Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BU GÜNKİ MENÜM
sabah 2 adet kayısı,kk lor peyniri,2tane yeşil zeytin,2 dilim çavdar ekmeği,1 tutam maydanoz
arada yok
öğle mercimek çorbası,1 kaşık patlıcan oturtma,kadayıf tatlısı
arada çavdar ekmeğinden tost
akşam karnıbahar haşlama üzerine sarmısaklı yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
1.5lt su
bitki çayı 1 kupa

Ayy çok acıktım, gittim bi tane yeşil elma yedim, yanında da 4 tane badem. Ama insan çalışırken daha mı çok acıkıyo ne, sanki kurt var da, kendime yemiyorum, onu besliyorum gibi

kızlar gece bişey yemeyin lütfen çok aç hissederseniz ayran için. hem kalorisi düşük hemde şişkinlik yapar.

kızlar gece bişey yemeyin lütfen çok aç hissederseniz ayran için. hem kalorisi düşük hemde şişkinlik yapar.

akşam yemeğinden sonra yatmadan bir-iki saat önce bir aram daha var benim. genelde de meyve yiyorum. böylece altı öğün ediyor. zaten akşam yemeğini en geç 5-6 gibi yiyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
kendimi bugun iyi hissetmiyorum akşam eşim geç geldi haliyle yemek biraz geç yendi ama nasıl anlatayım bir suçluluk duygusu var şişkinlik yaptı resmen
bir kase mercimek çorbası ve patlıcan yemeğinden sadece 3kaşık yedim üstünede 3-4 çiğ köfte yedim . uyuyamadım rüyalarımda kabus oldu
bu hafta tacı alamayacak gibiyim desemde inanmayın size ASLA bırakmam pışıkkkkkkkk

birde bugün kesin kararlıyım 6 öğün yiyeceğim.
dün foruma gitmiştim ya çok güsellll bir papuç aldım kendime
uzun süre aç kalınca dünyayı yiyesim geliyor :26:
bugünde gideceğim ama bu sefer kendim için atıştırmalık birşeyler koyacağım(dün sadece kızama koymuşumda ben aç kaldım) üst kata bile bile çıkmadım pazar günü çıktım gördük ne olduğunu 3 dilim pizza ile bitti günüm:26
ayyyy niyeyse papucum geldi aklıma

Günaydın,
günlerdir sabah ile öğleyi birleştiriyordum
sonunda bugün kahvaltı yaptım

1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
domates - salatalık
1 dilim kepek ekmek

günaydın kızlar yeni yılın verdiği 300gr hala atamadım üstümden. bu arada dün 45dk lesliyle spor dünyasına geri döndüm. akşam bir sitede leslinin tüm bölümlerini buldum indiiriyorum.
gece bişey yemeyin dememin bu kadar etki edeceğini ummazdımdım çok sevindim. bu hafta tacı kim alacak bakalım.

ikizcim şu trufun tarifini tekrar verirmisin. haftaya mezunsun gibi geliyor

kaptanım bu leslie nedir / kimdir in midir cin midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…