Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şimdiden biz kutlayalım iyiki doğmuş::)))nice mutlu yaşlara

çıtamız yükselmiş.hadi kızlar biraz daha gayret

kaptancım diskalifiye olmuşum ama sana durumları yazmıştım sadece menü paylaşabilirim diye. bugün hamilelik testlerim vardı sonrası hüsran psikolojim bozuktu kötüydüm yani. ne kilo ne başka bişey aklıma gelmedi yalan değil. bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum çünkü. 3 gündür bununla uğraşıyorum. bazı özel problemlerimde vardı. biliyorum yine kimse yazmaz bana sanal ortam rahat oluruz aslında diğer topiklerde herkesle tanımadan kanka oldum ama burada kendimi yabancı gibi hissediyorum yazıyorum kimse tınmıyor bile ben ne yapabilirim kimse bişey yazmadan kendi kendime msj yazamam ki ben. bu hafta için izin isteyim diye düşünmedimde değil çünkü aklımda hep bebek vardı acabamı diye şimdi bende üzüldüm ama ne yapabilirim? herkes anlar beni belki yani öyle umuyorum. tartılamayı unutmuşum zaten şimdi tartılmıştım topiğe bakayım dedim kilo da vermişim. spor olayına gelince çalışıyorum ben vaktim yok yapamıyorum. yine de herşey için teşekkürler... hoşçakalın

canım başka bölümlerde çok güzel paylaşımların va. sen siteye uğramadın bile. özel durumun için bildirimde bulunsaydın izin verirdim. bak şuan nasıl açıktan yazıyorsun ve burdaki herkes bayan seni anlar. bu hafta boyunca sadece 1 paylaşımın oldu. ben yorum yazdım senin mesajjına sen benim hangi mesajıma yorum yazdın? neyse sende kendine iyi bak allah kolaylık versin

zubus merhaba iyiyim sen nasilsin?
yesil cay iciyorum simdi:)
bu arada ya benim kocam da yapiyor ya diyet, afedersiniz kabizlik sorunu olustu sizin bi tavsiyeniz var mi
ben onlem olarak sabahlari grceden suda bekletilmis kuru kayisi verdim bi de yesil cay iste baska ne yapilabilir

Merhabalar, mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yoluyla cevap veremedim. Ben de aranıza gelmiş bulunmaktayım an itibariyle, keyifli paylaşımlar ^.^

yok hayır sadece perşembe ve cuma yazmadım bildirim

Ben öyle durumlarda sinameki çayı kullanıyorum, kuru kayısıdan daha etkili oldu bana. Bir süre sonra vücut kuru kayısıya alışıyor mudur nedir işlevini yitiriyor :) Yalnız şöyle birşey de okumuştum, uzun süre sinameki kullanılırsa kesildiğinde bağırsaklar kuru kalıyormuş bu sebeple ona da çok alıştırmamak lazım bünyeyi.

bugünkü menüm sabah:1kase nesvit ve süt öğlen 1 kase yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği akşam:2 adet dolma,3 kaşık makarna

Benden günah gitti yazıyorum;

Sabah
2 ince dilim buğday ekmeğinin arasına yarım yağlı çok ince beyaz peynir (30g anca olmuştur). Yanına 2 küçük salatalık

Ara
Yeşil elma

Öğlen
Küçük bir tabağa yarısı bulgur pilavı yarısı taze fasulye, sonra doymadım 1 paket de altınbaşak kraker yedim.

Ara
1 ince dilim buğday ekmeği yanına 1 tane üçgen beyaz peynir 1 tane labne (20g) yanına da 20 tane çiğ kavrulmamış fıstık 10 tane tuzsuz çiğ badem. 1 bardak ayran (200ml).

Akşam
Yine küçük bir tabağa yarısı bulgur pilavı yarısı taze fasulye, ayrı bir kasede salata yaptım 1 tatlı kaşığı zeytin yağı, sirke, limon ve nar ekşisiyle süsledim. 1 ince dilim buğday ekmeği, 30g erzincan tulumu, 2 çorba kaşığı salça.

Spor olarak da

800cal sabah cardiodan yaktım, 1 saat yoga yaptım, 6 saat de dışarda ordan oraya koşturdum, alışveriş yaptım hiç oturmadım ama 6 saat boyunca ayaktaydım.

Neyse ama iştahım git gide kapanıyor, en azından canım tatlı istemedi bugün yemekten sonra çok ilginç bi şekilde. Üstelik kahve dünyasından yılbaşı için badem ezmeli çikolatalardan aldım ve eti cicibebe de mevcut ama çok ilginç ilk defa canım istemedi yoruldum ondan mı acaba :))

Teşekkürlerr

Ben de menümü yazmak istiyorum ama utandım şimdi, çok yemişim Ama çok da hareket ettim bugün, kurtarır mı acaba

hoşgeldin ivrin. bize kendinden bahsedermisin? başlangıç kilon ve varmak istediğin kilo.
diyetini paylaşmanda sorun yok paylaşki hatalarında sana yardımcı olalım. en fazla saçını çekeriz.
bu arada günlük 5 mesaj zorunluluğu var canım. cuma günü en geç sabah 10 a kadar bildirim yapıyoruz. ilk hafta genel listeye girmiyorsun paylaşımını görcez. ama cuma günü kilonu bildir mutlaka. ayrıca yapma imkanın varsa haftada en az 4 saat spor yapmanı isteyeceğiz.
takımda 10 dan başlayıp puanlama yapıyoruz. eksik mesajda kilo alımlarında puan düşüyor
zamanla anlarsın. hafta sonu msj mecburiyeti yok. ama gelirsen arada sohbetlerde oluyor.

Hoşbuldum ^.^ Şu an 52.1kg'yum (sabah tartıldığımda), 45kg olmak istiyorum. Yazın ulaşabilmiştim bu kiloya 55kgdan. Hem de sadece 30dk hareket ederek ama çok bilinçsizce ve çok düşük kalorili bir beslenme düzenim vardı. Sonbahar dönemiyle üzerimdeki çalışma koşullarının getirdiği sorumluluklar arttı, stres arttı, ve zaten 6 aydır amenore durumundayım, yemeğe verdim kendimi. Özellikle geceleri 6-7 paket çikolata yedim. Yemeklerden hemen sonra eti tutku gibi içi bayan şeyleri bile löp löp yiyebiliyordum. Ki normalde şekerle aram hiç yoktur. Stresten herhalde çünkü hormonal değerlerim çok normal çıktı, ultrason temiz vs. Yine de buna rağmen ilk ay kilom hiç değişmedi. Sonra sonra almaya başladım ve 53ü de görünce paçalarım tutuştu. O kadar uğraşıp verdiğim kilolar gerisin geri gelince moralim bozuldu yine yedim. Bi de etraftan a zayıfsın iyi olur ye gibi tuhaf cümleler gelince dozunu kaçırdım. Tek başına yapılcak iş dğeil, onu çok iyi anladım :)

Neyse, her gün düzenli spor yaparım yüksek tempoda ama pis boğazıma çözüm bulamadım tek başıma :/ Çok fazla karbonhidrat tüketiyorum gibi geliyor. Ama işte tatlı yeme isteğini bastırıyım derken karboya yüklendim sanırım. Ama yavaş yavaş rayına oturcağını düşünüyorum. Yazın bilinçsizce beslenmemin cezasını şimdi çekiyorum

kızlar bu arada ben mezuniyet kilolarınızı bilmiyorum. benim için hedef kilolarınızı güncellerseniz sevinirim.

kızlar bu arada ben mezuniyet kilolarınızı bilmiyorum. benim için hedef kilolarınızı güncellerseniz sevinirim.

Kaptanim bnm hedef kilom 70 veya 68di tam hatrlamiorum ama bn onu 65e indrmek istemistim maiden ama bosverel demisti simdi onu 65 yapabilirmyZzzzzz

Kızlar sporlarinizi yazdm…ikizcim cnm sormussun her cuma yeni hafta baslangici olarak aliorum yani bugunki sporlarimizi yeniye ekliorum.

Bu arada bnde nasil olduysa 1 saat yurudum :))

Menum
Sbh:yumurta,krem peynir,tam bgdy ekmegi 1dilim,3dlm sucuk

Oglen:fajita etli,yarim dilim pasta

Aksam:2 yumurta sahanda 1 dilim ekmek

Su:1lt

Sspor:1saat yuruuyus

Nilcim sna yilbasi hediyeni verebilmem icin blgsyrdn girmem gerekio yrn girince yolliycm tatlm …

Ecz.imiscim bu arada ajandayi kullanmana 1 gun kaldıı… bnmse 15 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…