canım 2yk bulgur 1 dilim ekmeğe denk geliyor.
bugünkü menüm sabah:1 dilim kepek ekmeği,çay,zeytin,beyaz peynir 4 gibi:1 tabak yeşil mercimek,1 dilim kepek ekmeği arada:2 yeşil elma akşam yemiyecektim ama 8,5 gibi 2 kaşık bulgur pilavı yedim.şimdi 7den sonra yediğim için çok pişmanım ama nafile:26:
Geç yatsak da mı 7'ye kadar yememiz lazım. Ben 2:30'dan aşağı yatağa giremiyorum. En son 7de yiyince de midem gurul gurul sürekli :44:
canı bana diyetisyen yatmadan en az iki saat önce yemeyi kesmen lazım demişti. hadi önlem olarak üç saat olsun. yenmese bile örneğin bir bardak süt falan içilebilir. yine de siz bilirsiniz
Tatlım ben de meyve falan yiyiyordum bir porsiyon, acıktırmasın diye de işte yanına 3-4 tane badem ya da fındık fıstık az olmak şartıyla. Gece yemeyelim deyince, bi de yediğim de sonuçta meyve de olsa şeker, içime sinmedi iyice ama çok acıkıyorum :/ Süt daha iyi tok tutar diyorsun yani, sıcak içsek daha da tok tutar mı acaba? Tıkıyor sanki daha sıcak içince.
Geç yatsak da mı 7'ye kadar yememiz lazım. Ben 2:30'dan aşağı yatağa giremiyorum. En son 7de yiyince de midem gurul gurul sürekli :44:
Bu tarifi deneyeceğim.truf:
kayısı(suda bekletilecek-yumuşayacak)
kakao
fındık-fıstık-badem-ceviz ne istersen istediğin kadar
kakao
süt(azda olmasın çokta-çok koyarsan çok sulu,az koyarsan çok katı olur)
tarçın-vanilya(ikiside isteğe bağlı)
istediğin ölçülerde koyup rondada çekiyorsun.veyahut küçük küçük doğrayıp karıştırıyorsun..(ben rondoda çekiyorum).sonra ister toplar halinde yap,istersen bir kavanoza koy kaşıkla...
ah kaptanım nerde okadar spor yapıyorum,hiç tık yok tartıda...
Canım ayakkabın çok güzel.Güle güle kullan.Ayağında paralansın.Z.NEO ISK 6070 LACIVERT EMTS GRN TABA EMTS
papucuma bakınnn nasıl güselmi?
üstünede armiden koyu lacivert taba biyeli bir pardesü aldım
ımmm bayıldım::))tam moda renkler lacivert ve taba bir arada.güle güle giy canım cicilerini
Canım ayakkabın çok güzel.Güle güle kullan.Ayağında paralansın.
Kızlar akşama görüşürüz.Dün için çok üzgünüm.İnanın bütün gece uğraştım.Sabah kalktımki eşim yapmış interneti.
Bugün çok yorgundum hiç spor yapasım gelmedi, sınavlara çalışmaya anca yetecek enerjimAkşama doğru yetişirse yürürüm belki.
Kahvaltı:
Haşlama yumurta, 30g beyaz peynir, domates, 2 ince dilim salam, 1.5 dilim ekmek
Ara:
Elma, 10 tane üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?