Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim:13::13:

Ender sarac tatlı kriziniz geldiginde yeşil elma yiyip sonrasında naneli macunla dişlerinizi fırçalayin demişti

Birde tarcin seker istegini azaltıyormuş doktorum öyle demistin

Hosgeldin canim:13::13:

Ender sarac tatlı kriziniz geldiginde yeşil elma yiyip sonrasında naneli macunla dişlerinizi fırçalayin demişti

Birde tarcin seker istegini azaltıyormuş doktorum öyle demistin

Evet sorma ya içim dışım yeşil elma oldu ama düzenli yiyince etkili, iş ki Özsüt'ün, Liva'nın önünden ya da herhangi bir marketin aburcubur reonundan geçmeyelim Gerçi şunu fark ettim mesela doğru düzgün bir şekilde oturup bir pastanede sütlü tatlı yediniz o zaman yetiyor ama o aburcubura dadandın mı onun sonu yok. Nasıl bir şey ki bu böyle, o da şeker o da şeker anlamadım valla :S

Bir de tatlım tarçın acıktırmıyor muydu ya?

günaydın...........
sabah: sabah:1 yumurtadan kaşarlı omlet
6 zeytin
biraz peynir
fındık-badem
1 kayısı
omega-3

Canım bende çok kötü oluyorum.Kayısıyı banada önerdiler ama bende acayip gaz yapıyor başkada birişe yaramıyor.Yeşil çay ilk günlerde iyiydi sanırım bünyem onada alıştı.Birde sandaloz sakızı diye bişey varmış.Ondan aldım aktardan ondan çiğniyorum.Ama sanırım bu işin çözümü spor yapmak.

Hayatım biryerde okumuştum.Bu hazır gıdaların içine konulan bir madde insan beyninde bi noktayı uyarıp yediğin şey kötü bile olsa çok güzel hissi veriyomuş.

BU GÜNKİ MENÜM
sabah 3 dilim salatalık,1 dilim kaşar,1 dilim çavdar ekmeği,1 lokma simit
ara yok
öğle kabak yemeği,3 kaşık makarna
ara 3 kayısı
aksam fazla yememeye çalışcam.
1lt su

öğlen:kuru fasulye
ceviz
akşam:az tavuklu ali nazik(uydurdum)
sonra daha birşey yermiyim bilmiyorum...

başarılar canım

Sağol tatlım. :18:

Merhabalar, mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yoluyla cevap veremedim. Ben de aranıza gelmiş bulunmaktayım an itibariyle, keyifli paylaşımlar ^.^

Hoşgeldiiinn.

Cnmcm, kendi adıma cvp verecek olursam ben zaten menülere pek yorum yapamıyorum. Yani sadece menünü paylaşınca bence çok da yorum gelmemesi normal. Kişisel algılamasaymışın keşke. Hayatındaki sorunların da bir an önce yoluna girer inş. Kendine çokk iyi bak.

Ahh o tatlı yeme isteği. Ben başa çıkamıyorum, sen çıkabilenlerden olursun umarım. :112: Ama menünde karbonhidrattan çok protein dikkatimi çekti benim, peynirlerle. Onlara da bir gözat istersen. :112:

kızlar bu arada ben mezuniyet kilolarınızı bilmiyorum. benim için hedef kilolarınızı güncellerseniz sevinirim.

Cnm benim giriş kilom 78di. Girerken gösterdiğim hedef 62 ydi. Sonra 58 oldu, sonra 56. Mai hangisini almıştır hedef kilo olarak bilemiyorum açıkçası, hatırlamıyorum. :44:

Nilcim sna yilbasi hediyeni verebilmem icin blgsyrdn girmem gerekio yrn girince yolliycm tatlm …

Ecz.imiscim bu arada ajandayi kullanmana 1 gun kaldıı… bnmse 15 gun

Eveeet, yarın başlıyorum inş kullanmaya. Ben de sana hatırlatacaktım, girerken aklımda o vardı, sen yazmışsın zaten. Senin niye 15 günün var? Bodrumda mı ki ajandan? İst e geldikten sonra aldın diye anlamıştım ben oysa. Neyse, geçen bir 15 gün olsun.

İyisi mi marketlerdeki abur cubur reyonuna hiç girmemek. Eve girmeyince midene de girmiyor. (Tabii eve girme zorunluluğu yoksa) :112: Hatta bazen canın bir şeyler istiyor, debeleniyorsun, tüm çekmecelere göz atıyorsun ama cıkk, yiyecek bir abur cubur bulamıyorsun. Sen evli misin? Kaç yaşındasın? Kısaca bahsetsene hayatından. :112:

Tarçın da gaza iyi geliyor. Aklınızda bulunsun. :112:

Deme! Bi de herseyin icine cikolata koyuyolar artik, o da cok bagimlilik yapiyor ya.

Çikolata bammbaşka bir boyut zaten. Onu diğerleriyle karıştırmayalım lütfen.

Son düzenleme:
Kızlar ya, resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Yüklemek istediğimiz resmin boyutları ne olmalı ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…