günaydın canım cumaya daha büyük mutluluklar bekliyorumGünaydın kızlar....
Ben bu gün 80.2 gördüm.Çok mutluyum.
hoşgeldin tüm güzel dileklerin için tşk ederim canım. sanada mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli
oğluşuna mutlu yaşlar sanada mutlu yıllar canım.. hediye olayına gelince bugün akşama kadar net üstünden resim olarak hediyeni göndereceksin. sana ecz. çıkmıştı sanırım. ikizde sana hediye gönderecek.herkese hayırlı yıllar dilerim 2012 gönlünüzde ne isteğiniz vars onu nasip etsin...
sabah
peynir
2 dilim ekmek
domates
5 zeytin
çay
bu arad oğluşumun doğum günü oldu çok güzel geçti paşam dolu dolu 2 oldu teyzeleri...
şu heidye olayı nedir anlatın bana bi
oğlunmu diyetteki sen diyettesin ah seni ah. neyse cumartesi pazardan sorumluluk kabul etmiyorum. yeniyılın ilk gününde tam gaz abur cubur yapmışın bakıyorumda oh...gunaydın kızlar nasılsınız bakalım iki gündür ugrayamadım oğlumun proje ödevi vardı onun başında durdum.
dunde kızımı k.valideme bırakıp oğluşumla 212 outlete gittik, indirimden nasibimizi aldık
birde çelikişe katıldık kızlar dua edin de bana çıksın:97:
biliyorum saat geç oldu ama daha kahvaltı yapmadım
yemek saatlerini düzenli tutmayınca kilo verilmiyor arkadaşlar mümkün olduğunca aynı saatte ve 6 öğün yemeliyiz
birde şimdi tartıldım 67.1 cıktım
dun yediğim pizzadan herhalde(ben salata yiyelim oğlum dedikçe o yok anne pizza yiyelim diye ısrar etti )
offff neyse bende bukadar şimdi sıkı bir hafta geçirip tacı elime geçirmem lazim hıhıhı
günaydın
45 dakika yürüyüş yaptım..
Kızlar gunaydinnnnn :)) bnde yine garip garp ruyalar gordum smdi butun gun etkisinde kalicam offsizler nasilnzz?
Ya bugun ocagin 2 si oldu bile ne kadar hizli gecio deli oldum…
Kaaptanim sna birsey sorup birsey rica edicem .
Benim malum istnbuldayken yediim seylerin ucu kaçık … ben ayin 16sna kadar menulerimi yazmasam cnku sizede kotu ornek oluyo ck uzuluorum hem size hem kendime… menu olarak izinli olmak istiorum ltfen? Zaten 13 gun kaldi evime dönmeme bu mumkun mu ?
Birde bn oglen halama yatıya gidiorum sitede oturuo arka bahcelerine belediyenin aletlerndn takilms onlari yapicm 3-4 gun…
olur canım senin elinde olan bişi değil. ama lütfen kilo almadan devam et. göriyim seni. ayın 16 sına kadar her hafta 100gr bile versen ufak bir hediyem olcak sana.
günaydın milllett nasılsınız bakalım. güzel bir yıl ve bu güzel yılın ilk haftasında daha nice güzellikler diliyorum.
ipo iyi yıllar canım...
Eki Görüntüle 319036
ivrin canım çekilişten sonra geldin ama hediyesiz kalmanı istemedim. nice yıllara.
günaydın
45 dakika yürüyüş yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?