Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın
sabah 2 dilim çavdar,kk lor,5 adet siyah zeytin,1 kurabiye
bu sabah tartıldım79.3 çıktım.oysaki geçenlerde bi gün 78.8 görmüştüm.ama hala şişim inmedi.stresten kilo alıyorum.

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et kaptan sen lazımdın bize
ya bir türlü kaşılaşamıyoruz.şöyle ağız tadıyla hep beraber sohbet edemiyoruz
sorma nilcim hasret kaldımm nasılsın iyimsin
aynı sıkıntı bendede var.şok diyetler iyi oluyormuş ama henüz denemedim canım
ben aslında şok diyetlere karşıyım canım ama bbi detoks varmış ayran ve kuru baklyat ile yapılıyormuş onu denemek istiyorum
Kizlarr bileti aldm hemde yrn sbh 6 ya hahaha gece 4 te yola cikioruz cok az kaldiiii
hadi hayırlı yolculuklar tatlımm
bende şiştim bu hafta regl haftam patlıcak gibiyim
kızlar ben 2 tane kurabiye yedim şimdi yaaa.ama çok güzellerdi dayanamadım.
afiyet olsun canım
valla çok sıkıldım ben oluyor arada kaçamaklar canım ama tut kendini dün akşam benimde canım neler çekti neler
tututm kendimi yaptım yeşilçayımı içtim

iyi akşamlar
2 öğünüm:1 kase sulu nohut yemeği
1 bardak süt
ceviz
kayısı
3.öğünüm:1 kase sulu nohut yemeği ayran
1kk tahin helvası:18:

afiyet olsun canım sen helvayı çokmu seviyorsun ikizcim

günaydın
sabah 2 dilim çavdar,kk lor,5 adet siyah zeytin,1 kurabiye
bu sabah tartıldım79.3 çıktım.oysaki geçenlerde bi gün 78.8 görmüştüm.ama hala şişim inmedi.stresten kilo alıyorum.

günadyın canım canım ya üzülme şişlik gider hayırdır niye stres yapıyon kuzum

şaka yapıyorsun değilmi tahacımm
yok canım şaka değil gerçeğin ta kendisi

bugün daha birşey yemezsin artık
aynen öyle oldu canım zaten öğlende gelmiştim akşama kadar bisey yemedim ama oğlum profiterol istedi onu yapınca yememek imkansız 2 top yedim ne yalan söyleyim

geçmiş olsun canım

Kizlarr bileti aldm hemde yrn sbh 6 ya hahaha gece 4 te yola cikioruz cok az kaldiiii
hadi gözün aydın ipocum hayırlı yolculuklar
oooooh bayılırım açık büfeye...

bendeeeeee

selam millet ben geldim. dün baya sakinmiş buralar. hayrola neyiniz var. yoklama almıyorum diyemi yaptıız yoksa??
ben bugün hala kendimde değilim. öğlenden sonra yine gidicem doktora. sonuçlar için kaçta gelirim bilmiyorum.
dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist varmış. eadet olunca yine gel dedi. bakalım ne olca.
geçmiş olsun dileklerinizden dolayı tşk ederim.

ipo canım fıstık gibi hatunsun daha nerene zayıflamayı düşünüyorsun? maşallah boy pos yerinde. iyi yolculuklar ayrıca. sağ sağlim var evine inş.
fatoşcum tamam canım. o günlük izinli yazarım ama atlarsam hatırlat olurmu. şuan listeyi yapamıycam.
kızlar bu hafta geçen haftadandamı kötü olcak??

selam
sabah:2 yumurtadan salata
peynir
10 zeytin
akşam:mercimek köftesi
ayran
acı biberli domates sosu
kayısı
ceviz

spor:2 saat yürüyüş.............

öyle gözüküyo kaptanım sen en iyisi kilo alanları izinli say ortalama düşmesin:18:

anacııığııım hiç paylaşım yok nerde bu millet nerde devlet abooo.
ben hastaneye gittim geldim. hipotroidi için ilaç başladı doktor.
taham canım izinli sayarsam verdiğiniz kilo 2 ye bölünür.

sorma nilcim hasret kaldımm nasılsın iyimsin

iyiyim canım sen nasılsın?ya kilo vermem durdu sende işe yararsa şu şok diyeti bende yapayım.böyle olmuyo insanın şevki kırılıyo vallahi üfff

anacııığııım hiç paylaşım yok nerde bu millet nerde devlet abooo.
ben hastaneye gittim geldim. hipotroidi için ilaç başladı doktor.
taham canım izinli sayarsam verdiğiniz kilo 2 ye bölünür.

geçmiş olsun canım.hipotroidin varsa daha zor veriyosun kiloyu ama iyikide fark etmişsin canım

bugünkü menüm sabah:yaım dilim k.ekmeği,çay,peynir,zeytn öğlen:mandalina akşamilav,zeytinyağlı fasülye,salata

kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum...o nedenle mezun olmak istiyorum...

kaptancım yarım bildirim günü malüm.çocuklarımızda karne alacak yani erkenden okula gidicez.bugünden yapsak bildirimi olur mu?

kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum...o nedenle mezun olmak istiyorum...

neden öyle düşünüyorsun canım.hepimizde aynı durumu yaşıyoruz bunun için burdayız zaten değil mi?bence pes etmemelisin.

Bu gün misafirim vardı yeni gittier anca girebildim nasılsınız

sabah 1 saat yürüyüş yaptım
30 dakka hareket

neden öyle düşünüyorsun canım.hepimizde aynı durumu yaşıyoruz bunun için burdayız zaten değil mi?bence pes etmemelisin.

yok ben pes etmiyorum,diyete devam edeceğim....1 kilom kaldı hedefime ama nezaman nasıl veririm bilmiyorum...:44:.takımı zora sokmak istemiyorum........

Sabah
peynir
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin

arada 1 portakal
öğlen 8 kaşık kısır yedim
akşama allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…