Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kan ilacı kilomu yapıyor ki,aksine kansızlık olunca kilo vermek güçleşir diye biliyorumda..:26:bende kullanıyorumda..

evet bencede güçleştiriyor çünkü hareketlerin sınırlanıyor.ayağa bile kalkamıyorsun hareketsiz kalıncada kilo vermen güçleşiyor

allah bozmasın keyfini canım

Amin cnm, hiçbirimizinkini inş.

kan ilacı kilomu yapıyor ki,aksine kansızlık olunca kilo vermek güçleşir diye biliyorumda..:26:bende kullanıyorumda..

Kilo yapıyor derken direkt öyle bir etkisi yok tatlım. Ama iştah açar, dolayısıyla kullananların çoğu kilo alır. Sen zaten diyet yapıyorsun.

bugünkü menüm sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin,çay öğlen:1 tane mercimek köftesi akşam:2 tabak sebze çorbası,1 dilim kepek ekmeği

alınca direk çıkarıyorum canım.o yüzden dışarıda satılan portakal tadında olan ilaçlardan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı.umarım onları içebilirim

Anladım cnm, inş. :) Ama bence pekmez içmeyi falan da ihmal etme. Evt kalorili bir besin ama besleyici değeri çok daha yüksek. Özellikle de kansızlık çekiyorsan. :112:

aslında hiç bir ilacı içemiyorum direk yuttuğum gibi çıkarıyorum.tadlarından dolayı midemi bulandırıyorlar

Tadını almana fırsat bırakmadan yutmanı öneririm. :112: Zor biliyorum ama, insan bir süre sonra otomatiğe bağlıyor. :) Ben yeşilçay kapsülü içiyorum. İlk zamanlar alırken tüm bitkiyi genzimde kokusuyla tadıyla hissetmiştim, bir de sabah aç karnına alıyor olunca hiç hoşuma gitmedi bu durum tabii. Ama kendimi o kısma kapattım şu an. Hiç bir şey hissetmeden yutabiliyorum artık.

işte tam orda zorlanıyorum tatlım.çiğnemeden yutamıyanlardanımyada iyice küçük kırıp bol suyla yutuyorum ama nafile tadı dilime yapışıyor adeta

Bende modelistim.
Tarif için çok teşekkürederim.mutlaka deniycem.
kurabiyeciğim ve zubus sizde yarın bildiriminizi yapın. takım içi değerlendirmesi için
ben geçen cuma 80.8 dim.Bu sabah pizalardan 81 oldum.Sanırım yarın yine aynı çıkarım.
yarın 10 u 1 geçe listeleri kapatıyorum haberiniz olsun...

Akşam dimi.

naber arkadaşlar
akşam yemeğimizi yedik yrım saat oldu ıspanak yedim 4 kaşık 4 kaşıkta makarna
oğlumla oturuyoruz pizzayı bende deniyeceğim

***6. TAKIM 237. ETAP ***
fatos0808 (126/
Ecz.imis (74.1/
ikiz81 (60/
heidin ( 65.2/64.3)
ecntrk (65.5/
yst38 (90.9/
ipo (93.1/92.5)
nil2908 (65.5/ 64.5)
tahamm(67/

bende yazdımmmm ama sanki almaya başlıycam gibi hissediorum yarın biraz yürüyüş yapiim diorum ( 1 günde ne faydası olucaksa )
bende spor listesini yarın akşam açıklıycam arkidişler haberiniz olsun...yarın ki sporlarınız yeni haftaya dahil olucak

Ben sabah giremeye bilirim.Ozaman yazim kilomu 80.8kg

Bu günki listem
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,1 tutam maydanoz
ara yok
öğle mercimek çorbası,2 kaşık susuz taze fasulye,1 dilim börek
arada 2 tane altınbaşak
1saat sonra 1 elma
akşam 4 kaşık haşlanmış az yağda kavrulmuş tavuk,1 tutam maydanoz
1 kupa 5i1 yerde
1,5lt su

kızzlaarrr kilo verenleriniz çizelgelerini değiştirsin bu bende bi takıntıı bugün bunu anladım

bnde menümü yazıyimmm...

sbh:1 yumurta,yarım simit,1 çay ( az şekerli),keçi peyniri kk kadar

öğlenilav ve sarımsaklı yoğurt

ara:1 kase cips ( testere filmini izliyo olmasaydım tamamını yerdim sanırım )

akşam:tavuk göğüs 1 tane,2 kaşık pilav

spor:yoooookkkk :2:

o cips ne öyle......

iyi geceler:)
ananasin tadini cok seviyorum
şeftaliye biraz benziyor ve hem etli hem sulu
şimdi gelelim acı gerçeklere..
ananas diyetine uygun olarak tam tavuklari izgaraya koyacaktim ki esim geldi ve bir is icin cikmak zorunda kaldik. hemen iki galeta aldim yanima ac kalmamak icin yedim.
sonra aksama dogru kuzu sis yedim, bunda sorun yok ama yaninda yarim lavas da yedim.
sonra eve gelince sadece 1 mandalina yedim ananas yemedim artik.
yani alti ustu iki gunluk diyeti bi tam uygulayamadim ama neyse, yine de sabaha bisiler eksik cikar umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…