama ben 58 olmadan ayrılmayacağım...

İşşşte bu.

Slm kızlar gunaydinlarrrr
Yine kimsecikler yok burda aksam bayağı kaynatmissiniz
Bir ben denk gelmiyorum
Bugün pc yok giremeyeceğim puanımı silmeyin
Yarın telafi ederim

Bilemiyorum artık, ne kadar telafi edebileceğine bakar bu iş.

Kizlarrr gunaydinnn…bnde bugun itibariyle grip olmus bulunmaktayimBademli kurabiyecim 75 cikmissin cnm cok sevindimm..

Kizlarrr bu arada umarim spor yapiosunuzdr cnku yataktan bile takip ediorum sizi

Amanın, çok dikkat et ipocm. Sen lazımsın bize.
Bana dün için 30 dk yürüyüş yazabilirsin tatlım. :112: Dün gideceğim yerin en azından bir kısmını yürüyerek gideyim dedim de ben de şifayı kapıyordum az daha. Geldikten sonra 3 saat ısınmaya uğraştım. :111:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…