Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptancım bana bu hafta izin veririmisin annem geliyo bu gün bursadan hasret giderelim accık oluyomu bilemem önümüzdekiş hafta katılıırm tekrar

Kaptancım bana bu hafta izin veririmisin annem geliyo bu gün bursadan hasret giderelim accık oluyomu bilemem önümüzdekiş hafta katılıırm tekrar

tamam canım bu hafta komple izinlisin mamalara dikkat et hıı. cuma er yada geç kilo bildirimi yap bakalım annen nasıl etkilemiş seni :) akşam bile yazsan olur.

ipocum 1 saat spor yazıver canım.
ben evdeyim sabah kalktım evi süpürdüm ama eve bir baksanız hiç süpürge girmemiş gibi. mutfaktan çıkamadım. oğluşuma bebe büskivisi yapayım dedim ama daha çok eşime göre oldu. biraz kıtır oldu. deneyen bilen varsa önerileri bakliyorum.
bu haftaki konuyu siz belirleyin bakalım...
bu arada kızlar eczacı yok fatoş yok. nil ve zubus genelde akşamları katılıyolar normal yani...
bu arada taham çok ihmal ediyorsun bizi.

Sabah
1 bardak yeşilçay
1 kepekli tost

ara
2 kayısı
2ceviz

öğle
1kase çorba
4kaşık pilav
1kase komposto

ara
1elma
3ceviz

akşam
ıspanak
yoğurt

bende yazayım menümüde kızın bana:
sabah: bir avuç ceviz, peynir, domates, 2 tane yumurta, 6 tane zeytin, kaysı çayı
öğlen: 1 kase kabak çorbası, yoğurt, 3-4yk bulgur pilavı salata
ilkindi: 3-4 tane oğluma yaptığım irmikli bebe bisküvisi
akşam: 1 kase tavuk çorbası, 3-4yk bulgur pilavı, 3-4 yk garnitürlü pilav, yoğurt salata, 1 tane incir dolması
1.5 lt den fazla su, 1 saat spor, 1 büyük kupa yeşil çay.

kaptanım bana 3 günlüğüne izin verirmisin.eşim çok hasta 2 gündür evde yatıyor.onunla ilgilenmekten fırsat bulup giremiyerum malüm.düzelene kadar izinli sayarmısınız?

kaptanım bana 3 günlüğüne izin verirmisin.eşim çok hasta 2 gündür evde yatıyor.onunla ilgilenmekten fırsat bulup giremiyerum malüm.düzelene kadar izinli sayarmısınız?

tamam canım döndüğün gün tekrar hatırlat ben not alıyorum şimdi.

kızlar karataya başlıyorum. öncelikle şu detoksla başlıycam. sonrasında karatayla devam. hadi hayırlısı.
mükeyyiften haberi olan varmı?

Kızlar ben dün bir hastalandım bir hastalandım.anlatamam.bağırsaklarım bozulmuş.bu gün yeni yeni düzeliyorum.dukan diyetim başlamasıyla bitişi bir oldu.bu gün havuç pirinç lapası,galete,leblebi yedim.

kaptanım ben hastalığımdan dolayı annemlere geldim.hergün düzenli giremeye bilirim.lütfen bana bi kaç gün müsade edermisin.

canm bebişlerin iyileşmesine sevindim.öpüyorum onları kocaman

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 portakal
öğlen
biraz kaçırdım malesefkısır yedim
akşam
yoğurt
1 dilim ekmek
çay 2 ,5 lt su
ipocum 30 dk sporumu yaptım

gunaydın kızar nasılsınız bugun ben cok ıyım ama ruhen kılo bakımından deıl
cok soguk ankara kuru ayaz var don var resmen ve cocuklarımı ozledım...
aksama geleckler bı yandanda bugun gezmeye gıdeyım cocuklarsız dıyede dusunmuyo degılım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…