Kan ilacını niye içemiyorsun cnm? Kilo almamak için mi?
kan ilacı kilomu yapıyor ki,aksine kansızlık olunca kilo vermek güçleşir diye biliyorumda..:26:bende kullanıyorumda..
allah bozmasın keyfini canım
kan ilacı kilomu yapıyor ki,aksine kansızlık olunca kilo vermek güçleşir diye biliyorumda..:26:bende kullanıyorumda..
evet bencede güçleştiriyor çünkü hareketlerin sınırlanıyor.ayağa bile kalkamıyorsun hareketsiz kalıncada kilo vermen güçleşiyor
allerjin mi var kan ilacına kullanamıyorsun...:26:
alınca direk çıkarıyorum canım.o yüzden dışarıda satılan portakal tadında olan ilaçlardan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı.umarım onları içebilirim
aslında hiç bir ilacı içemiyorum direk yuttuğum gibi çıkarıyorum.tadlarından dolayı midemi bulandırıyorlar
Tadını almana fırsat bırakmadan yutmanı öneririm. :112: Zor biliyorum ama, insan bir süre sonra otomatiğe bağlıyor. :) Ben yeşilçay kapsülü içiyorum. İlk zamanlar alırken tüm bitkiyi genzimde kokusuyla tadıyla hissetmiştim, bir de sabah aç karnına alıyor olunca hiç hoşuma gitmedi bu durum tabii. Ama kendimi o kısma kapattım şu an. Hiç bir şey hissetmeden yutabiliyorum artık.
işte tam orda zorlanıyorum tatlım.çiğnemeden yutamıyanlardanımyada iyice küçük kırıp bol suyla yutuyorum ama nafile tadı dilime yapışıyor adeta
Bende modelistim.Kızlarrrr gunaydinnn :) bnde bugun babaneme geri donuorum belki dha duzenli yiyebilirim gerci farkettiyseniz bi kac gndr menumu yazmadim cnku berbatti yazamadim yani yuzum yoktu.
Birde boncuk mu yapiosun demissin evt cnm taki tasarimcisiyim
Telefndn giripte yazabilmek cok zorms yaaaa
Tarif için çok teşekkürederim.mutlaka deniycem.Merhaba herkese ;
Ben pek pizza sevmem ama eşim ne yazık ki dayanamıyor ,evlendikten sonrada çok kilo aldığından dolayı yapımı kolay diyet pizza tarifleri toparlamıştım sağdan soldan en kolayı aşağıda vereceğim tarif ve üzerine ne koyarsanız koyun o kadar güzel bir lezzetki hiç pizza sevmeyen bir insana bile yedirebiliyor kendisini :
Malzemeler :
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Çok az sıvı yağ1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 kahva fincanı kepekli veya çavdar unu
Üzeri için istenilen malzemeler
1 tatlı kaşığı domates salçası / kekik
Hazırlanışı :
Malzemeleri çırpma teliyle iyice karıştırıyoruz, çok yapışık bir hamur elde ediyoruz. Bu hamuru büyük teflon tavanın içerisine yayıyoruz. Tava soğuk olacak, hamuru koyduktan sonra tavanın altı açılır iyice ısındıktan sonra hafif ateşte altı kontrol edilerek pişirilir. İsteyen tavanın tabanına çok az yaz damlatabilir. Hamuru yaydıktan sonra önce salça sosunu ( salça ve kekik ) ardından dilediğiniz malzemeleri koyabilirsiniz. Ben beyaz peynir, ince kıyılmış ıspanak , maydanoz ve ince kıyılmış domates kullanıyorum genelde. siz istediklerinizi kullanabilirsiniz .Afiyet olsun.
ben geçen cuma 80.8 dim.Bu sabah pizalardan 81 oldum.Sanırım yarın yine aynı çıkarım.kurabiyeciğim ve zubus sizde yarın bildiriminizi yapın. takım içi değerlendirmesi için
yarın 10 u 1 geçe listeleri kapatıyorum haberiniz olsun...
Akşam dimi.
naber arkadaşlar
akşam yemeğimizi yedik yrım saat oldu ıspanak yedim 4 kaşık 4 kaşıkta makarna
oğlumla oturuyoruz pizzayı bende deniyeceğim
kızzlaarrr kilo verenleriniz çizelgelerini değiştirsin bu bende bi takıntıı bugün bunu anladım
bnde menümü yazıyimmm...
sbh:1 yumurta,yarım simit,1 çay ( az şekerli),keçi peyniri kk kadar
öğlenilav ve sarımsaklı yoğurt
ara:1 kase cips ( testere filmini izliyo olmasaydım tamamını yerdim sanırım )
akşam:tavuk göğüs 1 tane,2 kaşık pilav
spor:yoooookkkk :2:
o cips ne öyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?