cikolata istegiiiiii
bi kez aklima girdi mi aklimdan cikmiyor ne yapsam??
şimdiden biz kutlayalım iyiki doğmuş::)))nice mutlu yaşlarakızlar haftasonu oğlumun doğumgünü var o yüzden giremiyom pek temzilkik hazırlık
1 saat yürüyüş ipocum eklersin
sabah
tostyedim
domates
arada
1 portakal
öğlen
ıspanak yedim
1 dilim ekmek
alşam
çorba 2 kepçe salata
cuma yarışmasında 5. olmuşuz kızlar. hadi bakalım. geçen hafta 7. dik. bu hafta 2 sıra yukarı çıktık. ecntrk olmasa eminim ortalamamız daha iyi olacaktı ama. neyse artık. onun yerine yeni birini bulalım ve bol paylaşımı olsun
başarılar canım
evet canım bakalım neler olucak,beraber kilo alıyormuşuz bir de ;-)
bu hafta sen de güzel vermişsin işte, bir de korkuyordun..
kaptancım diskalifiye olmuşumama sana durumları yazmıştım sadece menü paylaşabilirim diye. bugün hamilelik testlerim vardı sonrası hüsran psikolojim bozuktu kötüydüm yani. ne kilo ne başka bişey aklıma gelmedi yalan değil. bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum çünkü. 3 gündür bununla uğraşıyorum. bazı özel problemlerimde vardı. biliyorum yine kimse yazmaz bana sanal ortam rahat oluruz aslında diğer topiklerde herkesle tanımadan kanka oldum ama burada kendimi yabancı gibi hissediyorum yazıyorum kimse tınmıyor bile ben ne yapabilirim kimse bişey yazmadan kendi kendime msj yazamam ki ben. bu hafta için izin isteyim diye düşünmedimde değil çünkü aklımda hep bebek vardı acabamı diye şimdi bende üzüldüm ama ne yapabilirim? herkes anlar beni belki yani öyle umuyorum. tartılamayı unutmuşum zaten şimdi tartılmıştım topiğe bakayım dedim kilo da vermişim. spor olayına gelince çalışıyorum ben vaktim yok yapamıyorum. yine de herşey için teşekkürler... hoşçakalın
yok hayır sadece perşembe ve cuma yazmadım bildirimcanım başka bölümlerde çok güzel paylaşımların va. sen siteye uğramadın bile. özel durumun için bildirimde bulunsaydın izin verirdim. bak şuan nasıl açıktan yazıyorsun ve burdaki herkes bayan seni anlar. bu hafta boyunca sadece 1 paylaşımın oldu. ben yorum yazdım senin mesajjına sen benim hangi mesajıma yorum yazdın? neyse sende kendine iyi bak allah kolaylık versin
zubus merhaba iyiyim sen nasilsin?
yesil cay iciyorum simdi:)
bu arada ya benim kocam da yapiyor ya diyet, afedersiniz kabizlik sorunu olustu sizin bi tavsiyeniz var mi
ben onlem olarak sabahlari grceden suda bekletilmis kuru kayisi verdim bi de yesil cay iste baska ne yapilabilir
Merhabalar, mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yoluyla cevap veremedim. Ben de aranıza gelmiş bulunmaktayım an itibariyle, keyifli paylaşımlar ^.^
hoşgeldin
Teşekkürlerr
Ben de menümü yazmak istiyorum ama utandım şimdi, çok yemişimAma çok da hareket ettim bugün, kurtarır mı acaba
hoşgeldin ivrin. bize kendinden bahsedermisin? başlangıç kilon ve varmak istediğin kilo.
diyetini paylaşmanda sorun yok paylaşki hatalarında sana yardımcı olalım. en fazla saçını çekeriz.
bu arada günlük 5 mesaj zorunluluğu var canım. cuma günü en geç sabah 10 a kadar bildirim yapıyoruz. ilk hafta genel listeye girmiyorsun paylaşımını görcez. ama cuma günü kilonu bildir mutlaka. ayrıca yapma imkanın varsa haftada en az 4 saat spor yapmanı isteyeceğiz.
takımda 10 dan başlayıp puanlama yapıyoruz. eksik mesajda kilo alımlarında puan düşüyor
zamanla anlarsın. hafta sonu msj mecburiyeti yok. ama gelirsen arada sohbetlerde oluyor.
kızlar bu arada ben mezuniyet kilolarınızı bilmiyorum. benim için hedef kilolarınızı güncellerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?