Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada ben yatağa şimdi gireceğimi söyleyeyim siz benim sabah yeniden uğrayamayacağımı anlayın. O yüzden kilo bildirimimi de dünün tartımından yapacağım kaptanım. :112: Benim bu haftaki kilom 72.1 kg. Hemen durumumu da hatırlatayım. Geçen hafta izinli gözüküyordum. Bir önceki haftaki kilom da 74.3 kg dı. Yani toplam fark 2.2 kg. /2= 1.1 kg. Yüzde farkım %1.48
Kaptanım, puanımı eklersen sevinirim. Malumun giremediğim günler oldu bu hafta, en azından 1 puanını telafi edelim.

Ama yüzde farkımı 1.1/74.3 ten hesapladım kaptanım. Her ne kadar geçen haftaki bildirime yansımamış olsa da geçen haftaki kilom 73.4 tü. Eğer yüzdeyi onun üzerinden hesaplamamız gerekiyorsa sonuç değişir. Bilgine. :112:

Neyse kızlar, ben kaçar. Artık biraz da uyuyayım di mi. Ne zaman dönerim aranıza bilmiyorum ama dönüşte güzel haberlerinizi alırım inş. :112: Görüşürüüzz. Öptm hepinizi.

hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bugün haftanın son günü yarın tatil oleyyyyyy
dün bende giremedim ama pek hareket olmammış akşam döktürmüşsünüz :)
ben bi geçmişi bakemde gelem he bu arda kilom 58,8 kızlar inşallah haftaya
daha çok gidicek size ve kendime sözzzzz

hayırlı cumalar :) kilon iyi aslında yaşın kaç? ben 69 dan 55 e düşmüştüm sonra evlilik telaşı.. şimdi 52 im ama hala dikkat ederim boyum 1,64

herkese günaydınlaaar. çıtır günler diliyorum.
kaptanınız olarak utanaraktan kilo aldığımı ilan ediyorum
89.6 malesef. amaaa bu nedemek oluyor haftaya daha çok kilo gidecek çünkü şiş olduğumu düşünüyorum. neyse bakak görek

slm kızlar nasılsınız bakalım
kaptanım olmuyor ama senin bize örnek olman lazım
ben yaklaşık 5 gündür tartıya çıkmadım bi baksam mı acaba

kaptanım bilemedim ne yapsam ben sizi zora sokuyorum,çok kilo vermiyorum diye mezun olayım dedim...kararı sen ver..yada kilo veremediğim zaman izinli say beni..:26:
canım izin saysamda kilon ortalamaya giriyor. madem öyle istiyorsun.
İşte buu!! Harikasın kapptanımm! :13::13:
valla bana aferinde sen nerdesin kaç gündür kçak. bu aralar arvinde yok ortalıkta haberiniz varmı?
85 olunca hamburger yemeye gitcektim sonra vazgeçtim 80 e çektim.

afferrin sana
kaptanım ben yine aynı kilomdayım.yani .63.600
o da güzel canım hiç yoktan iyidir
hayırlı cumalar :) kilon iyi aslında yaşın kaç? ben 69 dan 55 e düşmüştüm sonra evlilik telaşı.. şimdi 52 im ama hala dikkat ederim boyum 1,64

canım bizim guruba davetmi aldın sen? yanlış gelmiş olmayasın?

kızlarrrrrrrr günaydınnn...bodrumdan bildiriyorum

geçen hafta : 93,5

bu hafta : 95.2 oha fln oldum yaniii

kaptanım cok kızıcaksın ama bu hafta regl olmam lazım hemde malum çok yemiştim almışım yaniii

sorma nilcim hasret kaldımm nasılsın iyimsin

iyiyim canım sen nasılsın?ya kilo vermem durdu sende işe yararsa şu şok diyeti bende yapayım.böyle olmuyo insanın şevki kırılıyo vallahi üfff
bende anlamadım canım durdumu regldenmi bekleyip görücez canım ben şok diyet yapmıcam bir diyetisyenin önerdiği detoksmuş bu
aynen öyle gerçekten şevki kırılıyor ama moral bozmak yok nilcim
kaptanım ben diyete başlayalı 3.5-4 ay oldu...başlarda 8 kiloyu verdim ama artık biraz zor gidiyor veremiyorum..yarın neolur bilmiyorum :44:; takımınızıda zora sokuyorum...o nedenle mezun olmak istiyorum...
gittmeeeeee ikizimmm
Bu gün misafirim vardı yeni gittier anca girebildim nasılsınız

sabah 1 saat yürüyüş yaptım
30 dakka hareket
güzel spor yapmışsın fatoşcum
kızlaaarrrrrrrrrr evimdeyimm şaka gibiii yrn büyük gün diyete başlıycam yalnız çok kilo almışım yrn grubu batırıcam sanırımm ama haftayaa 1nciyizzzzzz
hadi gözün aydın hoşgeldin evine ipocum haftaya 1.yizzzzzzzzz
insanlara dert anlatmak zor canım boşver kasma sende kendini olduğu kadar hiçbişi senden değerli değil unutma
dahiliyeci bana ilaç başladı kızlar. bundan sonra kilolar daha hızlı gitcek. bu hafta kendime söz verip daha sıkı tutucam ve hamburgeri 80 kiloya çektim. bu aralar yiyeceğimi yedim zaten
geçmiş olsun canım ilacı düzenli kullanman gerekiyor biliyorsundur zaten canım kontrollerini ihmal etme kilolarının daha hızlı gideğinden hiç şüphen olmsın haticecim hadi bakalaım 80 kiloya ve ödüle maraton başlasın
canım benim valla rahatlattın beni aslında haklısın abur cuburdan iyidir hiç bu açıdan bakmamıştım
artış yansımamış ama çok bişide gitmemiş 58,8 bu hafta

şekerim şok diyet değil detoksmuş bu vücutdaki zararlı ve abur cuburları temizliyomuş :)

seni tebrik ederim baya vermişsin bu hafta maşallahhh

hayır canım tam aksine tahmini rakamlardansa net rakamlar daha önemli. asıl kilonu öğrenmiş olduk ve artık bunun üstünden yola devam edersin.

sanada canım 23 yaşındayım aman ha evlendikten sonra dikkat asıl ozman alıoyorsun hemde hiç anlamadan
günaydın kaptanımmm sendemi artılardasın bu hafta haftaya hepimizin şişi inicek galiba
slm kızlar nasılsınız bakalım
kaptanım olmuyor ama senin bize örnek olman lazım
ben yaklaşık 5 gündür tartıya çıkmadım bi baksam mı acaba
eee bi tarıl bakem merakta koma bizi:)

günaydın bodrum güzeli hadi bakalım haftaya takım olrak iyi bir derece yapmamız lazım

kızlar ben dün menümü yazmamışımm hemen yazayım

dünkü menüm
sabah
maydonozlu light peynirli omlet
5 zeytin
yeşilçay

ara
1 kayısı
2ceviz

öğle
çorba
nohut
cacık

ara
portakal
eti form 5 adet

akşam
çorba
tavuk kavurma az yağlı
brokoli salatası
2 kaşık yoğurt

gunaydınlar herkese kaptanım geldım benım kılo 68*5 oldu sabah
benım adam gıttı bugun ıse cok sukur erkegın evde olması nekadar zor ya delı oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…