selam millet ben geldim. dün baya sakinmiş buralar. hayrola neyiniz var. yoklama almıyorum diyemi yaptıız yoksa??
ben bugün hala kendimde değilim. öğlenden sonra yine gidicem doktora. sonuçlar için kaçta gelirim bilmiyorum.
dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist varmış. eadet olunca yine gel dedi. bakalım ne olca.
geçmiş olsun dileklerinizden dolayı tşk ederim.
ipo canım fıstık gibi hatunsun daha nerene zayıflamayı düşünüyorsun? maşallah boy pos yerinde. iyi yolculuklar ayrıca. sağ sağlim var evine inş.
fatoşcum tamam canım. o günlük izinli yazarım ama atlarsam hatırlat olurmu. şuan listeyi yapamıycam.
kızlar bu hafta geçen haftadandamı kötü olcak??
kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum ..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum. ..o nedenle mezun olmak istiyorum...
günadyın canım canım ya üzülme şişlik gider hayırdır niye stres yapıyon kuzum
kızlaaarrrrrrrrrr evimdeyimm şaka gibiiiyrn büyük gün diyete başlıycam yalnız çok kilo almışım yrn grubu batırıcam sanırımm ama haftayaa 1nciyizzzzzz
iş yerinde yok katalog çekcektik,yok fuara gitcektik nasıl koşturuyoruz nasıl anlatamam.aynı zamanda bir entrikalar bi şeyler.insanlardan bıktım.iyi olmak için ayakta durmak için zorlanmaktan bıktım.buda bende büyük stres yapıyor.
maşallah canım. tüh tüh
akşam:etli nohut
ayran
kuru soğan
2kk tahin helvası
allahıııııııııımmmmmmmmm allak bullak oldu kafam yaaa 20 gün ertelenmişti ya gidişimizzz annem korkudan vazgeçti ameliyattan bu cuma sabahı saat 8de bodrumdayımmyrn bilet alıyoruz annemle hele şükürr ama genede kesin konuşmiim çünkü günlerdir ne istesem olmadı yani...
birde ajandamı 1 ayı boşa gitmiş olmıycak sadece 20 günü boşa gitmiş olucak
aa mesajı yazdıktan sonra aklıma geldii düzenleme yapıorum
cuma sabahı eve vardığımda tartılıp bildirsem acaba yetişebilirmiyim kendi tartımda tartılmış olurdum olmassada artık geçen haftaki kilom geçerli olucak
eline bileklik takıcak ... birde ilaç tedavisine giricek umarım iyi gelir kendi kafasına göre vazgeçti bnide o gün boşu boşuna ağlattı yani boş yere geç dönüyoruz
Kızlar diet yemek tarifleride verelim.
kızlar o çıtır buğday diyetisyenin reklamıymış. sonradan araştırınca fark ettim. ileriki zamanlarda bu tür ürünlerin satıldığı bir site açılcakmış. orda satacaklarmış.
kızlarrrrrrrr iyi geceleerrrrrrbnde sbh gözlüğümü almaya gidicem çok heyecanlıyım hayatmda ilk defa gözlük kullanıcam
günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün hiç iyi hisetmiyorum kendimi bu hafta regl haftam ve ben durmadan yemem gerekn şeylere saldırıyorum
dün akşamki yazdığım menüyle yedilerim tamamen farklı bir baktım tahin pekmez karımının içine düşmüşüm
durduramadım kendimi sonra akşam yemeği olarak kahvaltı yaptık eşimle ama ben sanki hiç diyette değilim ay sinir oldum kendime
bu sabahta bi tartılıyım dedim 59 kiloyum ona daha çok sıkıldım bu hafta daha fazla spor yapmama rağmen sonuca bak sabırrrrr
selammmm
açık büfe kahvaltıdan anca gelebildim:18:
aynı sıkıntı bendede var.şok diyetler iyi oluyormuş ama henüz denemedim canım
günaydın
sabah 2 dilim çavdar,kk lor,5 adet siyah zeytin,1 kurabiye
bu sabah tartıldım79.3 çıktım.oysaki geçenlerde bi gün 78.8 görmüştüm.ama hala şişim inmedi.stresten kilo alıyorum.
kızlar bu hafta geçen haftadandamı kötü olcak??
anacııığııım hiç paylaşım yok nerde bu millet nerde devlet abooo.
ben hastaneye gittim geldim. hipotroidi için ilaç başladı doktor.
taham canım izinli sayarsam verdiğiniz kilo 2 ye bölünür.
kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum ..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum. ..o nedenle mezun olmak istiyorum...
izin vermiyorum canım. isteğin izinse 1 hafta izin vereyim ama ben inanıyorum o 1 kiloyu verebilirsin olmazmı?
yinede sen bilirsin zora sokmayım seni
kızlaaarrrrrrrrrr evimdeyimm şaka gibiiiyrn büyük gün diyete başlıycam yalnız çok kilo almışım yrn grubu batırıcam sanırımm ama haftayaa 1nciyizzzzzz
iş yerinde yok katalog çekcektik,yok fuara gitcektik nasıl koşturuyoruz nasıl anlatamam.aynı zamanda bir entrikalar bi şeyler.insanlardan bıktım.iyi olmak için ayakta durmak için zorlanmaktan bıktım.buda bende büyük stres yapıyor.
dahiliyeci bana ilaç başladı kızlar. bundan sonra kilolar daha hızlı gitcek. bu hafta kendime söz verip daha sıkı tutucam ve hamburgeri 80 kiloya çektim. bu aralar yiyeceğimi yedim zaten
bayanlar yürüyomusunuz hiç? tek diyet yöntemiyle olmazkii hareket şart spor yapma durumunuz ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?