Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızzlar ben dukan diyeti yapmayı düşünüyorum.sizce nasıl olur.bu konuda fikri olan varmı?dukan topiğinede bi bakcam şimdi.

selam kızllaaaaaarrr. birazdan bir bölüm paylaşcam bütün takım haberdar olsun sonra ben bilmiyordum denmesin. olurki benlik bir sorun çıkar listeleri takip edin takımı boş bırakıp arkamızdan sorumsuz olduğumuzu düşündürmeyin. birde bu haftadan itibaren herkes kendi yüzdesini hesaplıycak. öğrenin. ne olur ne olmaz. görüşürüz yine.

... herkes okusun lütfen

Hayrola kaptanım .

kızlar nasılınızzzzzz ben ruhen ve kalben çökmüş durumdayım...birine aşığımda ayıptr sölemesi...yüzyüzeyken bna umut verio tatlı sözler fln tek gttm sinemaya çok güzeldi diorum ii ii sen bni çağırma dio...bugünde haber verde gdelim bigün diorum sadece haberleşelim tatlım diyo kısaca ben deli oluyorum böle şeylere çok sinirli ve bitkinim...dünden beri heyecandan hiç bişi yemedim o yüzden menümü yazmadım yalnız spor tablomuzu yapmayı unutmuşum ağlamaktan çok özür dilerim hemmen yaptım şimdi birazdan huzurlarınızda...

ve ben bu çocuğa 5 senedir aşığım yani ona aşıkken başka birine bi anlık gönlüm kaymıştı 4.5 sene onunla çıktım 1 hafta oldu ondan ayrıldım çnkü onu unutamadım naptımsa görünce çarpan kalbimi durduramadım...ölücem sanırım

fatos: 5.30 saat

ipo:4.36 saat

tugkay2000: 3 saat

ecz.imis: 2 saat

beyazzambak: 45 dakika

ikiz81: 45 dakika

kızlar biraz eksiklik var gibi geldi bana yaa zaten sinirliyim iyice sinirlendim yalnış mı not almışım ??

evet canım .benimkileri hiç yazmamışsın ama canın sağolsun.aman sinirlenme

Hayrola kaptanım .
canım özel bişi değil. beklenmedik bir durum olur ben olmam eczacı olmaz. herkesin bilgisi olsun. elektirik gider su gider ne olur ne olmaz.

canım ağlama lütfen ve sıkıntı yapma. pazartesi bildirirsin listeni. acelesi yok. hem herkes burda olur. bende mesaj tablosunu yarın hazzırlycam.

iyi yolculuklar.hayırlısıyla gidersin inşallah canım.özleyeceğiz kız senin sohbetlerini.

menüm sabah:yumurta,peynir,çay,2 dilim kızarmış ekmek akşam:bulgur pilavı,et,salata,1 bardak ayran 2 saat sonra armut,nar

sabah yulaf ezmesi ile krep,4-5 tane köfte,çay
akşam 3 dilim jambonlu 2tane yumurta,2 bardak zero kola
az evvel 1 bardak liht süt
1,5 lt su

kızlar ben şimdi geçen hafta cumadan itibaren tüm mesajları okumaya gdiorum hatamı telafi etmem lazım

bu gün en az 2 saat yürümüşümdür valla akşama kadar hiç oturmadım...
2 saat olmazsada 1 saat ayz ipocum

Ipocum
bu sabah 1 saat yürüyüş
30 dakika hareket

komşum aradı kahveye çağırı şimdi oraya gidiyorum gelince devam ederim yazmaya öpüyorum hepinizi...

ıpocum 2 aat por eklermıı
buarada hatıce ne oldu bızım ış ıkızde ayrılıyomus galıba..
arkadasda benden haber beklıyoda ondan sordum canım..

teşekkürler....
bugün 45 dakika yürüdüm......

1 saat hareket yaptım hava soğuk yürüyüş yapamadım akşmaa doğru yaparsam yazarım

akşamada kereviz yapayım dedim bakalım

kızlar ıyı aksamlar bende yenı geldım komsuya kahve ıcmeye gıtmıstım
aksam yemegım brokolı lımao sıktım ustune
yesıl cay
1 saat de spor

Havalar soğukçok yürüyüşe gitmedim ama
30 dakika hareket
30 dakika step
yaptım

tugkay gibi dans ettim bende 40 dk

ipocum 45 dakka yürüyüş yazarmısın canım

ay kızlar hepsini teekk teekk okudum şimdi sıralamayı hazırlıorum

spor tablosu

ipo:5 saat 50 dakika

fatos:5 saat 30 dakika

tugkay:3 saat

ecz.imis: 2 saat

nil:45 dakika

beyazzambak:45 dakika

ikiz:45 dakika

yts:40 dakika

Kızlar bağırsaklarım bir bozuldu ki anlatamam.sabahtan beri kaçıncı kilot değiştirişim.dün sadece protein aldığım için olabilirmi?Benim kızlar yapsa kıyameti koparırdım.niye wc ye yetişmiyosun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…