Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar, menüm;
Sabah: 2 kk peynir, 4 zeytin, 1.5 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, yeşillik, form çayı.
Sonrasında da 1 kase sakızlı muhallebi.
Henüz bu kadar, akşama da hafif geçmeye çalışicam inş ki muhallebiyi telafi edebileyim. :44:

selam canım,allah kolaylık versin....

selam ecz.imis,
otlu ayran diye kisaca yazdim ama sosa da gordugum bir icecekti
soyle ki,
salatalik ve cesitli yesillikler (hangisini istersen nane, maydonoz, roka, ispanak, tere, kereviz yapragi, feslegen, dereotu ne severden iste ama nane bol olsun ki icerken ferahlik veriyor)
iste bunlari once rondodan gecirip ya da ufak ufak dograyip sonra yogurt, su ve tuz katarak blender dan geciriyorum
nefis bir icecek
kocam da benimle birlikte basladi da sikilmasin diye boyle atraksiyonlar yapiyorum:)
yoksa kendim olsam doldururum yesilligi tabaga yanina da yogurt oh misler gibi yerim

selam canım,allah kolaylık versin....

Sağol tatlım.

Hmm, anladım cnm. Ben süt ve süt ürünleri(yoğurt, ayran, peynir... ne bulursam.) aşığıyımdır da merak ettim o yüzden. Sağol bilgi için. :112:

Kizlarrr gunaydinnn�nde bugun itibariyle grip olmus bulunmaktayimBademli kurabiyecim 75 cikmissin cnm cok sevindimm..

Kizlarrr bu arada umarim spor yapiosunuzdr cnku yataktan bile takip ediorum sizi

çok geçmiş olsun canımvallaha senin görevine sadık olduğun kadar bizde spor yapsak heralde çok çabuk zayıflarız

selam kızlar valla sabahtan beri açıkta bir türlü yazamadım. bu arada kilo alanın saçını çekeceğim haberiniz olsun. 1 saat tek ayak üstünde ceza ayrıca. veeeee süpriz yapacaktım ama dayanamadım. ben bugün 89.4 çıktım. artık 90 lara veda ettim :) darısı herkese...sanırım bu hafta büyük ödülü ben alacağım :)
2.öğün:1 kase yoğurtlu çorba
ceviz
3.öğün:1tabak kuru fasulye
semizotlu cacık
1 elmalı kurabiye
o elmalı kurabiye neci??

ben de çok faydası oluyor,
yst bu hafta yüksek performans bekliyor kızlar nolcak bakalım 1'er kilo 1'er kilo
hadi bakalım pambık eller cebe ha ha :-D
valla 1i 2 yi bilmem. saçlarınızı çekerim bak ona göre. ayrıca hanımlar kiloları benim yada ekip için vermediğinizi kendinize hatırlatın lütfen lütfen lütfen
ben 72 ile başladım 64 lerdeyim
Grupta güzel kilo verdim,normalde bu kadar veremezdim bırakır kaçardım
ama burda hemen yakalıyorlar ensenden.güzel oluyor çok :)
valla mai kadar olamasakta. maşallahımız var ekipce. sakın birbirinizi bırakmayın kızlar
İPO CUM MERHABA.aMA BEN ÇIKMAK ZORUNDAYIM.hepinize iyi geceler
zubus canım büyük harfle yazma site yöneticileri tarafından uyarı almanı istemem
üfff!aynısıda bizde var.çok zor ya ama sen şanslıymışsın eşin öğretmenmiş
hah gülldüm valla. benim babamda öğretmendi. bişey sorduğumuzda herkesin annesi babası öğretmen mi yap işte kızım derdi :)
aa öylemi...:26:ama ben 58 olmadan ayrılmayacağım...
nereye gidiyon otur oturduğun yerde
gunaydin
bu sabah tartildim 75 kiloyum:) yuppi
hadi hayırlısı bakalım
Kizlarrr gunaydinnn…bnde bugun itibariyle grip olmus bulunmaktayimBademli kurabiyecim 75 cikmissin cnm cok sevindimm..

Kizlarrr bu arada umarim spor yapiosunuzdr cnku yataktan bile takip ediorum sizi
geçmiş olsun. şu takip işi kadar azimli görmek isteriz seni
kız bu nebiçim diyet ne yapcaz senle.
canım sen talasta oturuyodun demi. bende ev arıyorum. 150-200m2 lik bişi. varmı çevrende kulak kabartsan sevinirim.
biz nedenkendimize önem vermiyoruz bilmem. eşim yoksa ot çöp o an ne varsa. eşim varsa salatasından içecğine kadar ayrıntılı sofra ah biz kadınlar. bazen bayo küpüne batıp ortalıklarda dolanan kadınlara hayranım.

bir sorum var
maydonoz kuru nasil birseydir
tarifini alabilir miyim ve ne zaman ne kadar aliniyor vs

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=1755600

GÜNÜN KÜRÜ
MAYDANOZ KÜRÜ 1
Cilt güzelliği ve vücudu arındırmak için
Saplı olarak 15-16 tane taze maydanozu mutfak robotunuza veya blendırınıza elinizle biraz parçalayıp atınız ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından en erken on dakika önce aç karnına tamamını içiniz. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayınız ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.

MAYDANOZ Kürü 2:
Karaciğer yağlanmasına karşı
Karaciğer yağlanmasına karşı günün kürü sadece onbeş gün uygulanır. Bu küre ilaveten (paralel olarak) aynı günün akşam yemeklerinden iki saat sonra lavanta kürü de uygulanır. Kısaca, onbeş gün boyunca her gün sabahları aç karnına maydanoz-limon, akşam yemeklerinden iki saat sonra da lavanta kürlerinin uygulanması gerekir. Duruma göre ileriki aylarda kür tekrar edilebilir.
İbrahim Saraçoğlu - Maydanoz Kürü - YouTube
ibrahim saraçoğlu

tebrikler canım,
yok kilo almam ama vermeye söz vermiyorum..ben elimden geleni yapıyorum ama bakalım..
yok canım hedefime ulaşana kadar burdayım..

DUYURU:
1. kızlar cuma sabah 10a kadar gelemem diyenler yarın bildirimini yapsın lütfen. farklı renkle belirtebilirseniz sevinirim.
2. ecz. bu aralar sınavları varmış sık sık gelip gidemeye bilir. o yüzden mesaj sayma görevini aramızda dönüşümlü yapmaya karar verdim.
a) fatoşcum yazacak bişey bulamıyorum diyorsun mesajları sayabilirmisin?
b) ecntrk canım sadece akşamları gelebiliyorsun ve takım dağılmış oluyor genelde. seni tanıyamadık çok fazla. msj sayma bahanesiyle daha iyi tanırız seni. hemde paylaşımın artar.
c) yeni gelen arkadaşlardan başlayalım katılımı artırmak adına güzel olabilir.
benim önerilerim bunlar. ama en önemlisi 1 madde.

selamlar,
yst38 valla ben seviyorum aslinda yesillikleri, yogurdu vs sade yemeyi
tebrik eden arkadaslara tesekkurler, daha yolun basindayiz bakalim

arkadaslar dikkat! bu ananas diyeti ve iki gunde en az bir kilo, bilemedin yarim kilo kesin veriliyor. diyetisyen vermisti ve ise yariyor ama surekli degil iki gun uygulaniyor sadece. haftada bir falan tekrarlanabilir.

sabah
- 2 dilim ananas + 1 su bardaği süt / yoğurt + 2 yemek kaşığı yulaf
ara
- 1 porsiyon meyve
öğle
- 100 gr ızgara / haşlanmış / buharda pişmiş tavuk / et / balık ya da 2 dilim peynir ya da 2 yumurta
- ızgara / haşlanmış / buharda pismis sebze
- yesillik / yagsiz salata
ara
- 3 diyet biskuvi ya da 2 galeta
akşam
- 2 dilim ananas + 1 su bardaği süt / yoğurt + 2 yemek kaşığı yulaf
ara
- 1 porsiyon meyve

ben ananas diyeti uyguluyorum su an sabah sutle yaptim karisimi, arada yarim greyfurt ve bir mandalina yedim, ogle de izgara tavuk, haslanmis brokoli ve yagsiz salata, arada iki galeta

yts38 ne alensin canım ya yazılarını okuyup okuyup gülüyorumne güzel bir motive etme haliinşallah senin bu mot6ivasyonunla birlikte yağlarımızda eriyecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…