Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese hayırlı yıllar dilerim 2012 gönlünüzde ne isteğiniz vars onu nasip etsin...
sabah
peynir
2 dilim ekmek
domates
5 zeytin
çay

bu arad oğluşumun doğum günü oldu çok güzel geçti paşam dolu dolu 2 oldu teyzeleri...

şu heidye olayı nedir anlatın bana bi

Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım iki gündür ugrayamadım oğlumun proje ödevi vardı onun başında durdum.
dunde kızımı k.valideme bırakıp oğluşumla 212 outlete gittik, indirimden nasibimizi aldık
birde çelikişe katıldık kızlar dua edin de bana çıksın:97:
biliyorum saat geç oldu ama daha kahvaltı yapmadım
yemek saatlerini düzenli tutmayınca kilo verilmiyor arkadaşlar mümkün olduğunca aynı saatte ve 6 öğün yemeliyiz
birde şimdi tartıldım 67.1 cıktım
dun yediğim pizzadan herhalde(ben salata yiyelim oğlum dedikçe o yok anne pizza yiyelim diye ısrar etti)
offff neyse bende bukadar şimdi sıkı bir hafta geçirip tacı elime geçirmem lazim hıhıhı

Son düzenleme:
kahvaltım;

bir dilim alman çavdarı
bir kaşık krem peynir
bir domates
dört zeytin
az şekerli açık çay

birazdan ara öğün için iki ceviz yiyeceğim.

günaydın milllett nasılsınız bakalım. güzel bir yıl ve bu güzel yılın ilk haftasında daha nice güzellikler diliyorum.
ipo iyi yıllar canım...

ivrin canım çekilişten sonra geldin ama hediyesiz kalmanı istemedim. nice yıllara.

Kızlar gunaydinnnnn :)) bnde yine garip garp ruyalar gordum smdi butun gun etkisinde kalicam off sizler nasilnzz?

Ya bugun ocagin 2 si oldu bile ne kadar hizli gecio deli oldum…

Günaydın kızlar....
Ben bu gün 80.2 gördüm.Çok mutluyum.
günaydın canım cumaya daha büyük mutluluklar bekliyorum
Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli
hoşgeldin tüm güzel dileklerin için tşk ederim canım. sanada mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.
oğluşuna mutlu yaşlar sanada mutlu yıllar canım.. hediye olayına gelince bugün akşama kadar net üstünden resim olarak hediyeni göndereceksin. sana ecz. çıkmıştı sanırım. ikizde sana hediye gönderecek.
oğlunmu diyetteki sen diyettesin ah seni ah. neyse cumartesi pazardan sorumluluk kabul etmiyorum. yeniyılın ilk gününde tam gaz abur cubur yapmışın bakıyorumda oh...
günaydın
45 dakika yürüyüş yaptım..

günaydın canım maşallah valla.

Kaaptanim sna birsey sorup birsey rica edicem .

Benim malum istnbuldayken yediim seylerin ucu kaçık … ben ayin 16sna kadar menulerimi yazmasam cnku sizede kotu ornek oluyo ck uzuluorum hem size hem kendime… menu olarak izinli olmak istiorum ltfen? Zaten 13 gun kaldi evime dönmeme bu mumkun mu ?

Birde bn oglen halama yatıya gidiorum sitede oturuo arka bahcelerine belediyenin aletlerndn takilms onlari yapicm 3-4 gun…

Kızlar gunaydinnnnn :)) bnde yine garip garp ruyalar gordum smdi butun gun etkisinde kalicam off sizler nasilnzz?

Ya bugun ocagin 2 si oldu bile ne kadar hizli gecio deli oldum…

bende bende. acayip rüyalar gördüm valla.
bu arada hafta sonu için kimseye bişey deme hakkım yok. cumartesi kendime serbest gün verdim. akşama kadar normal diyet modunda akşam buldum pastanın dibini :)) oğlumun doğum günü için pasta almıştı eşim. bir tabağa böldüm önüne koydum oğluşun. (şu netteki çocuklar çok hoşuma gitmiştir.) bizimkisi istanbul beyefendisi. öyle avuçlamıyor parmağının ucuyla yiyor. çok güldük yaa. sonra baktım ben bu pastayı silerim süpürürüm(bir yandanda pasta kötüymüş diye şikayet ediyorum) yarısını 3 müz yedik. kalanınıda eşimin arkadaşı vardı. aldık onlara gittik. onlar 5 kişi D ordada sarmalar dolmalar gitti oh yani. ertesi gün diyet moduna geri döndüm ama gün içinde uyudum. düzensiz bir yeme şekli oldu yani.

olur canım senin elinde olan bişi değil. ama lütfen kilo almadan devam et. göriyim seni. ayın 16 sına kadar her hafta 100gr bile versen ufak bir hediyem olcak sana.

olur canım senin elinde olan bişi değil. ama lütfen kilo almadan devam et. göriyim seni. ayın 16 sına kadar her hafta 100gr bile versen ufak bir hediyem olcak sana.

Tamam kaptanim ck tesekkr ediorum 16snda hersey harika olucak…zaten altin caga girdik enerjiler harika hersey gonlumuzce olucak bn inaniyorum …

Bn burda kalirken cok cabaladm yememek icin ama basarili olamadm … etrafnzdaki ve evdeki insanlar uyum saglamadikca cok cok zor diyet yapmak

Ayy çok teşekkür ederim, çok düşüncelisin

Eki Görüntüle 319037

Bu havlular da benden hepinize hediye olsun, 2012de bol bol ter atıp istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah bi an önce

Eklentiler

• $727309321_badursun-3v5VsxqUGChlDg9v2AOVTUk8bFuGLxgpDSG2ljYL.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu sabah tartıldım vere vere 200g vermişim 53'ten Şaka maka iş ciddileşti artık, bi an önce ipleri devralmak lazım. Bıldır yediğim hurmalar bugün ... tırmalıyor yaniii

Kahvaltı:
Çavdar ekmeğine light kaşar ile yapılmış tost, domates, salatalık, 5 tane zeytin, 1/2 muz. Çay.

Ara:
5 tane fıstık, 5 tane badem, 2 tane kivi.

Öğlen:
Tavuk baget haşlanmış, yanına nohut yemeği. 1/2 bardak havuç suyu.

Spor:
Sabah 30dk yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…