kilo birincisi bademli kurabiye
Eki Görüntüle 317752
hem spor hemde mesaj paylaşımında gösterdiği katkıdan dolayıda .....
ikiz81 bu hediyeyi veriyorum.
Eki Görüntüle 317754
taçlar haftaya yeni sahiplerine devredilcektir.
kilo birincisi bademli kurabiye
Eki Görüntüle 317752
hem spor hemde mesaj paylaşımında gösterdiği katkıdan dolayıda .....
ikiz81 bu hediyeyi veriyorum.
Eki Görüntüle 317754
taçlar haftaya yeni sahiplerine devredilcektir.
bu arada yarin aksam icin planlariniz nedir:)
yilbasi gecesi serbest miyiz:)
Eki Görüntüle 317758
nice yıllara
önümüzdeki hafta yeni bir yıla başlıyoruz
fatos0808 10
Ecz.imis 10
heidin 10
yst38 10
ipo 10
nil2908 10
tahamm 10
bademlikurabiye 15
zubus 10
İkiz81 15
paylaşım ve spordan dolayı ve ayrıca en çok kilo veren olarak 5 er puan ekledim. (tabloyu eklemeyi unutmuşum)
bu haftaki başarılarıda göz önüne alarak eksileri görmezden gelerek. başlangıç tablosunu bu şekilde düzeltiyorum.
arkadaşlar yeni yılda yeni bir kadın bekliyorum sizden hepinize iyi yıllar.
ya su icmeye alisinca surekli iciyorum ve ornegin 2-3 saat su icemezsem de hemen acikiyorum canim bisiler istiyor ama sik araliklarla su icersem acikmiyorum
Bu arada kaptanım, benim izin durumum için ne düşündün? Cumaları bildirime geleyim mi yoksa 2 hafta izinli mi sayacaksın??
Not: Kaptanımm nolur gelim mi bildirimlere, umudum yok ama yine de taçlarda gözüm kaldı, şansımı deneyeyim hiç olmazsa.
kızlar aklıma bişey geldi. hani okulda yeni yıl çekilişi yapılır ya. bizde aramızda yeni yıl çekilişi yapalım ve kim denk gelirse karşımızdakine resim olarak hediyesini gönderelim burdan. olurmu. pazartesi hediyeleşme günümüz olsun. cevap bekliyorum. (bu yıl başka türlü hediye alamayacağım için((
hımm mecbur koşmuyorum ama merhaba demeye gelirsen seviniriz. tamam 2 hafta cumaları bekliyorum amaaaaa haftaya cumaya 1 gr bile alsan izinli sayrım ona göre...
bu hediyeleri ben daha goremedim hala iphone dan giriyorum:)
kızlar aklıma bişey geldi. hani okulda yeni yıl çekilişi yapılır ya. bizde aramızda yeni yıl çekilişi yapalım ve kim denk gelirse karşımızdakine resim olarak hediyesini gönderelim burdan. olurmu. pazartesi hediyeleşme günümüz olsun. cevap bekliyorum. (bu yıl başka türlü hediye alamayacağım için((
Haftaya birincilik tacı benim olmali
Cok beğendim lütfen herkes pasta börek yesin bu hafta
sadece resim mı?
Olurrrrrrrr bana kim çıkarsa pırlanta seti benden
ben hediyeleşme listesi yapayım onaylayın o zaman
fatos0808>Ecz.imis
Ecz.imis>heidin
heidin>yst38
yst38>ipo
ipo>nil2908
nil2908>tahamm
taham>bademlikurabiye
bademlikurabiye>zubus
zubus>İkiz81
ikiz81>fatos0808
bu şekilde arkadaşlar. hepinizin katılımını bekliyorum. diyet dışında değişiklikte olmuş olur.
bu arada duyuru. tüm takımlar arasında yapılan listede ilk 3 e girene 5 puan daha ekleyeceğim.
Anlaştık kaptanım, umarım şişliğim inmiş olur o zamana. :112:
Görsen bir güzel taçlar ki, parıl parıl parıldıyorlar.
Olur kaptanım.Pzt akşamına uğramaya çılışırım o zaman.
Uyar kaptanım.Şimdi ben heidin e alıyorum, fatos da bana alıyor di mi, doğru anlamış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?