Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geç yatsak da mı 7'ye kadar yememiz lazım. Ben 2:30'dan aşağı yatağa giremiyorum. En son 7de yiyince de midem gurul gurul sürekli :44:

Geç yatsak da mı 7'ye kadar yememiz lazım. Ben 2:30'dan aşağı yatağa giremiyorum. En son 7de yiyince de midem gurul gurul sürekli :44:

canı bana diyetisyen yatmadan en az iki saat önce yemeyi kesmen lazım demişti. hadi önlem olarak üç saat olsun. yenmese bile örneğin bir bardak süt falan içilebilir. yine de siz bilirsiniz

canı bana diyetisyen yatmadan en az iki saat önce yemeyi kesmen lazım demişti. hadi önlem olarak üç saat olsun. yenmese bile örneğin bir bardak süt falan içilebilir. yine de siz bilirsiniz

Tatlım ben de meyve falan yiyiyordum bir porsiyon, acıktırmasın diye de işte yanına 3-4 tane badem ya da fındık fıstık az olmak şartıyla. Gece yemeyelim deyince, bi de yediğim de sonuçta meyve de olsa şeker, içime sinmedi iyice ama çok acıkıyorum :/ Süt daha iyi tok tutar diyorsun yani, sıcak içsek daha da tok tutar mı acaba? Tıkıyor sanki daha sıcak içince.

şimdi şöyle, üç ana öğün üç de ara öğün olmak üzere 6 öğün yemek gerekiyor ya, eğer gün içinde 6 öğünü zaten tamamladıysan meyve, kuruyemiş, süt bunları tüketmemek gerekir. ama vücut 5-6 saat aç kalırsa o da sağlıklı değil, o nedenle sebze yenebilir. ben ne bulursam yiyorum salatalık, marul, domates. bunların diyete bi zararı olmaz. ama akşam yemeğinden sonra bir ara öğün olarak tüketeceksen süt de olur, meyve de kuru yemiş de bence. ben soğuk seviyorum sütü ama sıcak daha tok tutuyor galiba.

Dün akşam int bi girdim.geçmiş okudum.Mesaj yazcaktım.int koptu.Bütün akşam uğraştım.Tamda eşim evde yoktu.rahat rahat gircektim.kısmet değilmiş.

Bu tarifi deneyeceğim.

Son düzenleme:
sevgili kaptancım kahvaltı sofrası hazır olmasına rağmen size bir merhaba diyip yemek istedim

kaptanım senden cumaya kadar İZİN istiyorum yani 5 msj kuralı için

bugun evde yokum eve geç geleceğim (gelince mutlaka uğrarım)
cuma günü misafirim var yarın da temizlik hazırlık falan derken girmeye fırsatım olmayabilir

kilo bildirimini mutlaka yaparım cuma sabahı veya yarın gece

hepinizi öpüyorummmm beni özleyin anacığımmmmmm

Bugün çok yorgundum hiç spor yapasım gelmedi, sınavlara çalışmaya anca yetecek enerjim Akşama doğru yetişirse yürürüm belki.

Kahvaltı:

Haşlama yumurta, 30g beyaz peynir, domates, 2 ince dilim salam, 1.5 dilim ekmek

Ara:

Elma, 10 tane üzüm

peyniri tarttın mı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…