Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmişiş olsun canım sonuçların iyi çıkar inşallah
tamam hatırlatırım cnm

123.700 bu hafta 300 gr gitmiş yarın oğlumun doktor kontrolu var şimdidren yazayım sorun olmaz umarım

dünden karnı baharım var ama bu gün yemek istemiyo canım akşama meyve salatası yapıp yiycem

kızlar bu hafta paylasımım azdı haftaya duzelır
hatıcecım kılo 68.7 yarın gıremezsem bunu baz alırsın
haftaya paylasımım daha ıyı olacak
hepınızı opuyorum...

menum oglen karnıbahat dı form cay
aksam badem sadece

kızlaaarrrrrrrrrr evimdeyimm şaka gibiii yrn büyük gün diyete başlıycam yalnız çok kilo almışım yrn grubu batırıcam sanırımm ama haftayaa 1nciyizzzzzz

kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum...o nedenle mezun olmak istiyorum...

izin vermiyorum canım. isteğin izinse 1 hafta izin vereyim ama ben inanıyorum o 1 kiloyu verebilirsin olmazmı?
yinede sen bilirsin zora sokmayım seni

günadyın canım canım ya üzülme şişlik gider hayırdır niye stres yapıyon kuzum

iş yerinde yok katalog çekcektik,yok fuara gitcektik nasıl koşturuyoruz nasıl anlatamam.aynı zamanda bir entrikalar bi şeyler.insanlardan bıktım.iyi olmak için ayakta durmak için zorlanmaktan bıktım.buda bende büyük stres yapıyor.

bu günki menüm sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk lor,5 siyah zeytin
arada elma
öğle mercimek çorbası,1 dilim börek
arada yok
akşam elma
20 dk sonra azcık tavuk haşlama,4 kaşık bulgur pilavı,100 gr liht yoğurt
3 kayısı
1,5 lt su
5i 1yerde çay

kızlaaarrrrrrrrrr evimdeyimm şaka gibiii yrn büyük gün diyete başlıycam yalnız çok kilo almışım yrn grubu batırıcam sanırımm ama haftayaa 1nciyizzzzzz

canım hoşgeldin evine. artık daha daha bizimlesin ve mazeretinde yok. hadi bakalım.

dahiliyeci bana ilaç başladı kızlar. bundan sonra kilolar daha hızlı gitcek. bu hafta kendime söz verip daha sıkı tutucam ve hamburgeri 80 kiloya çektim. bu aralar yiyeceğimi yedim zaten

canım insanlarla uğraşmak herzaman zordur heleki işin içine stres koşturmaca girerse zorluk 2 katına çıkar.

akşam:etli nohut
ayran
kuru soğan
2kk tahin helvası

Off. Bu saatte karnım deli gibi aç ve çok uzun zamandır nohut yememiştim. Vallahi cnm istedi. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

E hadi gözünaydın kuzum. :13: Umarım annenin ameliyatını erteletmesi soruna yol açmaz.

eline bileklik takıcak ... birde ilaç tedavisine giricek umarım iyi gelir kendi kafasına göre vazgeçti bnide o gün boşu boşuna ağlattı yani boş yere geç dönüyoruz

Vardır her işte bir hayıırr. Sen rahat ol. :112:

Kızlar diet yemek tarifleride verelim.

Katılıyorum. :13: Yemek yapmayı yeni öğrenmeye çalışan benim gibi bir arkadaşınıza yardımcı olunuz lütfen.

kızlar o çıtır buğday diyetisyenin reklamıymış. sonradan araştırınca fark ettim. ileriki zamanlarda bu tür ürünlerin satıldığı bir site açılcakmış. orda satacaklarmış.

Olsun, bilgi bilgidir.

kızlarrrrrrrr iyi geceleerrrrrr bnde sbh gözlüğümü almaya gidicem çok heyecanlıyım hayatmda ilk defa gözlük kullanıcam

Hayırlı olsun cnm. Ben lise-2 de kullanmaya başlamıştım. Aslında kendisiyle pek sorunum yoktu, aksesuar olarak görüyordum. Ama artık ona bağımlı olduğumu hissediyorum. Derecem yüksek olmamasına rağmen nerdeyse sabahları gözümü açmadan gözlüğümü takacak kıvama geldim. Ben de şubatın ortalarında lazer olmayı planlıyorum inş. :112:

Tatlışım boşver. :112: Tahin pekmez iyidir, besleyicidir. Arada bir yemekte sıkıntı olmaz yani. :112: Hatta bence iyi bile yapmışın. Malum regl dönemi, insanın canı ekstradan şeker istediği gibi iradesine sahip olması da çok daha zor oluyor. Gereksiz çikolata-tatlı vs yemendense tahin pekmez ye, boş ver. :112: Kilonun aynı çıkmasına da bence sevinmen lazım. Regl döneminin artışı yansımamış demek ki tartıya. Bu da aslında kilo verdiğini gösteriyor bence. :13:

selammmm
açık büfe kahvaltıdan anca gelebildim:18:

Oyyh. Afiyet olsun kuzum, ne diyelim. Yenilen yenmiş zaten.

aynı sıkıntı bendede var.şok diyetler iyi oluyormuş ama henüz denemedim canım

Cnmcm ben de şok diyetler metabolizmayı yavaşlatıyor diye duymuştum ama bilemiyorum tabii.

günaydın
sabah 2 dilim çavdar,kk lor,5 adet siyah zeytin,1 kurabiye
bu sabah tartıldım79.3 çıktım.oysaki geçenlerde bi gün 78.8 görmüştüm.ama hala şişim inmedi.stresten kilo alıyorum.

Bence sen stresten değil o yediğin kurabiyelerden kilo alıyorsun hayatım.

kızlar bu hafta geçen haftadandamı kötü olcak??

Olmayız inş kaptanım ya.

anacııığııım hiç paylaşım yok nerde bu millet nerde devlet abooo.
ben hastaneye gittim geldim. hipotroidi için ilaç başladı doktor.
taham canım izinli sayarsam verdiğiniz kilo 2 ye bölünür.

Geçmiş olsun kaptanım.

kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum...o nedenle mezun olmak istiyorum...

Tatlım, evt, burda yarışıyoruz ve tabii ki kazanmak da istiyoruz. Ama takımı da zora sokuyorum diyip ayrılmak olur mu hiç. Sonuç itibariyle asıl amaç belli. Kilo veremedikten sonra takım birinci olmuş kaç yazar ki. Duymayalım bunu bir daha. O 1 kilo da gidene kadar göndermiyoruz seni bir yere.

Hadi gözünaydın cnmm. Nihayet evindesin. E artık kış kış yağlar kış kış moduna sen de katılıyorsun yani.

Ben öğrenciyim. Ben bile bıktım insanların arkadan iş çevirmelerinden. Sonra da güven sorunu olan ben oluyorum. Uğraştığımız konular nedir ki bizim ya, değer mi gizli saklı işler çevirmeye.

dahiliyeci bana ilaç başladı kızlar. bundan sonra kilolar daha hızlı gitcek. bu hafta kendime söz verip daha sıkı tutucam ve hamburgeri 80 kiloya çektim. bu aralar yiyeceğimi yedim zaten

Hayırdır kaptanım, hamburger hikayesi ne iş?? Ödül kotan mı vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…