Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maicim hoşşgeldiinn. Hazır gelmişken benim hedef kiloya ne demiştik, hatırlıyor musun??
[Kaçırdım galiba ya. :/ ]

Son düzenleme:
selam kızlar...
herkesin yeni yılı kutlu olsun.....
inşallah herkes 2012 de fazla kilocuklarından kurtulur... (diyet topiğindede başka ne dilenir dimi)

58 demişsin canım hedef...
hatta 228. etapta 78 ile başlamışsın takıma 76.2 bildirim yapmışsın...belki lazım olur diye ekliyim didim..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar...
herkesin yeni yılı kutlu olsun.....
inşallah herkes 2012 de fazla kilocuklarından kurtulur... (diyet topiğindede başka ne dilenir dimi)

Aaamiinn aaminnn.

58 demişsin canım hedef...
hatta 228. etapta 78 ile başlamışsın takıma 76.2 bildirim yapmışsın...belki lazım olur diye ekliyim didim..

Sağol tatlışımm.

Ystcm, benim hedef kilom 58 miş.

kızlaaar günaydınnnnnnnn...herkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorumm

ben dün 35 dkika yürüyüş yaptım hediye almaya giderken yalnız bşr hafta önce fln giyebildiğim elbisem dün gece girmedi ilginç kilo verdiğim halde...tartıldımda yani kilo almamışım ilginççç

bu aradaaaaa büyük haberrrrrrrrr 16 ocak'a bilet aldım sabahın körü dönüoruzzzzzzz bodrumaaaaaaaaaaaaaa

ama ajandamın ilk 15 günü ziyan olucak ya ona üzüldüm...çnkü eve döndüğümden itibaren kullanıcam yaa:124::122::132:

yeni yılın ilk gününde merhabalar!
dün sabah bakmıştım 74 kiloydum, bugün baktım 74,4. neyse 400 gr'la kurtarmışız yılbaşını.
aynen devam.

Ben dun bayagi bi goturdum, hizimi kesemeyip bugun branchta da goturdum :)) Aksama sadece corba artik napalim :/

Ben de doktora ogrencisiyim, yas 24, bekarim, yarismaya katiliyo gibi oldu :) sevgilim amerikalara gitti İste ben de doktorayi tamamlayip gidicem kismetse.

Aslinda aburcubur faslim lisedeyken kapanmisti ama kapandigini sanmisim herhalde Ufff artik yiyip yiyp pisman da olmuyorum Dun ama kendimi cikolata kutusuna daldirirken frenledim kahve dunyasinin badem ezmeli cikolatalarindan almis bizim arkadaslar 4 tane goturdum ama temiz, kutu bitenilirdi de neyseki kilolarin hesabini vercegim aklima gelince durdum Ama elmali-tarcinli- zencefilli kurabiye de almislar, onlardan da gitti lop lop. Yeni yila da patates salatasi yiyerek girdim yaaa Allahim noolur butun yilim yiyerek gecmesin

Hayatım biryerde okumuştum.Bu hazır gıdaların içine konulan bir madde insan beyninde bi noktayı uyarıp yediğin şey kötü bile olsa çok güzel hissi veriyomuş.

o madddenin ismi monosodyum glutamat sanırım ve birçok şeyin içinde var

Kızlar ya, resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Yüklemek istediğimiz resmin boyutları ne olmalı ki??

canımcım sen beceremediysen ben nasıl becericem bilmiyorum.
çok eskiden yapabiliyordum ama şimdi sistem değişmiş herhalde,bi bakalım

sadece 8:30 da 4 kestane yedim...

taş gibi bir irade diye buna denir

Valla kızlar akşam kuruyemişi götürdüm.
şimdi form çay içiyorum.İşe yararmı ki?

canım kuruyemişten bişey olmaz cips,pasta v.s. olmadıkça...:13:
yani nispeten daha masum

Yeni yila da patates salatasi yiyerek girdim yaaa Allahim noolur butun yilim yiyerek gecmesin

benim de canım bir süredir patates salatası istiyordu,
bugün yaptım,çok severim ama miktarını eskisi gibi abartmamaya çalıştım tabi :)

bu arada hoşgeldin ivrin

monosodyum glutamat evet evet adı buydu.
azcık bisküvi pastasıda yedim.

Bu günki menüm
sabah kk lor peyniri,1 tane sucuklu yumurta ,1 tutam maydanoz,4 yeşil zeytin
arada 3 tane günkurusu kayısı
öğle karnıbaharı haşladım üzerine sarmısaklı yoğurt döktüm kırmızı biber döktüm yedim
arada ilknurun karışım çayı
akşam haşlanmış karnıbahar ,sarmısaklı yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği
1,5 lt su

Kızlar bişey diycem.Dün akşam güzelce giyinmişim herkez beni görünce şaşırdı.Aaaaa ne kadar kilo verm,işsin dediler.Acayip sevindim ha.Valla çok motive edici oluyo.

Nilcim sna yilbasi hediyeni verebilmem icin blgsyrdn girmem gerekio yrn girince yolliycm tatlm �

Ecz.imiscim bu arada ajandayi kullanmana 1 gun kaldıı�bnmse 15 gun

canım ya kusura bakmayın özürdilerim.malum 2 çocuk annesi olunca sorunlar hiç bitmiyor.ama çekilişi bile görmedim.çok teşekkür ederim.bu arada geç oldu ama herkese bol sağlıklı,mutlu ve bol huzurlu yıllarrrrr

dünkü menüm sabah:1 bardak çay,zeytin ,peynir, öğlen:3 adet çiğ köfte,marul, akşam:1 kase çorba,balık,1 dilim ekmek.
1 saat tempolu yürüyüşşşşş

bugünkü menüm sabah:1 bardak çay,1 dilim kepek ekmeği,zeytin,kaşarlı yumurta öğlen:1 küçük kase sütlaç akşam:dayanamadım veee 2 küçük kase sütlaç.dün bile bozmadım rejimi ama bugün dayanamadım sütlaca
1,5 saat tempolu yürüyüş

benim de canım bir süredir patates salatası istiyordu,
bugün yaptım,çok severim ama miktarını eskisi gibi abartmamaya çalıştım tabi :)

bu arada hoşgeldin ivrin

Hoşbuldum ^.^ Patates salatasına nar ekşisi de çok güzel gidiyor yahu!

Ben 1kg almışım :'( Ama salıvermedim hemen toparlıycam cumaya kadar.

Kahvaltı:
1 ıspanaklı börek, 1kk keçi peniri, 1/2 kk kaşar peynir, 1.5 dilim buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 bandırmalık tahin, elmalı kurabiye.

Öğlen:
Birşey yemedim, sabahla öğleni bir yaptım.

Akşam:
Bir kase mercimek çorbası, salata, 4 tane mercimekli köfte

Ara:

6 tane kestane

Vallahi yarın tatlıyı kesicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…