nerede kız bızım buradakıler erıyo ben ankaradayım
Kaptancım bana bu hafta izin veririmisin annem geliyo bu gün bursadan hasret giderelim accık oluyomu bilemem önümüzdekiş hafta katılıırm tekrar
kaptanım bana 3 günlüğüne izin verirmisin.eşim çok hasta 2 gündür evde yatıyor.onunla ilgilenmekten fırsat bulup giremiyerum malüm.düzelene kadar izinli sayarmısınız?
kaptanım ben hastalığımdan dolayı annemlere geldim.hergün düzenli giremeye bilirim.lütfen bana bi kaç gün müsade edermisin.
kızlar karataya başlıyorum. öncelikle şu detoksla başlıycam. sonrasında karatayla devam. hadi hayırlısı.
mükeyyiften haberi olan varmı?
Kızlar ben dün bir hastalandım bir hastalandım.anlatamam.bağırsaklarım bozulmuş.bu gün yeni yeni düzeliyorum.dukan diyetim başlamasıyla bitişi bir oldu.bu gün havuç pirinç lapası,galete,leblebi yedim.
slm kızlar cok yorucu bı haftadan sımdı cıktım yavrularım cok ıyı
ve sımde anneme 2 gun kalmaya gonderdım
3 gundru mısafır agırlıyorum delı gıbı ve onlarda bıttı
yarın cok guzel bı dıyet sabahına tekrardan merhaba
regl bıttı ama kılom 69.5 yanı almısım sıslık falan degılmıs bakalım bu haftaya nelr beklıyo benı
cnm nasıl kullanıyo yani? ayy bende kaçamıyorum ki kovalasın hep konuşmak istiorum onunla o yüzden hep bi fırsat yaratma ihtiyacı duyuyorum
mrb canm seni kendime benzettim.bende eşimle nişanlıyken aynı sizin durumunuzdaydık.ve eşim hala aynı.arkadaşın dediği gibi canm bırak o senn peşinden koşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?