Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

düzenlemeleri yaptım kızlar kurabiyeciğim önemli değil dediğin için tekrar değerlendirmemiştim.

Yaa, bunlar çokk güzelleeerr.

bu arada yarin aksam icin planlariniz nedir:)
yilbasi gecesi serbest miyiz:)

Ben ders çalışıcam. ama zaten haftasonu tatlışım, serbestiz yani. :13:

EVEEETT. HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUNN KIZLAARR. YENİ YILDA YENİ UMUTLARA DAHA İNCE İNŞŞ.

Vaayy kaptanımm, süpersinn.

Bu arada kaptanım, benim izin durumum için ne düşündün? Cumaları bildirime geleyim mi yoksa 2 hafta izinli mi sayacaksın??
Not: Kaptanımm nolur gelim mi bildirimlere, umudum yok ama yine de taçlarda gözüm kaldı, şansımı deneyeyim hiç olmazsa.

ya su icmeye alisinca surekli iciyorum ve ornegin 2-3 saat su icemezsem de hemen acikiyorum canim bisiler istiyor ama sik araliklarla su icersem acikmiyorum

Evt, aynı şey benim için de geçerli. Yanımda sürekli dolu bir su bardağı bulundurunca cnm aralarda bir şey istemiyor, sadece yemek saatleri acıkıyorum.

Bu arada mesaj sayılarını saymaya devam edecek kişiyi de belirlememiz gerekiyor. Herkese duyrulur. :112:

Son düzenleme:

hımm mecbur koşmuyorum ama merhaba demeye gelirsen seviniriz. tamam 2 hafta cumaları bekliyorum amaaaaa haftaya cumaya 1 gr bile alsan izinli sayrım ona göre...

kızlar aklıma bişey geldi. hani okulda yeni yıl çekilişi yapılır ya. bizde aramızda yeni yıl çekilişi yapalım ve kim denk gelirse karşımızdakine resim olarak hediyesini gönderelim burdan. olurmu. pazartesi hediyeleşme günümüz olsun. cevap bekliyorum. (bu yıl başka türlü hediye alamayacağım için ((

sadece resim mı?
Olurrrrrrrr bana kim çıkarsa pırlanta seti benden

bu arada ben hiç menü paylaşmadığımı fark ettimdünkü menüyü yazayım hemen
sabah: domatesli biberli ve kıymalı yumurta kızarma tereyağlı
domates, biber, salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir, çay, 2-3 zeytin, biraz ceviz
öğlen komşuda oturma vardı:1yk patates salatası, 1 yk fasülye turşusu kavurması, 3 tane kara lahana sarması, eve gelince 2 kaşık yoğurt
akşam: şehriye çorbası, yeşil mercimekli bulgur pilavı, salata, yoğurt
her öğünden önce 1 bardak lahana suyu
2 lt ye yakın su

ben hediyeleşme listesi yapayım onaylayın o zaman
fatos0808>Ecz.imis
Ecz.imis>heidin
heidin>yst38
yst38>ipo
ipo>nil2908
nil2908>tahamm
taham>bademlikurabiye
bademlikurabiye>zubus
zubus>İkiz81
ikiz81>fatos0808
bu şekilde arkadaşlar. hepinizin katılımını bekliyorum. diyet dışında değişiklikte olmuş olur.
bu arada duyuru. tüm takımlar arasında yapılan listede ilk 3 e girene 5 puan daha ekleyeceğim.

hımm mecbur koşmuyorum ama merhaba demeye gelirsen seviniriz. tamam 2 hafta cumaları bekliyorum amaaaaa haftaya cumaya 1 gr bile alsan izinli sayrım ona göre...

Anlaştık kaptanım, umarım şişliğim inmiş olur o zamana. :112:

bu hediyeleri ben daha goremedim hala iphone dan giriyorum:)

Görsen bir güzel taçlar ki, parıl parıl parıldıyorlar.

Olur kaptanım. Pzt akşamına uğramaya çılışırım o zaman.

Haftaya birincilik tacı benim olmali

Cok beğendim lütfen herkes pasta börek yesin bu hafta

sadece resim mı?
Olurrrrrrrr bana kim çıkarsa pırlanta seti benden

Uyar kaptanım. Şimdi ben heidin e alıyorum, fatos da bana alıyor di mi, doğru anlamış mıyım?

evet canım doğru anlamışın. demek herhes pasta börek yesin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…