kızlar bu arada ben mezuniyet kilolarınızı bilmiyorum. benim için hedef kilolarınızı güncellerseniz sevinirim.
Hoşbuldum ^.^ Şu an 52.1kg'yum (sabah tartıldığımda), 45kg olmak istiyorum. Yazın ulaşabilmiştim bu kiloya 55kgdan. Hem de sadece 30dk hareket ederek ama çok bilinçsizce ve çok düşük kalorili bir beslenme düzenim vardı. Sonbahar dönemiyle üzerimdeki çalışma koşullarının getirdiği sorumluluklar arttı, stres arttı, ve zaten 6 aydır amenore durumundayım, yemeğe verdim kendimi. Özellikle geceleri 6-7 paket çikolata yedim. Yemeklerden hemen sonra eti tutku gibi içi bayan şeyleri bile löp löp yiyebiliyordum. Ki normalde şekerle aram hiç yoktur. Stresten herhalde çünkü hormonal değerlerim çok normal çıktı, ultrason temiz vs. Yine de buna rağmen ilk ay kilom hiç değişmedi. Sonra sonra almaya başladım ve 53ü de görünce paçalarım tutuştu. O kadar uğraşıp verdiğim kilolar gerisin geri gelince moralim bozuldu yine yedim. Bi de etraftan a zayıfsın iyi olur ye gibi tuhaf cümleler gelince dozunu kaçırdım. Tek başına yapılcak iş dğeil, onu çok iyi anladım :)
Neyse, her gün düzenli spor yaparım yüksek tempoda ama pis boğazıma çözüm bulamadım tek başıma :/ Çok fazla karbonhidrat tüketiyorum gibi geliyor. Ama işte tatlı yeme isteğini bastırıyım derken karboya yüklendim sanırım. Ama yavaş yavaş rayına oturcağını düşünüyorum. Yazın bilinçsizce beslenmemin cezasını şimdi çekiyorum
Nilcim sna yilbasi hediyeni verebilmem icin blgsyrdn girmem gerekio yrn girince yolliycm tatlm
Ecz.imiscim bu arada ajandayi kullanmana 1 gun kaldıı bnmse 15 gun
İpocum çekiliş yapildimi
Kac sayfa geriden başladım okumaya ben niye gormedim
kızlar bu arada ben mezuniyet kilolarınızı bilmiyorum. benim için hedef kilolarınızı güncellerseniz sevinirim.
Hosgeldin canim:13::13:
Ender sarac tatlı kriziniz geldiginde yeşil elma yiyip sonrasında naneli macunla dişlerinizi fırçalayin demişti
Birde tarcin seker istegini azaltıyormuş doktorum öyle demistin
Canım bende çok kötü oluyorum.Kayısıyı banada önerdiler ama bende acayip gaz yapıyor başkada birişe yaramıyor.Yeşil çay ilk günlerde iyiydi sanırım bünyem onada alıştı.Birde sandaloz sakızı diye bişey varmış.Ondan aldım aktardan ondan çiğniyorum.Ama sanırım bu işin çözümü spor yapmak.zubus merhaba iyiyim sen nasilsin?
yesil cay iciyorum simdi:)
bu arada ya benim kocam da yapiyor ya diyet, afedersiniz kabizlik sorunu olustu sizin bi tavsiyeniz var mi
ben onlem olarak sabahlari grceden suda bekletilmis kuru kayisi verdim bi de yesil cay iste baska ne yapilabilir
Evet sorma ya içim dışım yeşil elma oldu ama düzenli yiyince etkili, iş ki Özsüt'ün, Liva'nın önünden ya da herhangi bir marketin aburcubur reonundan geçmeyelimGerçi şunu fark ettim mesela doğru düzgün bir şekilde oturup bir pastanede sütlü tatlı yediniz o zaman yetiyor ama o aburcubura dadandın mı onun sonu yok. Nasıl bir şey ki bu böyle, o da şeker o da şeker anlamadım valla :S
Bir de tatlım tarçın acıktırmıyor muydu ya?
Hayatım biryerde okumuştum.Bu hazır gıdaların içine konulan bir madde insan beyninde bi noktayı uyarıp yediğin şey kötü bile olsa çok güzel hissi veriyomuş.
başarılar canım
Merhabalar, mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yoluyla cevap veremedim. Ben de aranıza gelmiş bulunmaktayım an itibariyle, keyifli paylaşımlar ^.^
kaptancım diskalifiye olmuşumama sana durumları yazmıştım sadece menü paylaşabilirim diye. bugün hamilelik testlerim vardı sonrası hüsran psikolojim bozuktu kötüydüm yani. ne kilo ne başka bişey aklıma gelmedi yalan değil. bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum çünkü. 3 gündür bununla uğraşıyorum. bazı özel problemlerimde vardı. biliyorum yine kimse yazmaz bana sanal ortam rahat oluruz aslında diğer topiklerde herkesle tanımadan kanka oldum ama burada kendimi yabancı gibi hissediyorum yazıyorum kimse tınmıyor bile ben ne yapabilirim kimse bişey yazmadan kendi kendime msj yazamam ki ben. bu hafta için izin isteyim diye düşünmedimde değil çünkü aklımda hep bebek vardı acabamı diye şimdi bende üzüldüm ama ne yapabilirim? herkes anlar beni belki yani öyle umuyorum. tartılamayı unutmuşum zaten şimdi tartılmıştım topiğe bakayım dedim kilo da vermişim. spor olayına gelince çalışıyorum ben vaktim yok yapamıyorum. yine de herşey için teşekkürler... hoşçakalın
Hoşbuldum ^.^ Şu an 52.1kg'yum (sabah tartıldığımda), 45kg olmak istiyorum. Yazın ulaşabilmiştim bu kiloya 55kgdan. Hem de sadece 30dk hareket ederek ama çok bilinçsizce ve çok düşük kalorili bir beslenme düzenim vardı. Sonbahar dönemiyle üzerimdeki çalışma koşullarının getirdiği sorumluluklar arttı, stres arttı, ve zaten 6 aydır amenore durumundayım, yemeğe verdim kendimi. Özellikle geceleri 6-7 paket çikolata yedim. Yemeklerden hemen sonra eti tutku gibi içi bayan şeyleri bile löp löp yiyebiliyordum. Ki normalde şekerle aram hiç yoktur. Stresten herhalde çünkü hormonal değerlerim çok normal çıktı, ultrason temiz vs. Yine de buna rağmen ilk ay kilom hiç değişmedi. Sonra sonra almaya başladım ve 53ü de görünce paçalarım tutuştu. O kadar uğraşıp verdiğim kilolar gerisin geri gelince moralim bozuldu yine yedim. Bi de etraftan a zayıfsın iyi olur ye gibi tuhaf cümleler gelince dozunu kaçırdım. Tek başına yapılcak iş dğeil, onu çok iyi anladım :)
Neyse, her gün düzenli spor yaparım yüksek tempoda ama pis boğazıma çözüm bulamadım tek başıma :/ Çok fazla karbonhidrat tüketiyorum gibi geliyor. Ama işte tatlı yeme isteğini bastırıyım derken karboya yüklendim sanırım. Ama yavaş yavaş rayına oturcağını düşünüyorum. Yazın bilinçsizce beslenmemin cezasını şimdi çekiyorum
Nilcim sna yilbasi hediyeni verebilmem icin blgsyrdn girmem gerekio yrn girince yolliycm tatlm
Ecz.imiscim bu arada ajandayi kullanmana 1 gun kaldıı bnmse 15 gun
Evet sorma ya içim dışım yeşil elma oldu ama düzenli yiyince etkili, iş ki Özsüt'ün, Liva'nın önünden ya da herhangi bir marketin aburcubur reonundan geçmeyelimGerçi şunu fark ettim mesela doğru düzgün bir şekilde oturup bir pastanede sütlü tatlı yediniz o zaman yetiyor ama o aburcubura dadandın mı onun sonu yok. Nasıl bir şey ki bu böyle, o da şeker o da şeker anlamadım valla :S
Bir de tatlım tarçın acıktırmıyor muydu ya?
Canım bende çok kötü oluyorum.Kayısıyı banada önerdiler ama bende acayip gaz yapıyor başkada birişe yaramıyor.Yeşil çay ilk günlerde iyiydi sanırım bünyem onada alıştı.Birde sandaloz sakızı diye bişey varmış.Ondan aldım aktardan ondan çiğniyorum.Ama sanırım bu işin çözümü spor yapmak.
Deme! Bi de herseyin icine cikolata koyuyolar artik, o da cok bagimlilik yapiyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?